Pluspunten
Kwamen afspraken na en reparatie voor een eerlijke prijs.
Pluspunten
De positieve benadering en de snelle service
Positive
I sent an inquiry about phone repair and got an answer really fast, about in half an hour. That was the reason why I chose to bring my phone here for repair. The customer service was great and friendly and I got my phone fixed in 2,5 hours. Was super satisfied with the whole service.
Pluspunten
Gewoon goed en snel zoals het hoort!
Pluspunten
perfect geholpen. Echt klasse!! Een plezier om binnen te komen.
Pluspunten
Snel , vriendelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Je kan snel terecht en snelle reparatie. Fijn dat ze ook na 18 uur nog open zijn!!
VerbeterpuntenMisschien een sms versturen naar opgegeven nummer als telefoon klaar is
Pluspunten
Eerst alles proberen om oude toestel te repareren; pas als duidelijk is dat er nog ernstiger problemen zijn vervanging aanraden. Vind ik heel positief. En dan bovendien geen kosten rekenen voor het werk dat verricht is i.v.m. de reparatie: klantenbinder!
VerbeterpuntenEen dame, die mij te woord stond toen ik het nieuwe toestel kwam halen was bepaald niet vriendelijk en klantgericht. Bovendien bestelde ze een hoesje, dat niet bestond. Kent de producten dus niet.
Bedankt voor uw uitgebreide review! Onze excuses voor het ongemak, het was op dat moment (zaterdag direct na opening) zeer druk waar u helaas de dupe van was. Uiteindelijk hebben we dit gelukkig allemaal kunnen uitpraten en is alles succesvol afgerond.
Pluspunten
Pluspunten
deskundig personeel
Pluspunten
Prettige bediening, snelle reparatie
Verbeterpuntenga zo door !
Pluspunten
Hebben mn gebarsten scherm binnen 2 uur gerepareerd en gratis ook nog een knopje gerepareerd toen ze bezig waren.
Pluspunten
Super service, deden totaal niet moeilijk over de vervanging van mijn camera omdat ik alleen maar vermoedde dat deze bij de reparatie kapot was gegaan.
VerbeterpuntenHet zou wel prettig zijn als je je apparaat al direct mee kan krijgen als het gerepareerd is... als er 90 minuten staan voor de reparatie dan moet je die 90 minuten wachten en krijg je hem na exact anderhalf uur mee, ook al is hij al na 70 minuten klaar.
Pluspunten
Touchfix repareert je apparaat zelf en erg snel. Na de reparatie deed mijn telefoon het weer, en het is erg betaalbaar in vergelijking met andere bedrijven die apparaten maken. Zeker een aanrader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk, vakkundig en snel
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop