Pluspunten
goed gevoel over dit bedrijf. Scherm was niet helemaal goed maar geen probleem direct een ander scherm in de iPad gemonteerd.
Pluspunten
Prima, snelle en efficiënte reparatie
VerbeterpuntenScherm vervangen is mijn inziens erg duur maar daar is Touch Fix slechts deels debet aan
Pluspunten
Ben goed,snel en netjes geholpen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Productkennis, service
Pluspunten
Hele goede communicatie met Laurens.
Pluspunten
prettige afhandeling
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Fijn om zo snel en netjes geholpen te worden!
VerbeterpuntenKan echt niets bedenken
Pluspunten
Overall een goede indruk. De uitstraling van de winkel wil ik graag benoemen. Geen rommelig hok maar clean, strak, opgeruimd, schoon en professioneel ogend. Over de garantie/nazorg hoef ik hopelijk geen oordeel te geven. Komende 3 maanden garantie afwachten.
Pluspunten
Professioneel, snelle reparatie, gemakkelijk afspraak maken online, geen wachttijden. Zeker aan te raden!
Positive
Excellent fast service and great knowledge of products
Pluspunten
Ik had mijn iPhone in het toilet laten vallen en was bang dat ik alles kwijt zou zijn! Gelukkig heeft het kundige personeel van touch fix alles kunnen repareren en terug kunnen halen. En dat in 1 dag!!
Pluspunten
Veel kennis, vriendelijkheid ,lage drempel, betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Bereid om mee te denken en in acute nood een afspraak eerder te willen/kunnen inplannen
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben besproken met de klant wat wij beter konden doen. Onze reparaties zijn inderdaad altijd klaar terwijl u wacht aangezien we bijna alle onderdelen op voorraad hebben. Inderdaad begrijpen we dat als een reparatie dan 90 minuten duurt, niet voor iedereen even wachten is, we zullen dit dan ook beter proberen te communiceren. Overigens heeft wel elke reparatie op onze website de reparatietijd er bij staan wanneer u een afspraak maakt en bevestigen we dit ook aan de telefoon.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben contact gezocht met de klant waarom wij voor snelheid/levertijd een 5 krijgen. De reparatie is bevestigd voor de afgesproken tijd en was binnen de afgesproken tijd af (anderhalf uur). Naar ons idee was de klant ook zeer tevreden. Wij hebben zowel telefonisch als per mail de klant proberen te bereiken om te vragen wat er beter zou moeten / kunnen. Helaas krijgen wij geen reactie meer, wij leren namelijk graag van feedback. Mocht u dit achteraf nog lezen, aarzel niet om contact op te nemen.
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop