Pluspunten
Zeker aan te raden voor herstel!!!!!
Pluspunten
In de avond geopend en snel geholpen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Straalt vakmanschap én eerlijkheid uit. Ziet er goed, professioneel uit, transparant, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Vooral de betrouwbaarheid en deskundigheid spreken mij zeer aan, dat is vaak anders in deze branche...
Verbeterpuntenga zo door! laat je niet verleiden om snelle, slimme marketingtrucjes toe te passen waardoor er (nog) meer verdiend gaat worden. Het persoonlijke contact, de laagdrempeligheid en het serieus nemen van de klant zullen het altijd winnen!
Pluspunten
8.5
Pluspunten
Ik belde sochtends om te vragen of mijn telefoon glas in 2,5u gemaakt kon worden en ik m'n telefoon tussen werkafspraken door zou kunnen komen brengen en ophalen en niks was een probleem. Werd snel en vriendelijk geholpen! Fijne mensen hebben mij geholpen.
Verbeterpuntengeen , fijne service
Pluspunten
Snelle en adequate reparaties
Pluspunten
Totally impressed .. great service and personal! Thanks
Pluspunten
Snelle service, deskundig en vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Van de eerste tot de laatste seconde een heel goed gevoel gehad. Betrouwbaar, deskundig, fatsoenlijk geprijsd, snel. Zeer aanbevolen.
Pluspunten
Ik werd erg vriendelijke geholpen. Ik als leek heb niet zoveel verstand van deze branche, maar mn vragen werden goed beantwoord en werd duidelijk uitgelegd.
VerbeterpuntenDe jongens denken snel, dus voor hen is alles vanzelfsprekend qua product. Dit gaat soms te snel voor de klant.
Pluspunten
zeer duidelijk, correct, en oogt zeer proffesioneel communicatie is ook heel duidelijk, je weet waar je aan toe bent
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima en snelle afhandeling van de problemen. Netjes gerepareerd en alles werkt weer naar behoren.
Verbeterpunten2 telefoons tegelijk ingeleverd, 2 x nieuw scherm en koptelefoon aansluiting. Na gebeld te zijn ook batterij vervangen van 1 toestel. Samen 280 euro ongeveer. Jammer dat er niet iets met de prijs gedaan kom worden met 2 toestellen ter reparatie. Groot bedrag had ik wel Wat coulance verwacht.......
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt begrijpen we alleen niet. U kwam inderdaad met 2 telefoons, één iPhone 5 en één iPhone 6. Voor de iPhone 6 heeft u het reguliere tarief betaald voor de display reparatie. Voor de iPhone 5 hebben wij het display, accu en oplaadpunt vervangen. Op deze reparatie heeft u totaal 40 euro korting gekregen omdat u alles in één keer heeft laten maken. Dit scheelt ons namelijk arbeidsloon en vinden we wel zo netjes. We hopen u toch in de toekomst alsnog een goed gevoel te kunnen geven.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb netjes 2 uur gewacht op reparatie zoals afgesproken. Top. Alleen jammer dat er geen koffie was.
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop