Pluspunten
Nette winkel.
VerbeterpuntenWellicht reparatieonderdeel dat vervangen is meegeven aan de klant als deze daar belangstelling voor heeft. Tussentijds bericht over status.
Pluspunten
Bij reparatie bleek ook een probleem met de kabel van het scherm. Ook dit is goed opgelost. Ik heb gewoon op de reparatie kunnen wachten.
Bedankt voor uw reactie. Onze excuses dat de reparatie niet in één keer goed was verlopen. Wij zijn blij dat het toch direct nog kon worden opgelost.
Pluspunten
Snel geholpen bij waterschade, tot nu toe geen problemen ondervonden na reparatie, prima garantie en goed advies
Pluspunten
Ben heel positief over dit bedrijf, heel vriendelijk en goed geholpen, top!!!!
Verbeterpuntenzo doorgaan, top
Pluspunten
Kapot scherm telefoon moest vervangen worden. Nieuw scherm bleek achteraf schaduw te hebben. Contact gezocht met TouchFix en na het delen van mijn bevinding was de reactie meteen: 'dat is niet goed, sorry dat u nogmaals bij ons langs moet komen, we zullen het nogmaals moeten vervangen.
Bedankt voor uw reactie. Wij nemen onze garantie heel serieus. Jammer dat u het toch heeft moeten ervaren, maar als er iets is bent u natuurlijk altijd welkom!
Pluspunten
Maken waar wat ze zeggen zonder valse beloften.
Pluspunten
Snel en betaalbaar. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Communicatie Vriendelijk Snel Kennis
VerbeterpuntenZijn er niet! Blijf vooral zo doorgaan!
Pluspunten
VerbeterpuntenWist niet dat deze winkel een eigen reparatie afdeling had erg goed
Pluspunten
Afspraken na komen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geholpen
VerbeterpuntenNaar mijn inziens geen
Suggestions
Test the apparatus before returning to customer, battery was not reconnected.
Pluspunten
Afgelopen het scherm van mijn Sony Xperia xa ultra laten repareren bij touchfix, ik kwam een uur eerder dan de afgesproken tijd en ze hebben zonder problemen mijn mobiel direct gerepareerd! Super service en snelle reparatie terwijl je lekker een tijdschrift leest of even tv kijkt in de wachtkamer. Heel tevreden en ik kom zeker terug
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop