Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenAlles is goed
Pluspunten
Snel, netjes, betrouwbaar en resutaat
Verbeterpunten-
Pluspunten
Keurig te woord gestaan per mail en telefoon Snelle reparatie Goede prijsverhouding
Pluspunten
Hadden blackberry items op voorraad. En afspraak 's avonds online gemaakt, volgende ochtend al alles snel geregeld.
Pluspunten
Desperate to replace a broken screen on a brand new Sony Xperia phone and unwilling to endure the two months other shops told me I had to wait before they could get a new screen, I drove 35 minutes to TouchFix with low expectations. Within an hour the folks there not only replaced the screen, which they had in stock, but the screen protector. They also wrote up a detailed receipt so I could claim the repair on my homeowner's content insurance because I dropped my phone on my patio. In addition, the store emailed me a copy of the receipt. For the folks at TouchFix, nothing is a problem and everything is possible. They carry a fun line of accessories for PDAs too, sharply priced. I even got a new case for my Sony, which even large tech chains don't seem to have in stock, and a funky pair of zipper headphones. Too bad they don't work on cars!
VerbeterpuntenAbsolutely none! These guys are pros!
Pluspunten
Incredible service and very knowledgeable, friendly staff. Would recommend TouchFix to anyone, anytime. Wish I could do everything there - groceries, banking etc .... They have my phone / tablet related business for now.
Pluspunten
Ratings speaks for themselves, I gather.. Beoordeling spreekt voor zich, lijkt me.
VerbeterpuntenAs a QR-code is easily scanned and memorised by a smartphone, I suggest you add it to the business-card. Businesscards get misplaced, washed, laundered (right?) Omdat een QR-code gemakkelijk wordt gescand en opgeslagen door een smartphone, stel ik voor dat u deze toevoegt aan de business-card. Businesscards krijgen misplaatst, gewassen, chemisch gereinigd (toch?)
Pluspunten
Erg geduldig en klant vriendelijk en alle mogelijkheden gebrobeerd om de telefoon te maken , uit eindelijk naar de Apple terug gestuurd en een nieuwe gekregen, op advies van jullie aan de verzekering geld terug gevraagd en was gelukt heel eeg bedankt voor jullie goede service ..!!
Pluspunten
Het beeldscherm van mijn Oneplus One was totaal vernield. na een lange zoektocht kwam ik uit bij Touchfix. Ik heb toen opgebeld en tot mijn verbazing konden zij mij direct helpen met de reparatie van mijn telefoon. Ik ben een boodschap gaan doen in de buurt (winkelgebied). Toen ik terug kwam kreeg ik een bakje koffie en duurde het nog maar 45 minuten. In totaal duurde de reparatie nog geen 1,5 uur. Ik kreeg netjes een bon en een factuur met 3 maanden garantie. - Vriendelijk personeel - Nette winkel met goede zitgelegenheid - Snelle service - Parkeerplek voor de deur - 3 maanden garantie Kortom een echte aanrader !
Pluspunten
Excellente communicatie .Touchfix herstelt snel en professioneel binnen de afgesproken tijd (1 uur in mijn geval). Ze zijn niet de goedkoopste, maar gebruiken wel originele onderdelen!
Pluspunten
voelde vertrouwd en is vertrouwd er was een screenprotector op mijn telefoon gedaan, helemaal super. Extraatje.
Pluspunten
Uitmuntende service! Snel gerepareerd, betrouwbaar.
VerbeterpuntenDe telefoon moest gereset worden na reparatie, ik kon er niets meer mee. Nadat ik een mail gestuurd had heb ik heel snel een belletje gekregen met de oplossing. Heel goede aftersales! Jammer dat de telefoon na binnenkomst het niet deed maar het is prima opgelost! Daarom bij kwaliteit een 9 ipv 10.
Pluspunten
De touchscreen van mijn Lg G2 D802 was volledig kapot. Hij deed niets meer. Na een afspraak gemaakt te hebben via de website is mijn telefoon gemaakt. Ik moest nog niet eens een uur wachten, ongeveer 45 minuten. Echt snel! Ik was even wat gaan eten maar je kan ook in de zaak wachten. De zaak ziet er sowieso top uit, heel representatief. Die gasten zijn nog jong, maar onwijs vriendelijk en servicegericht. Hij is vorige maand gemaakt, en nou een maand later is het beeldscherm nog steeds perfect. Ik ben er zo blij mee. Die jongens zijn echt vriendelijk en je kan ook binnen lekker op de bank wachten, ik vond het heel relaxt. Geen formeel gedoe, gewoon no-nonsense mentaliteit en goede kwaliteit voor je geld.
VerbeterpuntenDe zaak heeft helaas geen hoesjes voor mijn telefoon, daar was ik naar op zoek. En ik vond de bank wat klein als het druk is, dan ziet die snel vol. Maar dat zijn allemaal bijzaken. ;)
Pluspunten
Snelle service....betrouwbaar....vriendelijk....top zaak!!!!!!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Alles ging heel snel en professioneel. Binnen minder dan een half uur was ik klaar. Geweldig
Pluspunten
geweldige service ,afspraken nakomen, fantastisch, er op kunnen wachten , kom daar maar is om bij anderen!! kortom men kan het zeer snel te fixen ,een absolute aanrader. weet waar met over spreekt enz..
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Excellent, professional service. Staff are really friendly and helpful and extremely knowledgeable. Highly recommended!
Pluspunten
Snel Duidelijke Communicatie
VerbeterpuntenN/A
Pluspunten
Snelle service, goede nazorg en vriendelijke bediening!!
VerbeterpuntenGeen
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop