Super goed geholpen !!! Altijd snel en top service

Optimaal goed

Goede korting.

fijne winkel & aardig personeel!

ik kom al jaren bij de TouchFix dus ik zou ze zeker aanraden!

Perfetooo

Alles is hier geweldig mensen. Zowel de reparaties als de abonnementen kunnen ze hier heel goed regelen voorral de srvice maakt ne aan het lachen

Goed en snel geholpen!

Het is hier altijd goed!

Geduldig personeel.

Altijd fijn geholpen

Professioneel vriendelijk en behulpzaam

Snel en goed geholpen

Goed en snel geholpen. Zeer tevreden.

altijd goed!

koop altijd hier de Screen protector! altijd goed en plakken heel goed! echt een aanrader!❤️

Heel blij mee!

Ging snel en ziet er goed uit!

Gered en opgelucht

Ik dacht dat mijn scherm display kapot was omdat ik barsten zag vivaldo isnpecteerde het perfect en kritisch bleek dat alleen de screenprotector kapot was en niet het scherm zo eerlijk fantastisch gewoon dat zie je niet vaak. Daarom zeggen wij eerlijkheid duurt het langst.

Ervaring is professioneel en snelle service

Ik werd goed en snel geholpen.

Topservice

Dit keer weer door Vivaldo geholpen…. Wederom uitstekend te woord gestaan en goed geholpen. Al jaren klant hier.

Uistekend

Touchfix mag jaren bestaan ze zijn met alles de beste en de koploper kwa reparaties

Prima goede service

Snel geholpen vriendelijk 4e keer en de service wordt beter alles naar wens

Prima geholpen

Blij dat ie gemaakt is

Ik ben heel blij dat jullie m’n telefoon hebben gemaakt en dat ie het weer doet.

Vorige keer goed nu wederom kei goed. Dansend lachend weer weggegaan

Een zeer goed bedrijf en heel klant vriendelijk

Een zeer net bedrijf en heel klant vriendelijk

Geholpen

Fijne ervaring

Fijn geholpen

Prima prima

Alles is top afspraken waren gemaakt en alles volgens schema gemaakt

Allemaal hier geen 5 maar 10 sterren waard Vivaldo 20 sterren

Top is goed

Alles is geweldig met mijn bezoek hier alles naar wens

Prima service en snelle levering

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop