Pluspunten
Goede ontvangst en snelle reparatie. Klantgericht Vakkundig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Helpen direct, ik belde of ik een kwartier later terecht kon en dat kon. Dit was eigenlijk mijn reistijd toen.
Verbeterpuntengeen idee
Ik heb een transparant plastic op mijn smartphone scherm laten zetten. Dit moest een paar keer herhaald worden wegens stofdeeltjes op het scherm. Er ligt vrij veel stof en reparatieresten op de vloer. Als er wat veelvuldiger zou gestofzuigd worden, dan heb je minder stofresten en het is bovendien mooier naar klanten toe die het kantoor bezoeken.
Beste, hier heeft u ook zeker gelijk in. Wegens het verlof van mijn collega was onze capaciteit veel lager. Wij weten dat dit geen excuus mag zijn en zullen hier meer op anticiperen. Met betrekking tot de screen protector, wij blijven plakken totdat het stof en bubbelvrij erop zit, dit kan soms iets langer duren dan gewenst. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw feedback.
Pluspunten
Vlot en productief
VerbeterpuntenLocatie/pand
Bedankt voor uw feedback, wij zijn zeer blij om te vertellen dat wij binnenkort naar ons eigen pand gaan. Graag hoop ik u dan ook in de toekomst beter te kunnen verwelkomen.
Pluspunten
Goed uitgevoerd en geheel efficiënt volgens afspraak.
Pluspunten
Vriendelijk en goede bereikbaarheid via tel en mail. Afspraak gemaakt en werd direct geholpen bij binnenkomst Deskundige hulp
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als de tijden in de afspraakplanner jullie agenda volgt. Ik had 09.00 uur ingevuld omdat deze in de mogelijkheden stond, maar dan is het bedrijf nog gesloten.
Beste, zeer bedankt voor uw feedback. Helaas was dit nog niet mogelijk om in ons huidig inplan systeem te verwijderen. Wij zijn hier zeer druk mee bezig en dit zal ook compleet anders worden op onze nieuwe website. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Vriendelijke service, snel gerepareerd, ruim aanbod aan accessoires, kortom, goed bedrijf!
VerbeterpuntenWellicht een extra werknemer inhuren voor in de weekenden om de doorstroom van klanten te vorderen
Zeer bedankt voor uw feedback. Helaas was onze collega met verlof en hadden wij iets te weinig capaciteit in het weekend. Wij zullen dit proberen te voorkomen in de toekomst. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Werken snel, leggen uit wat er mis is
Verbeterpuntenpand kan wat vrolijker
Bedankt voor uw feedback, wij mogen met trots vertellen dat wij binnenkort zullen verhuizen naar een eigen pand. Wij beloven dat dit pand er veel vrolijker en beter zal uitzien!
Pluspunten
reparatie op afspraak en op tijd klaar. ik kon er op wachten. concurrerende prijzen.
Pluspunten
Vriendelijk, snelle service
Pluspunten
verstand van zaken erg vriendelijk snelle service goede service
Pluspunten
's Avonds open is ideaal voor iemand die overdag werkt.
Pluspunten
Snel gerepareerd scherm, ziet er uit als nieuw,
Pluspunten
To the point, lossen het probleem goed op. Beter dan bij de dealers die zeuren over niet bestaande waterschade. Klaar terwijl je wacht is superservice!
VerbeterpuntenDe koffie! Fijn dat er koffie is, maar Senseo is wel weer een beetje jammer.
Beste, zeer bedankt voor uw feedback. Nadat meerdere klanten ons dit hebben gemeld hebben wij een espresso-apparaat besteld voor in ons nieuwe kantoor. Neem in de toekomst even een kijkje en laat u verrassen. Graag tot ziens.
Pluspunten
Betrouwbare jongens. Vakmanschap. Snelle en persoonlijke service.
VerbeterpuntenUitstraling pand.
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben besloten om te gaan verhuizen naar een pand wat van ons zelf is. We zullen er voor zorgen dat deze wel een mooie uitstraling heeft!
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop