Pluspunten
Goed gemaakt, nadat het scherm gemaakt was veel informatie.
VerbeterpuntenLaurens mag iets klantvriendelijker zijn.
Beste, wij hebben hier geen personeel, maar mensen werken. Mensen maken fouten en zijn hierdoor soms chagrijnig. Onze excuses dat u hier last van heeft moeten ondervinden. Wij proberen dit zo vaak mogelijk te vermijden, echter is dit onvermijdelijk in een open reparatieruimte.
Pluspunten
Opgebelt en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Meerdere malen tijdens reparatie contact gehad om te laten zien wat er aan de hand was. Snel gerepareerd
Pluspunten
Service waar je blij van wordt. Je belt op zondag, kunt meteen terecht, wordt direct geholpen en binnen een half uur sta je weer buiten met een gerepareerde telefoon.
Pluspunten
geweldig bedrijf
Pluspunten
Netjes, vriendelijk, fijn dat er plek is waar je even kunt wachten en een drankje krijgt. Beleefde jonge mannen.Mag best wat meer bekendheid krijgen, vraag het om me heen, niemand (behalve degene die me het adres gaf) kent het. en dat ze op zondag ook open zijn en niet al om 5 uur sluiten is een hele grote pre.
VerbeterpuntenIk vond het vervelend dat ik ten overstaan van de andere klanten niet alleen mijn naam moest opgeven (niet erg) maar wel dat ik ook hardop mijn adres en telefoonnummer moest geven. Netjes dat t beeldscherm duidelijk leesbaar is voor klant maar iedereen leest mee. Erg onprettig Ander verbeter punt is is het reageren als iemand (ik) het formulier op de website invult, wel bellen als je dat beloofd
Beste, zeer bedankt voor uw feedback. Helaas is hier op onze huidige locatie geen andere oplossing voor. In ons toekomstig kantoor zal de balie niet meer in de wachtruimte staan. Met betrekking tot uw reparatieformulier was dit een foutje in de website, dit hadden wij al met u besproken en is reeds verholpen.
Pluspunten
Immer enthousiast over dit team 'jonge honden'. Gedreven door ambitie. Mooi om te zien. En vriendelijk.
VerbeterpuntenParkeerplek zoeken kost soms even tijd. Maar dat is een algeheel Haags ongemak. 's avonds wat spooky in het pand.
Zeer bedankt voor uw feedback, binnenkort zullen wij ons huisvesten in een nieuw pand en zullen deze problemen zijn opgelost.
Pluspunten
Lekker kopje koffie. Kon direct geholpen worden en jullie hebben veel kennis en zijn vervolgens ook bereid deze te delen. Bedankt daarvoor!
VerbeterpuntenMisschien kwa bereikbaarheid het tramnummer en de halte vermelden.
Beste, bedankt voor uw feedback, wij nemen dit direct mee voor onze nieuwe website. Ik begrijp dat u de reparatie duur vind, maar in vergelijking met andere reparateurs die ook originele spullen gebruiken zijn wij juist weer goedkoop.
Pluspunten
Zeer vriendelijk. Klaar terwijl je wacht (indien het kan) Tijdens het wachten wordt er koffie aangeboden. Ook in de avond/zondag bereikbaar/open.
Pluspunten
Snelle levering, binnen 10 minuten gemaakt.
Pluspunten
Je wordt Goed en snel geholpen en krijgt een goed advies
Pluspunten
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, goede locatie, aardige mensen, snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
2 dagen voor mijn vakantie ging mijn tablet stuk. De dag voor de vakantie was het weer heel. Top!
Pluspunten
In de avond geopend, daar is over nagedacht. Bovendien kon ik meteen terecht. Mijn indruk: netjes, betrouwbaar en professioneel.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Zeer gastvrij, deskundige medewerkers. Communicatie is helder. Kwaliteit/prijsbeleid is meer dan goed!
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop