Pluspunten
Producten zijn goedkoper en snel in huis. Wat wil je nog meer? Super tevreden klant
Pluspunten
Een aanrader als je herbalife wil uitproberen zonder de volle pot te moeten betalen. WXant dan is het een dure bedoening
Pluspunten
De producten zijn altijd goed en de bestellingen altijd snel geleverd.
Pluspunten
Meteen duidelijk en helder antwoord op je vragen en mail. Contact laagdrempelig.
Pluspunten
Goede begeleiding
Pluspunten
Snelle levering. Goed en snel antwoord op je vragen.
Pluspunten
Goede communicatie via mail. Vlotte levering.
Pluspunten
Het advies dat ik krijg van Anouck is echt goed. Ik ben nu 9 kg slanker op 12 weken tijd. Ik voel me geweldig goed. Bedankt
Pluspunten
Goede webshop. Snelle levering
Pluspunten
Beste service die ooit meegemaakt heb. Als er iets misloopt (wat altijd kan gebeuren) zijn ze er snel bij om het recht te zetten. Ik kreeg zelfs een kleine schadevergoeding. Terwijl het de schuld was van de koerierdienst.
Pluspunten
Ik koop Herbalife veel liever online. Geen gezeur aan mijn kop van verkopers. Daar baal ik van.
Pluspunten
Producten zijnbij levering goed verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
Leuke website met veel informatie.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie
misschien een stukje ordenering op site de shakes bij elkaar zou ik in mijn ogen wel een stuk handiger vinden. en als je iets hebt ingevuld dat je niet terug moet naar het begin. verder goede antwoorden op je vragen jammer dat ik de tropische vruchten niet meer terug vind. doe het rustig aan maar ben nu in 2 maanden tijd 6 kilo kwijt maar 50+ dus mag het ook wel rustig aan
Mms meer tips om maaltijden te maken wat mag en niet
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbaar
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel snelle servies Kan altijd met vragen terecht over de producten Top
Pluspunten
Alles prima geregeld. Snelle levering
VerbeterpuntenNee
Duinviooltjesstraat 19