Pluspunten
Snelle en correcte levering, duidelijke email, goede prijs. Kortom een aanrader.
Pluspunten
TOP service!
Pluspunten
Deze week mijn vijfde keer besteld bij herba4everyone. Pakje was weeral snel aangekomen. Het gratis boekje erbij vind ik ook TOP!
Pluspunten
Originele herbalife potten met een lange houdbaarheidsdatum. Levring ging vlot.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie.
Pluspunten
- goede service. Mailcontact is zeer prettig. Goede adviezen en eerlijke antwoorden. Fijne extra steun/ begeleiding tijdens afslanken - zeer goede prijzen!
Verbeterpunten- Track & trace code sturen zodat klant de bestelling kan volgen en een zicht heeft wanneer deze geleverd wordt. - gratis verzenden is pas vanaf €80. Dit vind ik erg hoog. Met alle online shops die gratis verzenden is dit ook niet meer echt van deze tijd.
Pluspunten
Op maandag besteld en op dinsdag had ik mijn doos al. Ik verschoot zelfs een beetje toen de koerier aanbelde :-)
VerbeterpuntenTotaal niets negatiefs te melden.
Pluspunten
Ik heb al 3 keer hier besteld. De levering ging steeds snel. Ik heb hen 1 keer gecontacteerd om raad te vragen en ze kennen hun job goed.
Pluspunten
Mijn pakje was op tijd geleverd. Goede producten.
Pluspunten
Ik ben al 3 kg afgevallen in 4 weken tijd zonder honger te lijden.
Pluspunten
Zeer goede webshop.
Pluspunten
Geen slechte dingen over te vertellen Kan iedereen het aanbevelen
Pluspunten
Altijd correct en stipt!
VerbeterpuntenMail met link van dpd komt niet atltijd terecht.
Pluspunten
SUPER service! Snelle levering en snelle reactie op mails en vragen. Ze kennen hun job goed en hun hulp bleef niet zonder resultaat. Ik ben 8 kg kwijt op 2 maanden. Ik ben dus zeer tevreden :-)
Pluspunten
Originele producten aan een betaalbare prijs.
Pluspunten
Top service. Op een mail krijg je snel antwoord. Bestellingen worden meestal na 1 à 2 dagen geleverd.
Pluspunten
Goede service. Leveringen zijn op tijd.
Pluspunten
Top webshop. Vlotte snelle levering. Ze zijn zeer behulpzaam.
Spijtig dat de cappuccino smaak verdwijnt was mijn lievelingsshake mvg
Dit is inderdaad spijtig. Cappuccino was ook één van mijn favorieten en ik kan de potten niet meer tellen die ik er van heb opgegeten. Ze zijn momenteel nog steeds te verkrijgen en de houdbaarheidsdatum is +- 2 jaar
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke