Pluspunten
alles oke
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel erg tevreden. Bestel hier steeds opnieuw
Pluspunten
Snelle levering en geen misbestelling
Pluspunten
Goede sité en snelle levering.
Pluspunten
super snelle levering, zeer goed ingepakt vorige bestellingen kan je gewoon terug opnemen in nieuwe bestelling
Pluspunten
Zeer correct, snelle levertijd.
Pluspunten
snel geleverd. te bestellen wanneer het mij uit komt geenvervelend iemand die belt of contact opneemt om te "motiveren".
Pluspunten
vlotte service!!!
Verbeterpuntenwat mij betreft mag de levering sneller!!! (Ik bestel te laat)
Pluspunten
Snelle en juiste levering
Pluspunten
Ik heb geen negatieve punten
Pluspunten
zeer snelle levertijd
Pluspunten
snelle levering, gemakkelijk om betaling te doen, correct afgeleverd
Pluspunten
Gebruik de producten nu ongeveer 3/4 jaar tot grote tevredenheid. Producten worden snel geleverd en het smaakt ook nog eens heel lekker. Nu na, 16 kg te zijn afgevallen, al 3 maanden stabiel op gewicht en mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd. Erg blij mee.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Dit is een fantastisch resultaat! Proficiat! Erg leuk voor ons om dit te lezen.
Pluspunten
Meteen mail bevestiging Netjes verpakt
VerbeterpuntenLevering keuze
Pluspunten
Super service. Een klein misverstand werd snel en zeer mooi opgelost. Echt top! Nogmaals bedankt.
Pluspunten
Hele duidelijke uitleg over de producten,die ook superlekker zijn en effectief werken! ook de bestelling en de levering verlopen zeer vlot! Niet twijfelen zeer betrouwbaar!!
VerbeterpuntenKan er geen enkele bedenken!
Pluspunten
Top shop!
Pluspunten
Betrouwbare webshop. Correcte levering en goed communicatie via mail.
Pluspunten
Super duidelijke website! Snelle levering en lekkere producten. TOP coach!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede webshop. Met het stramien volgens Herba4everyone werken de Herbalife producten zeer effectief bij mij.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke