Pluspunten
Duidelijke beschrijving van de producten en goede info per mail.
VerbeterpuntenAlle producten van Herbalife verkopen.
Pluspunten
Zeer goede service, klantvriendelijk, alles leverbaar.
VerbeterpuntenNog geen gevonden ;-)
Pluspunten
Goede producten
Pluspunten
Snel en goed. Duidelijke communicatie
Pluspunten
De bestelling komt snel aan. Bij mij werkt Hebalife perfect. Ik ben er ooit 6 kg mee afgevallen. Nu onderhoud ik het een beetje zodat ik op mijn gewicht blijf. Ik ben blij dat ik via Herba4everyone met herbalife begonnen ben.
Pluspunten
Goede webshop om online Herbalife te kopen.
Pluspunten
Pluspunten
Beste Website om Herbalife te kopen. Je vindt er goede informatie over gebruik van Herbalife en veel nuttige tips. Vlotte afhandeling van bestellingen.
Pluspunten
Ik heb hier reeds 5 keer besteld en ben zeer tevreden. Niets mis.. Doe zo verder herba4everyone
Pluspunten
Een dikke 9 op alle vlakken.
Pluspunten
Alles loopt gesmeerd. Aanrader
Pluspunten
Snel en goede service
VerbeterpuntenNog geen ontdekt
Pluspunten
Vlugge levering zelf in verlofperiode.Vandaag besteld morgen al geleverd. Dik in orde
VerbeterpuntenTotaal geen
Pluspunten
Goede opvolging van bestelling en vragen. Stevig verpakte producten. Allemaal originele Herbalife producten
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Het pakje was wel snel geleverd. maar ik vind de shakes niet te eten.; Gelukkig was er de 30 dagen garantie en heb ik mijn geld terug gekregen.
Pluspunten
Goede service. Snelle levering. Altijd binnen de 24 uur antwoord op mailtjes. Ook in het weekend. Heel fijn.
Pluspunten
Pluspunten
Steeds een goede service.
Pluspunten
Je bestelling wordt snel en veilig geleverd. De prijs is ook een opsteker
Pluspunten
Ik ben tevreden van de producten en de snelheid avn levering
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke