Pluspunten
Goede producten. Levering kan sneller. Duurt soms 2 dagen.
Pluspunten
Goede website om Herbalife producten te kopen.
Pluspunten
Ik koop hier graag.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Ik bestel hier steeds opnieuw
Pluspunten
Goede website en snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd en bestellen wanneer het je uitkomt. Geeen gezzag aan uw hoofd of iemand die belt om te horen of je niets meer nodig hebt.
Pluspunten
Pluspunten
Ik heb geen negatieve punten
Pluspunten
Goede webshop
Pluspunten
Betrouwbare webshop. Correcte levering en goed communicatie via mail.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Meteen mail met bevestiging Netjes verpakt
Pluspunten
Ik Gebruik de producten nu ongeveer 1 jaar tot grote tevredenheid. De Producten worden snel geleverd en het smaakt ook nog eens heel lekker. Nu na, 16 kg te zijn afgevallen, al 3 maanden stabiel op gewicht en mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd. Erg blij mee. Dit had ik anders niet gekunnen
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. En mocht het zo zijn dat er iets niet klopt wordt dit snel opgelost. Prima service
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede website met duidelijke informatie. Ze doen wat ze beloven. Dat zie je niet vaak meer.
Pluspunten
Enkel maar positieve punten. Snel, goed en verzorgde service
Pluspunten
Ik vind de receptenpagina de max!
Pluspunten
snel en altijd correcte levering - aanrader !
Pluspunten
Zeer goed service. Een voorbeeld voor andere webshops. De koerdienst had er een zootje van gemaakt. Ik melde dit aan hen en ze hebben het snel opgelost en me mooi op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Top service. Ik heb hier herbalfe shakes gekocht voor mijn dieet. maar ik lustte het echt niet. Ik mocht alles terug sturen en kreeg mijn geld gewoon teug. Zelfs van de potten die open waren. Dit had ik niet verwacht
Pluspunten
Gewoon Goed!
Pluspunten
Servise is goed
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke