Pluspunten
Ik vind die Herbalife shakes echt niet lekker. Maar ze helpen wel om gewicht te verliezen. Dus blijf ik ze maar binnen werken.
VerbeterpuntenBetere smaak maken.
Pluspunten
Goede producten. Bij mij helpen ze echt goed om af te vallen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, wat erg prettig is. Daarnaast goede uitleg bij de producten
Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Makkelijk om te bestellen en meteen de volgende dag geleverd als de bezorgdienst mee werkt.
Verbeterpuntenverpakking krijg soms 2bussen in een te grote doos en met plastic bumpers erin is niet nodig .Laatste keer trouwens 2potten in een keurig passende doos dus dit was al een verbetering .houden zo.
Pluspunten
Veel informatie over Herbalife op de website.
Pluspunten
Goede communicatie en opvolging
Pluspunten
Snel en goedkoop Herbalife.
Pluspunten
De opvolging die ik vroeg per mail was super. Ik kon al snel mijn plan trekken en heb op een paar maanden een mooi resultaat geboekt.
Pluspunten
Alles goed verzorgd
VerbeterpuntenIK weet er geen
Pluspunten
Nette aflevering met track&trace
Pluspunten
Duidelijke site. Magere prijzen en snelle levering.
Geen, zijn gewoon tevreden.
Pluspunten
Altijd goeie ervaringen mee!
Verbeterpunten-
Website beetje overzichtelijker maken. Overschakelen naar Post.NL voor levering.
Pluspunten
Relatief goedkoop. Tov andere leveranciers erg goedkoop maar blijft duur product.
VerbeterpuntenLevering geregeld niet volledig. Na contact wordt dit alsnog opgelost maar blijft vervelend
Beste Joost, bedankt voor je review. Je producten komen rechtstreeks van het internationaal Herbalife verdeelcentrum. Bij de opstart van een nieuwe transportband zijn er in het verdeelcentrum wel wat problemen geweest die inmiddels zijn opgelost. Ik heb het nagetrokken en het is inderdaad 1 keer voorgekomen dat er een item tekort was toegekomen bij jou. Zoals je al aanhaalde hebben we dit onmiddellijk recht gezet. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Super producten
Pluspunten
Supersnelle levering, super prijzen en altijd snel antwoord op mijn vragen.
Pluspunten
Goede Website met goede producten
VerbeterpuntenMeer shake recepten. Er staan er al redelijk wat op jullie website. maar er mogen er nog meer bijkomen voor mij.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden van www.herba4everyone.nl
Pluspunten
Ik dacht dat dit te mooi was om waar te zijn. Maar dat is het niet. Niet luisteren naar dat gezever van die coaches met hun dure prijzen en hun leugens over nepproducten. Je koopt online de originele producten aan een veel betere prijs en zonder gedoe.
Pluspunten
Goede snelle bezorging met grote korting.
Duinviooltjesstraat 19
8300 Knokke