Mooie windmolen Galaxy, IK BEN ER BLIJ MEE; maar er kloppen dingen niet.

In de beschrijving staat: blanke metaallak ter bescherming. Die blijkt niet te bestaan. Ter bescherming van metaal werkt naar mijn ervaring (kleurloze) Hammerite het beste (alleen verkrijgbaar in spuitbussen). Het blijkt echter dat de voor de windmolen gebruikte verf, als je niet omzichtig en snel te werk gaat (buiten en met warm weer), oplost in de Hammerite. Ik heb er foto's van. Achteraf is alles nog relatief goed gegaan (maar lichte beschadigingen door de Hammerite). 1 kogellager bleek licht te roesten. Dat zal door de Hammerite wel gestopt zijn.

• Heeft u nog een tip? gebruik Hammerite onder bovengenoemde voorwaarden.

Pakket was zeer snel geleverd

Binnen drie dagen had ik mijn pakket binnen zelfs in de corona tijd! Heel erg blij mee!

• Heeft u nog een tip? Ik zou graag een email met een track and trace code ontvangen

Webshop met het buurtwinkelgevoel

Absoluut niets op aan te merken!! Kwaliteit en service zijn top. Een heel vlotte afhandeling van mijn bestelling. En het eigenhandig geschreven briefje was een hele leuke verrassing. Ik kom zeker nog eens terug.

• Heeft u nog een tip? N.v.t.

Persoonlijk en erg tevreden over bestelling

Erg tevreden

• Heeft u nog een tip? N.v.t.

Prima service, na ontvangst beschadigd artikel (tijdens) transport spontaan omgeruild.

Scherpe prijzen en snelle verzending

Mooie producten ontvangen voor een scherpe prijs, en snelle verzending. Top website!

Snelle levering, persoonlijk handgeschreven briefje erbij .

Mooie en goede kwaliteit windmolen, zeer snel verstuurd met een persoonlijk briefje erbij. Leuke ervaring.

Leuke producten en een snelle en zorgvuldige afhandeling.

Een telefoontje was voldoende om nog op tijd een cadeau te kunnen ophalen. Leuke producten. Snelle en zorgvuldige afhandeling. Wij waren heel blij en zullen hier zeker vaker iets bestellen.

Levering van heksenbol snel ,goed verpakt met persoonlijk briefje erbij geweldig geeft vertrouwen .

• Heeft u nog een tip? N.v.t.

Geweldige service en mooi persoonlijk briefje tiegevoegd

Prima bedrijf mooie levering

Snelle reactie en levering.

Ik kreeg een snelle reactie op mijn mail. Het antwoord was duidelijk. Bij mijn bestelling zat een zelfgeschreven briefje, wat het net wat persoonlijker maakt.

• Heeft u nog een tip? het terugsturen graag via een antwoordnummer

Goede bezorging en goede kwaliteit

Snelle correcte levering.

Persoonlijke benadering en mooi produkt.

In een woord prima!

Goede website met betaalbare producten. De service en bezorging ging, ondanks deze drukke periode, heel snel! En het product wanddecoratie Sarah was prachtig.

• Heeft u nog een tip? Ga zo door

Goede uitstraling

Website oké Bestellingen correct Service goed Snelheid aflevering top

• Heeft u nog een tip? Niets veranderen !!!!!!!!!!

Snelle levering, mooie producten en een handgeschreven bedankje!

hele order in 1 keer goed

prima duidelijke site, bestelling loopt goed mee. bericht na versturen pakket en moment van aankomst. goed verpakt en vriendelijke persoonlijke noot bij de bestelling. zeer tevreden.

• Heeft u nog een tip? N.v.t.

zeer goed en vriendelijk geholpen!

duidelijke website! en mijn bestelling goed ontvangen, behalve 1 ding, ik wilde het toch melden, en kreeg direct antwoord en een vervanging toegestuurd! echt geweldig!

Mooi

Simpel te monteren, snelle bezorging. Een goed werkend product.

Mooie kwaliteit, goede aflevering!

• Heeft u nog een tip? N.v.t.

¡Mooie producten, goede prijs/kwaliteit!

Handgeschreven bedankje bij het product maakt het ook wat - minder internet - persoonlijker.

Prima windmolen !

Erg tevreden met deze windmolen. Stevige kwaliteit en mooie uitvoering.

Goede Webshop

Mijn bestelling is Snel en Goed bezorgd Precies zoals op de foto's Ik ben er erg blij mee !

Ben bijzonder tevreden over het geleverde muur versiering ziet ergoed uit

Netjes bezorgt en verzorgt verpakt

Goed kwaliteit, mooie object zoals op de foto.

Alles ging prima en ik ben zeer tevreden met de product. Mijn negatieve ervaring is met de aflevering : ik heb voor de thuisbezorgd betald. Ik was er niet, maar dan is de pakket in een depot afgeleverd. En om daar te gaan moest ik dan parkeren en dus nog betalen. Ik vind het jammer dat de pakket niet bij de buren afgeleverd was of dat de mensen niet de volgende daar nog een keer hebben geprobeerd.

Schokkerringweg 35

8307RC Ens