Direct geleverd,prima kwaliteit

Aanrader voor LED´s... Top!

Snel en correct

Ledlampjes met G4-fitting waren zo ongeveer de enige modellen die in onze lampjes pasten. Vochtdicht gegoten en mooi rondom licht van een mooie warme kleur. Weliswaar redelijk aan de prijs. Hopelijk gaan ze daarvoor lang mee.

Snelle levering en snelle klantenservice.

Waardeloos bedrijf

Jammer dat op de foto de kast word uitgebeeld die ik zoek en me dan un totaal anderen kast opsturen 1000 tot 1500 wat en un telenfoon nummer is onbereik naar ga het maar uitproberen op me led strip 10m 12v hoop dat het goed gaat beetje contact was fijn geweest

Meteen mail of ik wel juiste artikelen besteld had. Niet dus en hebben ze meteen aangepast. Top.

Geweldig vlug geleverd jammer dat product er niet meer was maar daarom heel vlug geld weer op rekening

Groot assortiment, makkelijk te bestellen.

Groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en een snelle levertijd.

Door goede oplettendheid is voorkomen dat ik een verkeerde accessoire heb gekocht. Ze hebben contact opgenomen of het wel klopte en daarna verandert zodat ik de goede accessoire kreeg.

Alles vlot verlopen.

Goede producten en snel geleverd.

Zeer vlotte service.

supersnel

Moest snel een navigatielamp hebben. Volgende dag al bezorgd, super!

top service

snelle levering van de bestelde lampjes keurig verpakt

Netjes geen overdreven grote doos

Duim op voor jullie.

Levering was snel

Maar hellaas we hebben in een zij stuk van se tent groot gat in een raam zo uit de doos Hopelijk word dit snel door u op gelost daar wij er op deze manier weinig plezier van zullen hebben

Snel en correcte levering

De bestelling is snel geleverd. Ondanks de mogelijke vertraging vanwegde de Corona crisis.

op tijd geleverd en alles zoals beloofd.

Snel en netjes geleverd.

Snelle verzending en goed geholpen

Snelle verzending, goed materialen, telefonisch ook goed geholpen en klantvriendelijk

Snel en goed

Gewoon goed voor wat ik had besteld

Alles zoals het geschreven stond.

Volgende keer weer,en een aanrader.

Product en levering prima in orde

Goed product op tijd geleverd prima in orde dus.

Lampen besteld die niet voorradig bleken. Alternatief geleverd gekregen dat niet voldeed.

Ik heb lampen besteld die niet voorradig bleken te zijn en door leveringsproblemen voorlopig ook niet binnen zouden komen kan gebeuren maar jammer dat ze dan wel via de webshop besteld en afgerekend kunnen worden. Daarna heeft men het initiatief genomen een vervangende lamp te regelen, uiteraard erg netjes! Een vergelijkbare lamp van een ander merk maar deze blijken niet dimbaar te zijn waar ik meerdere malen expliciet om heb gevraagd. De lampen die ik geleverd heb gekregen waren ook nog eens de helft goedkoper geweest als ik ze elders had besteld. De communicatie via e-mail verloopt traag. Telefonisch wordt je prima te woord gestaan. Ik wacht momenteel op een retour label waardoor ik ze kan retourneren. hopelijk kan men de lampen die ik in eerste instantie had besteld later nog uitleveren.

Precies wat ik wou en snel geleverd

Goeie kwaliteit

Parkweg 145