Prima ervaring, vlotte levering. Ze maken waar wat ze beloven.

Hartstikke goed.

Nette communicatie, snelle levering.

Redelijk

Ik vind de communicatie als je een stoeltje gekocht heb slecht. Na drie werkdagen nog niets gehoord. Je moet maar afwachten wanneer het geleverd wordt. En dan staan ze ineens voor de deur en kun je het bij de buren ophalen. Het stoeltje zelf ziet er wel goed uit.

Snelle levering zoals beloofd

Moest snel een autostoel hebben en Autostoeltje zou het dezelfde dag nog versturen. Dat hebben ze gedaan. Ben tevreden. Product is ook zoals omschreven.

uitstekend, snelle levering, prettig online betalen.

Uitstekend, snel geleverd en voor een goede prijs. Zeer tevreden met de web shop een het betaal gemak.

ben zeer tevreden

Goede snelle service

topstoel voor kleinzoon

Fantastisch mooie Cars autostoel. Snelle levering en kleinzoon super blij!!

Snelle en goede service

Snelle afhandeling, goed telefonisch advies.

Snelle levering, mooi product

Hele snelle levering. Perfecte kwaliteit van het product

Uitstekende kwaiteit

Leuke en veilige stoeltjes

Zeer gebruiksvriendelijk

Heel fijn stoeltje, mijn kleindochter zit en ligt er lekker in. Mijn zoon zelf heeft zo'n dure maxoCosi maar daar zit geen lig stand op en ik vind het een geworstel om haar in die stoel te krijgen, erg blij met deze:)

Fantastische service

Fantastische service

Echt slecht

1 week na bestelling ik heb geen informatie gekregen waar mijn autostoel is. Drama. Ik heb twee keer gebeld. Niemand mee geholpen. Drama. Chaos in bedrijf. Op website informatie alles op voorraad.. Tot 15:00 betalen hetzelfde dag verstuurd. Bullshit...ik heb slecht trace&trace numer gekregen. Drama Kijk uit op deze bedrijf. Eerste en latste keer.. Nooit meer.

my order was processed quickly and notified to me. Arrived virtually within 2 days. The child seat is very nice and of good quality.

Ziet er leuk uit

Net geinstalleerd dus even afwachten

Super service

Helaas kreeg ik niet de juiste bestelling binnen maar dit was binnen een dag geregeld. Items zijn zoals omschreven op de website.

Goed autostoel.

Goed en mooi autostoeltje. Eenvoudig te monteren.

Nog niet alle sterren want heb het autostoeltje nog niet kunnen gebruiken maar dat gaan vast en zeker 5 sterren worden. Bedankt voor de snelle levering!

Duidelijke website

De bestelling ging perfect en het product was goed verpakt en snel in huis.

vlugge aflevering, goed product

Heel fijn dat je aparte onderdelen kunt bestellen voor een autostoeltje.

Eerste aankoop....zeer tevreden

Snelle levering en naar wens

Product ontvangen zoals besteld.

Zag er allemaal mooi uit, en dat was het ook. Snel geleverd en netjes op de hoogte gehouden van begin tot eind. Mooi product.

Product was superb

My child loved the car seat, comfortable too.

Ziederij 1

1185ZD Amstelveen

+31 (0)85 - 06 00 891

Over Autostoeltje.nl

Autostoeltje.nl richt zich op de verkoop van betaalbare en veilige autostoelen voor alle leeftijden. Wij werken inmiddels al ruim 25 jaar samen met de fabrikant van Nania, Disney en Migo autostoelen en verantwoordelijk voor de gehele Benelux. Autostoeltje.nl is een handelsnaam van Ellermeyer Trading B.V. Een echt familiebedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met de verkoop van kinderveiligheids producten, waaronder dus autostoeltjes. Al onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij controleren wij continu of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.