Aanbod, prijs en communicatie dik voor elkaar! Erg blij mee, eindelijk een goede winkel gevonden met stijlvol heren ondergoed.

Snelle levering, altijd dik in orde!

Altijd nieuwe zaken, leuke koopjes & snelle service. Bij het openen van een pakket, kan je zien dat dit steeds met veel liefde & zorg verpakt werd :D

Top quality

Ik will meer bestelen

Snel betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbaar en vooral mooie kleding etc

Prima service, snelle levering

De bestellingen worden altijd snel geleverd en de service is ook altijd goed.

Leuke webshop, Luut en Team zeer behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijke personeel, goed bereikbaar, leuk assortiment, leuke sale. Kortom een aanrader.

Super snelle levering

Bibofashion is altijd een leuke zaak met leuke kleding en snelle levering. Vooral hier bestellen!

Mooi en sexy ondergoed en veel keus Mooie kwaliteit , Duidelijke website Snelle levering. Top!!

Knap aan de prijs...

Te duur.

Ruime collectie van mooie merken. Verzending snel en goed verpakt.

Helder service en snelle levering

Het aanbod, de communicatie en de levering zijn top. Mooier wordt het niet!

Keurig verpakt en zeer snelle levering, een voorbeeld voor elk bedrijf!

Leuke producten en goede levering.

Leuke site met voor ieder wat wils. Zoek je iets allerdaags of toch iets spannends? Bibo heeft het allemaal. Als je eenmaal aan het rondneuzen ben vind je sowieso iets leuks. Ik kom zeker terug.

Snel betrouwbaar engerd

Perfecte pasvorm en heb er voor elke dag een nieuwe of meer

Super service

Vlot verzending.

Tevreden klant; Betrouwbare en snelle levering

Al jaren klant, bestellen en leveren gaat altijd snel en simpel. Ooit één keer een artikel niet helemaal conform verwachting wat ik gemakkelijk mocht ruilen.

Altijd snelle levering met een persoonlijke groet

Altijd goed geleverd en bij retour je geld ook snel terug, prima service!

Superservice en mooie spullen!

De site is heel gebruiksvriendelijk, de collectie is ruim. Bestellen (en retourneren) gaat heel gemakkelijk. Zeker een aanrader!

goeie vlotte snelle service

betroyuwbaar

Goed en Snel

Goed en Snelle levering

Altijd in orde

De bestelling komt altijd vlot door

Top werk!

Super snelle levering goed werk!

Perfect en stijlvol

Snelle bezorging van twee erg mooie broeken. Een kort sportbroekje waar je meteen zin van krijgt om door het park mee te rennen en langs zee. De andere: een korte strakke trainings short die mijn spieren mooi laat zien !! Dank en tot de volgende aankoop. O ja en mooie korting !!

Mooie producten. Snelle leveren.

Bibo heeft mooie artikelen. Goede kwaliteit. Leveringen zijn altijd snel. Wat ik belangrijk vind. Je wordt niet overspoeld met reclamemails. Altijd een handgeschreven kaartje erbij.

Alles keurig en netjes

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion