Goede webshop Veel keuze in een gewoon boxershort. Maar ook voor een uitdagend slipje waar alles nog maar net in past is er voor de moderne man genoeg te vinden.

Snelle service en geen problemen.

Absoluut geen klachten en de jaarkalender was een leuk extraatje die ik niet had verwacht ;)

Prima, veel keuze en snelle levering

Prima, veel keuze en snelle levering

Al jaren goede en snelle levering !!

Al jaren een vertrouwd adres voor goede kwaliteit en alles met goede en snelle levering.

Amazing shop and service!

Amazing quality items with super fast and friendly customer service! They resolve issues quickly and go above and beyond to help. Highly recommend!

Geweldige service

Geweldige persoonlijke service en snelle verzending.

Top bedrijf

Echt een super bedrijf. En snelle levering en goede kwaliteit broekjes. Luut bedankt voor de goede service.

Goede bezorging en levering

Netjes alles afgehandeld. Zowel retour zending als nieuwe levering.

Top levering

Top levering correcte service

Mooie producten en top service

Groot aanbod van mooie en kwalitatief goede producten. Ik had pech door een niet kloppend (verouderd) wasvoorschrift. Ik ben hiermee snel, vriendelijk en zeer goed mee geholpen. De service is echt een pluspunt en wordt zeer gewaardeerd.

Geweldige service, betrouwbaar

Heel betrouwbaar en correct

Goede service en snelle levering! Persoonlijk boodschap bij de bestelling is goed om te lezen.

Goede service!

Top zaak, snelle levering.

Snelle levering.

Echt top

Zeer fijne webshop. Goede kwaliteit en snelle levering. Goede service. Echt als je iets gaafs wil kijk op de site er zit echt wel wat voor je tussen. Top bedrijf

Lotte service en levering

Goede merken

Uitstekende levering en service

Artikelen worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Retourneren gaat erg makkelijk en heeft een snelle afhandeling.

Altijd behulpzaam bij het bestellen

Bestellen en ontvangst Top!

Uitstekende service

Bestelling ontvangen binnen de 2 dagen. Ik bestel binnenkort nog eens

Bestelling snel geregeld, snel opgezonden en toen door PostNL zoek gemaakt. Die doen zogenaamd onderzoek, maar weg is weg. Keurig daarover contact gehad met BIBO, die na overleg zonder gedoe het totale aankoopbedrag weer heeft teruggestort. Let wel, een door PostNL weggeraakt pakket en terugbetalen van het aankoopbedrag gaat wel allemaal op kosten van de afzender! Kortom, complimenten voor BIBO!!!

Kwaliteit

Super comfortabel en sexy

mooi underwear snelle levering

mooie broekjes besteld alleen jamer nu ik erbij wil hebben ze ineens bijna 10 euro perstuk duurder zijn

Snelle verzending en reactie op vragen

Geweldige webshop met leuke fashion.

goede, persoonlijke service :)

Er was iets misgegaan met de bestelling. Luut was per mail goed bereikbaar, reageerde snel en deed er alles aan om het naar volle tevredenheid (en meer) op te lossen.

Super kwaliteit!

Super kwaliteit spullen die er worden verkocht, met altijd een persoonlijke groet bij de aflevering.

Snelle levering - met persoonlijke touch

Geweldige webwinkel!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion