Uitstekende

leuke bediening. op tijd verzending. bedankt voor de kaarten.

Ales OK met de bestseller

Ales past goed

Great!

Always correct and accurate! I recommend.

ALTJJD PERFECTE SERVICE

Ik koop al jaren bij BIBO FASHION nog nooit problemen gehad, de leveringen zijn altijd keurig verpakt en komen overeen met wat je ziet en koopt op de website.Ruilingen gaan prima tenzij je aan de voorgestelde voorwaarden doet.Prima ga zo door.Zeeer betrouwbaar en vind je een artikel niet mooi, valt het tegen of past het niet, dan krijg je geld keurig snel terug.

Snelle levertijden

Naast snelle levering ook 'persoonlijk' kaartje bij om te bedanken.

Chapeau snelle en goede levering uit volop keuze

Handige duidelijke site makkelijk bestellen,aanbiedingen en volop keuze voor ieder wat wils. Thanks Luut

Goeie service

Goeie service en top kwaliteit! zeer correct.

Super en snel geleverd!

Zoals altijd weer een top bestelling ontvangen van BIBO. Super netjes verpakt en mega snel in huis.

Overzichtelijke webshop, super snelle levering!

Door de overzichtelijke webshop vind ik snel wat ik zoek. De huidige filters zijn een erg fijne vooruitgang! Mijn bestelling wordt altijd zeer snel verzonden. De levering is zeer correct en de items zijn zoals ze staan beschreven.

Blij mee!

Snelle levering, keurig verpakt en met vraag die ik had kreeg ik haast eerder antwoord dan dat ik mail had getypt….!

Super snel. Super goed

Makkelijk bestellen Snelle levering Goede communicatie Super kwaliteit

Gewoon goed

Goede en snelle levering en goede kwaliteit underwear

Uitstekende service, snelle levering en ptima kwaliteit.

Altijd betrouwbaar en snel

Fijne winkel met ruim aanbod. Bezorging is altijd on point!

Geweldige service!

Je site is fijn en gebruiksvriendelijk, niet teveel mail en de bezorging is super!

Alles top: Angebot, Kontakt, (schneller) Versand nach Deutschland

Moin, von Deutschland aus zwei Artikel bestellt. Schönes Angebot im Shop, sehr netter Kontakt, sehr schnelle Bereitstellung und Lieferung der Ware. Besser geht es nicht. Beste Grüße aus Germany

Snel en exact zoals beloofd

Het is niet de eerste keer dat ik bij Bibo bestel. Tot nu toe alleen heel positieve ervaringen. Snel geleverd en met een mooie persoonlijke tekst. Keurig verzorgd.

Uitstekende service en mooie collectie

Uitstekende service en snelle verzending. Altijd meedenkend in oplossingen.

Schnelle Lieferung.

Gute Qualität der Ware, angemessene Preise, gute Auswahl.

Perfecte ervaring

Snelle levering duidelijke informatie. Goede website En persoonlijke note bij de bestelling.

Prima behandeling van begin tot eind

Overzichtelijke site, snelle en voortreffelijke levering.

Beste underwear & erg snel bezorgd

Mooiste underwear is te koop bij Bibo en hele goede en snelle bezorging. Ook erg leuk is dat jullie soms iets extra’s meesturen: een kalender of een handige rugzak. Topservice

Fast and secure delivery!

Took only 2 days to Germany. Prices like in german stores, but better stock availability!

Goede service!

Fijne website, en goede service bij een foutief geleverde bestelling. Super snel en netjes opgelost.

Zeker aan te raden!

Super kwaliteit, super bediening, altijd in orde!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion