Altijd goede service!

BiBo Fashion staat garant voor mooie producten, goede en snelle service en altijd met een persoonlijke touch.

Nooit een slechte ervaring gehad

Heel snel geleverd, goed verpakt. Nooit slechte ervaring gehad. Feedback(geen klacht!): attent dat er kaarten en een kalender bij zitten, maar misschien een idee om dat als optie te kunnen aanvinken. Zullen vast mensen blij mee zijn, maar wij gebruiken die niet en moeten ze helaas weggooien (zonde)

Snel leveren, zeer goede kwaliteit, altijd een persoonlijke geste!

Bedankt dat de bestelling weer super snel geleverd is. De kwaliteit is prima en altijd een persoonlijke reactie, dat doet je goed! Bedankt Luut en team

Prima zaak super snelle levering

Heel veel keuze in mooi ondergoed . Wat je ook zoekt van een gewone boxershort tot aan super geil slipje. Het is allemaal te vinden.

Snel en goed

Mooie kleding en snelle goede levering! Super tevreden

Uitgebreide collectie en vlotte service

Hier is alles op het gebied van mooie ondermode te zien en te verkrijgen. Scherpe prijs en vlotte afdracht van de bestelling is zeer prettig.

Gegarandeerd de juiste service

Het is prettig winkelen op de website van BiBo. Producten overzichtelijk en up to date. Snelle bevestiging en verzending van je bestelling en altijd met een persoonlijke note van Luut ;)

Top seller

Sehr schneller und unkomplizierter Versand, sehr zufrieden mit der Ware und dem Preis-/ Leistungsverhältnis. Alles bestens!

Het bestellen en de levering liep heel vlot en vlekkeloos. Dus ga zo door zou ik zeggen dan zullen er zeker nog meer klanten bij komen.

Top service en mooie producten

Snelle bezorging en snel antwoord op vragen. Kon na het bestellen zonder problemen nog een product toevoegen aan de bestelling.

Top service en supersnel verstuurd!

Ik bestel vaker bij BIBO Fashion ze leveren altijd supersnel en klantenservice is snel en goed bereikbaar. Ik had een vraag en deze is heel snel en erg klantvriendelijk opgelost. Van mij krijgen ze een dikke 10!

zeer tevreden

betalingen, producten, service, alles is top

Perfectie!

Fijn bedrijf met een persoonlijke touch, leuke collectie, goede service en snelle levering!

Fantastische service!

Zo'n 3 jaar geleden bij toeval op deze webshop terecht gekomen en sindsdien bestel ik hier zeer regelmatig. Super groot assortiment, scherpe prijzen en erg snel geleverd. Voor mij nooit geen andere leverancier meer!

Goed en variërend assortiment

Snelle service en vooral ook flexibel. Aangenaam om rechtstreeks mee in contact te zijn!

Schnelle Lieferung und freundlicher Service!

Schnelle Lieferung und freundlicher Service!

Snelle levering!

Ook in de kerstperiode snel geleverd!

Buitengewoon goed

Goeie webshop

perfecte service en een goed product

Goede website met veel keus. Prima producten en een goed en snelle service. Ben zeer tevreden.

Altijd heel goed bij jullie

Goede ervaringen met bibo ook informatie vooraf

super service en snelle bezorging!

Bestel elk jaar wel paar keer, erg goede kwaliteit van ondergoed of sport broeken.

Top bedrijf. Een aanrader voor elke man

Super goede service snelle levering en kwaliteit kleding Zeker een aanrader voor elke man die iets spannends zoekt.

Top!!!

Kwaliteit artikelen! De eigenaar is heel betrokken bij en met iedereen! Menselijk! Geen machine werk dus!

Geweldige service en mooie sexy producten

Heerlijk om hier steeds weer mijn strings te bestellen. Alles goed uitgevoerd en vragen worden direct beantwoord. Een aanrader voor wie mooie en leuke underwear wil

Top bedrijf

Wat een fijne webshop goede foto’s en zeer goede service. Een echte aanrader voor elke man die van mooie outfits houd.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion