Mooi aanbod, goede prijzen, snelle levering!

Very considerate service

The shopping experience in BIBO Fashion is very smooth and pleasant. One of the items I ordered was short of stock and I was contacted by the staff via email. Super convenient. The goods are also good. Highly recommend!

Het product is goed aangekomen. Het zit prima en ik zou iedereen aanraden. De merknaam zou ik in eerste instantie niet aan zwemkleding denken. Al doende leert men.

Geweldige site

Ik werd zeer goed telefonisch benaderd door Luut.. Mooie collectie Ga zeker meer bestellen!

Super goede service en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden altijd met mijn bestellingen bij Bibo. Het wordt snel geleverd en altijd goede en persoonlijke service. Ze denken altijd graag met je mee!

Vriendelijk, snel en behulpzaam

Bestellingen en retouren worden snel verwerkt, en bij vragen helpen ze je graag. Topzaak!

Super service

Hadden 2 bestellingen geplaats wat BIBO Fasion was opgevallen. Kregen de vraag of dit in 1 zending verstuurd mocht worden. Na toezegging kregen we heel netjes een mailtje dat dat 1x verzendingskosten zou worden teruggestort.

Mijn bestelling bij Bibo Fashion was perfect: duidelijke website, groot aanbod en snelle levering!

Ik ben super tevreden met mijn recente bestelling bij Bibo Fashion. De website was duidelijk en makkelijk te gebruiken en heeft een groot aanbod van mooie merken. Mijn bestelling kwam snel binnen en past perfect! Bibo Fashion is een betrouwbare webwinkel en beveel ik zeker aan om te shoppen. Ga zo door!

Leuk assortiment, goede kwaliteit. Voor vragen zeer goed bereikbaar en zeer goede service. Echt top.

zeer vertrouwd

Ik vindt ES een top-merk, en vond een mooi kledingstuk in de barcelona winkel, luut heeft geregeld dat het in mijn bezit kwam, en dat heeft hij snel en adequaat geregeld, mijn vertrouwen in de Bibo fashion heeft een geweldige bootst ondergaan, ik kan een ieder met een lastige wens vertellen, stuur Luut bibo een mail, hij staat voor je klaar en regelt het tot in perfectie.

Super klantvriendelijk

Klachten worden serieus genomen en netjes opgelost. Dit is wat je wilt wanneer je iets online koopt.

Super goeie webshop

Super leuke artikelen, uitstekende kwaliteit. Vlotte service en levering.

Wauw!!!

Heel eerlijk... Ze zijn niet goedkoop. Maar ze zitten echt super lekker. Perfect fit. Ik zit nu stiekem al te kijken naar andere kleuren om te kopen.

Mooie kwaliteit, goede services

Mooie kwaliteit body en rok, snel antwoord op mail, en snelle levering, netjes verpakt. Super.

prim

snelle service

Discreet

Snelle levering. Alles mooi en apart ingepakt.

Super vlotte levering

Heel mooie kwaliteit

Altijd correcte , snelle levering

Vlotte en correcte levering, aanrader

Altijd een mooie en persoonlijke service op maat

Toffe en lekkere spullen

Shop mit toller Auswahl.

Darüberhinaus wird sehr schnell geliefert und auch die Rücksendung (auf eigene Kosten) wird schnell und unkompliziert bearbeitet und verrechnet. Freue mich auch immer auf das kleine Geschenk, was bisher immer dabei war. Gerne wieder;) Alex

Geweldig.

Mooie collectie, Snel geleverd.

Altijd goed behandeld Kei tevreden

Snelle levering, goed assortiment.

Overzichtelijke website, makkelijk en duidelijk. Bestelt is meestal na 2 dagen in huis.

Super service!

Altijd leuk om wat te bestellen en thuis te krijgen.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion