Perfecte servies al jaren klant

Het enige minpuntje is de levertijd.

Ik heb een trainingspak besteld in de online winkel Bibo. Mijn indruk van de aankoop is uitstekend! Het pak voldeed volledig aan mijn verwachtingen: de maat paste perfect en de kwaliteit van het materiaal en de afwerking is top. Het enige minpuntje is de levertijd. Op de website staat dat de levering 1-2 dagen duurt, maar ik moest bijna een week wachten. Bovendien kon ik de bestelling niet volgen via de PostNL-app. Desondanks kan ik deze winkel aanbevelen, gezien de kwaliteit van het product en mijn algehele tevredenheid over de aankoop. Ik hoop dat het leveringsprobleem in de toekomst wordt opgelost.

Professionnel

J'ai découvert ce site via Google. Service très professionnel, rapide, soigné, et avec un petit mot de remerciements. Beaucoup de choix dans les articles. Livraison rapide, même vers la Belgique.

Snelle levering en goede service!

Mijn favoriete site voor party kleding, zwembroeken en ondergoed! Erg tevreden!

Kwaliteit en goede service

Al een paar keer bestelt, producten zijn van goede kwaliteit, snelle levering en ook bij retour zending snel geld terug.

Niets op aan te merken.

Bestellen was eenvoudig, levering verliep volgens afspraak en de kwaliteit van het product is goed.

Good quality

Good quality, lots of discounts, fast delivery, friendly website.

Goeie service

Toffe webshop en een goeie service!

Maat S is net zo groot als maat M

Maar er is een mooi assortiment waar je uit kan kiezen en er zitten voldoende mooi spullen bij die ik wel paste en heb gehouden. De service is snel en goed

Maten zijn op de site goed weergegeven!

Tevreden

Goede en snelle service!

Altijd een goede ervaring, waar voor je geld!

Klantgericht

En snelle terugbetaling wat het geen ik retour heb gestuurd !!

fijne broekjes zitten heerlijk.

zeer snelle levering.

Zeer klantvriendelijk en staan klaar voor je indien een item toch niet zou zijn zoals je verwacht. Omruilen verloopt steeds zonder problemen en ook de naservice (garantie) wordt netjes afgehandeld. Dikke pluim voor het ganse team.

Top correct !

zeer tevreden

Fijne website , snelle levering !

Ze zijn te snel.

Alles prima

Bestelling Addicted fasion. Nette leverring en telefonisch goed bereikbaar. Nette Prijs vooral t.o.v. de wel erg hoge prijzen in een shop bij Yumbo in Playa del ingles.

Super tevreden en goede service

Goede service. Iets hadden ze niet meer op voorraad en er wordt gelijk contact met je gezocht voor een oplossing. Echt een aanrader

Prachtige kwaliteit swimwear bestelt.

Wat een mooie en unieke collectie heeft Bibo..al jaren klant..

Snelle levering en mooi product

Inlog werkte niet goed. Even bellen en gelijk opgelost! Prima service. Ook mooi product aangeschaft!

mooie afwerking

Super snel en mooie onderbroek

Mooie onderbroek en goed service

11/10 zelfs.

Gewoon hier bestellen. Gaan met die banaan! Past niet? Mag het gewoon retour. Hele fijne service ook!

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion