Mooie producten, goede service en snelle levering

Ik heb al meerdere keren besteld bij Bibo en de ervaring blijft zeer goed. Grote selectie van leuke producten. Het is lastig kiezen...

Prima service en levering

Overzichtelijke site, veel keus en prima levering. Aan te raden.

Mijn ervaring is uitstekend

Erg snel geleverd, mooie kwaliteit zwemstrings. Ik kan niet wachten op vakantie te gaan en men jaloers kijkt naar de zeemstrings

Fijne website en leuk kaartje in mijn box, dankjewel

Dankjewel voor de geweldige kwaliteit clubwear!

Zeer goede ervaringen met deze webshop!

De bestelde producten worden altijd snel geleverd en bij terugsturen wordt er vlot terugbetaald.

Razendsnelle levering en kwaliteit goede producten.

De snelle levering

Zeer goede service

Veel keuze, snelle levering en discreet verzonden..

Helemaal top, in assortiment en service

Zeker aan te bevelen!!!!!

Snelle verzending en persoonlijke opvolging

Snelle verzending en persoonlijke opvolging

Snel levering mooie kwaliteit

Ondanks de blackfriday drukte was mijn bestelling super snel verwerkt en snel ontvangen. Netjes verpakt en weer een leuke kalender voor 2025 erbij! Weer helemaal blij met de nieuwe setjes :)

Altijd behulpzaam en uitgebreid assortiment

Ik bestel vaker en altijd tevreden over de service. Iets niet naar wens? Retouren worden vlekkeloos afgehandeld. Soms leuke aanbiedingen

Topservice!

Snelle reactie op een vraag (zelfs op zondag)!

Zeer snelle afhandeling...toppie..

Goede service, en correcte afhandeling....

Geweldige service, heel prettig winkelen

Snelle service, vlot in huis. Het omruilen voor een maat groter ging ook heel soepel. Ik winkel hier graag.

Altijd snelle bezorging, altijd makkelijk retour sturen

Altijd snelle bezorging, altijd makkelijk retour sturen

Duidelijke site en kwalitatief goede spullen

Duidelijke site en kwalitatief goede spullen

Top services!!

Services is altijd top!! Kleding goeie kwaliteit, 10 punten voor Bibo. Vriendelijke groet, Jochen verhoeven

Buitengewoon klantvriendelijk

Er wordt direct gereageerd bij navraag van bestelling, vriendelijk en adequaat. Betrouwbaarder kan een webwinkel niet zijn!

Supershop voor underweaer

Al jaren zeer tevreden, prima producten en service. Geven je gevoel dat je geen nummer bent, kortom altijd blij als ik iets hebt besteld.

Geweldig!

Altijd super service, goede producten, snelle levering en leuke kortingen!

Mooie producten en super service

Mooie producten van hoge kwaliteit. Fijn dat je artikelen gewoon kunt passen en mag retourneren. Bij andere webshops is dat niet altijd mogelijk.

Altijd top!

Altijd goed geregeld, betrouwbare winkel! Problemen? Er wordt altijd een goede oplossing gezocht!

Service

Perfecte service en ondergoed netjes verpakt.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion