Kijk niet verder!

BIBO. Levert al jaren kwaliteit voor een goede prijs. Aflevering vrijwel daags na bestelling en service met een smile❗️

Supersnel geleverd in discrete verpakking en goede kwaliteit

Fijne betrouwbare site en duidelijke communicatie en ze maken waar wat ze beloven

Hele goede service!

Snelle levering en goede service!

Perfecte ervaring

Perfect fit! Fast delivery! Great service!

Een steeds zeer goede service Kwaliteit aanbod en goede merken Voorbeeld: Had problemen met inloggen hebben gezorgd dat mijn bestelling toch is aangekomen Dit zegt genoeg Ben al lange tijd een tevreden klant

Goede service en snel afhandelen

Ik ben tevreden met mijn aankoop ;)

Een top bedrijf

Super gave kleding en mooie kwaliteit. En snelle levering.

BIBO Fashion fijn bedrijf

De bestelling werd snel bezorgd. De bestelling was zorgvuldig ingepakt. Netjes met een briefje erbij en een presentje.

Prima service, kon moeilijk bestellen ivm achteraf storingen op internet, goed geholpen door klantenservice. Dat is echte SERVICE!!!!!!!! Bestelling op tijd binnen, mooie kwaliteit, goede pasvorm.

Zeer snelle levering

Wederom uitstekend!

Snel geleverd,klantvriendelijk als altijd,mooi en goed verpakt en verzorgd,leuke cadeautjes erbij,top!Blijft een aanrader.

De bestelling die ik plaats Wordt altijd op tijd bezorgd goede service Dank jullie wel

Was een snelle levering. Keurig verpakt.

TOP SERVICE

Ik had in het kort een klein probleem met een bestelling die ik gedaan had. Ik dit dan ook gemeld aan BIBO. Er werd snel, professioneel en efficiënt gereageerd op mijn vraag. Het probleem was in geen tijd opgelost. Klantenservice en kwaliteit van de goederen zijn TOP bij BIBO!!!!!

Leuke winkel voor mooie onderbroeken

Breed assortiment. Winkel levert producten snel

Snelle levering na bestelling. Goede producten

Levering naar verwacht

Ik zal hier vaker kopen

Zeer snelle levering. Prijs / kwaliteit verhouding ook helemaal top En altijd leuke aanbiedingen . Ook voor de niet gay. Mannen !

Mooie service.

Verzending verzorgd en mooi assortiment.

Een bedrijf met super kwaliteit en service

Alle totaal bestelde artikelen voldoen aan onze wensen, daarbij ook een zeer goede service.

Goede site en service

Goede service, vriendelijk, snelle bezorging

Ik had problemen met inloggen. Hierdoor een aanbieding gemist. Kreeg een voucher om alsnog de korting te activeren. Snelle service en wanneer het niet ok is kun je het zonder problemen ruilen. Geen moeilijk gedoe!

Very good service

Good products, very friendly customer Service and Delivery to Germany in 3 Working Days, what else can you want

Prima website en snelle afwikkeling.

Website is goed in het gebruik, mooie artikelen en snel bezorgd.

Mijn ervaring is een heel fijn telefonisch contact. Dit ivm een nabestelling waarover ik werd gebeld. Ook de geleverde bestelling was top en zie ik de nabestelling graag tegemoet.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion