Mijn ervaring is een heel fijn telefonisch contact. Dit ivm een nabestelling waarover ik werd gebeld. Ook de geleverde bestelling was top en zie ik de nabestelling graag tegemoet.

Prima producten van goede kwaliteit

Supersnelle levering

Lekker vlot, zowel de levering als het produkt

Weg met dat saaie ondergoed. Bij Bibo keus volop in vlot, eigentijds en noem het " wat uitdagend " underwear.

Zeer attent en betrouwbaar, snel bij levering naar België.

Kwaliteitsvol, stipt en correct, niks dan goeds over BiBO Fashion! Steeds een goede ervaring. En het persoonlijke berichtje van Luut is altijd leuk!

Heel tof

Heel fijn contact gehad!!!

Vlot, zowel de broekjes als de afhandeling

Ruime keuze in leuke slips. Duidelijke website en heel vlotte levering.

Cijfer 11 plus

Luut maakt alleen niet waar wat hij dowt maar overtreft altijd! In assortiment, service en zwker persoonlijke aandacht! Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.

geweldige service, ook deze keer weer.

geweldige service, ook deze keer weer. bedankt voor het extra bestellen van de gewenste producten en de geweldige kalender.

Prima ervaring

Snelle en vlotte levering. Alles zit netjes en goed verpakt wat hygiëne garandeert bij ondergoed. Twee kleine staaltjes gratis gekregen samen met aantal catalogi, dus zeer aangenaam verrast.

Kwaliteit en snelheid

Kwalitatief goed ondergoed en snelle levering. Een betrouwbaar bedrijf met goede service

mooie collectie en vriendelijke klantenservice

BIBO Fashion heeft een mooie collectie, een gebruiksvriendelijke website en een vriendelijke klantenservice. Een aanrader!

Nooit iets teveel voor ze…… Als je weer eens een vraag hebt TOP…….

Goede service en topkwaliteit!

Ik bestel hier vaker en ben altijd tevreden. Ze bieden mooie merken en uitstekende kwaliteit. De klantenservice reageert verrassend snel en helpt goed. Absoluut een aanrader!

Snel geleverd en mooie slips

Wat de titel zegt. Erg snel geleverd. Pump strings zijn mooie kwaliteit

TOP

Goede site Heerlijke broekjes goed verpakt De volgende dag in huis Een cadeautje voor jezelf ! XXX

Fantastische service

Heb reeds vele malen iets aangekocht en steeds was service uitstekend en snel. Zelf indien er leveringsproblemen zijn met Post Nl zijn de contacten constructief en helpen. Doe zo voort.

Overzichtelijke website

Jammer dat een aantal producten niet op voorraad waren, wel een snelle en efficiënte levering

Ruime keuze, snelle hulp en flexibel

Ik zou Bibo fashion bij iedere man aanraden. Ruime keuze en laatste trends. Altijd behulpzaam bij vragen en flexibel. Absolute aanrader. Groet, Hans

Mooie producten. Super snelle levering .

Vlugge en vertrouwde bediening

Mooie spullen en snelle service

Bibo Fashion heeft schitterende spullen van goede kwaliteit. De verzending gaat snel en je wordt daarvan goed op de hoogte gehouden.

Top bedrijf

Ja helemaal tevreden met onze aankoop. Super kwaliteit echt een aanrader.

Prima en vlot geleverd

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion