Veel succes gehad met een onderbroek die ik bij jullie kocht

Leuke spullen, goed aangekomen

Altijd goed

Altijd goed

Super snel en netjes

Dankjewel LUUT -XX̌X- voor het extra cockring Groetjes Enrico

Het ondergoed is altijd goed

Bestelling zeer snel ontvangen en kwaliteit zeer goed.

Top.

Voor de vakantie nog snel wat besteld .En de volgende dag was het al binnen top.1 zwemshort was er toch niet ben keurig gebeld. En het is opgelost .Thanx groeten uit Curaçao.

zeer aardige verkoper. bestelling snel verzonden. Goede kwaliteit. Ik raad het aan.

Snelle levering | perfecte pasvorm.

S'ochtends besteld en volgende dag al opgehaald bij afhaalpunt. Discreet verpakt en alle spullen 'n perfecte pasvorm.

Biezonder snelle levering (minder dan 24u), mooi productaanbod. Preferred supplier!

Altijd zeer goede service

Zeer uitgebreide keuze, zeer goede kwaliteit, supersnelle sevice, bestelling wordt supersnel afgeleverd.

toppie

snelle levering top

Geweldige service en producten van Top kwaliteit!

Ik geloof niet dat ik eerder zo'n vriendelijke klanten service heb meegemaakt! Daarom bestel ik dan ook al jaren bij Bibo Fashion!

goeie service

heel klantvriendelijk zelfs als de maat niet beschikbaar is !!!

Top webwinkel!

Super kwaliteit en hele mooie merken. De bestelling snel ontvangen en leuk verpakt met een persoonlijke touch. Luut is een topper, ontzettend klantgericht, denkt mee en reageert snel op vragen! Altijd een feestje om hier te shoppen!

Mooie collectie en snel in huis

Wij bestellen geregeld via BIBO Fashion. BIBO heeft een uitgebreide en mooie collectie. En de bestelling is binnen 2 werkdagen in huis. Echt een top website!

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Altijd blij als er weer wat bezorgd wordt

Prima service, snelle levering en de kleine extra's maken het nog leuker.

10 zegt genoeg toch

Snelle levering daar word je ook van op de hoogte gehouden erg prettig en mooie kwaliteit producten

Veel keuze en snelle levering

Ik heb al eens eerder hier besteld, en besloot dit weer te doen vanwege het brede assortiment en de snelle levering. Dat was ook nu weer het geval.

Super goed verzorgd

Leuk om weer mooie strings in de sale tekopen. Mijn verzoek om verzending als brievenbuspakket is perfect uitgevoerd. Dank je wel.

In 1 woord top!

Eenvoudige bestelmethode! Super merken, alle mogelijke betaalmogelijkheden & snelle levering! Daarbij nog een leuke goodie ontvangen!

Perfect fit!

Bestelling online gedaan en er zijn grote warenhuizen waar je misschien goedkoper uit bent en nog meer keus in merken hebt, maar daar is de kwaliteit dan ook naar, de rek gaat eruit, het wordt slobberig. Nee, dan mijn underwear via Bibo Fashion, extreem fijne pasvorm, perfect gevormd naar je lichaam, licht van gewicht en hoe prettig is dat dragen onder bijvoorbeeld je mooiste jeans! Een echte aanrader, probeer het eens!!

Mijn bestelling ging wat moeizaam.Ik heb al een account via mijn wachtwoord en gebruikersnaam kon dat niet geopend worden! Graag mijn oude wachtwoord en gebruikersnaam weer terug, dan zou ik zeer tevreden zijn voor een volgende aankoop. Vriendelijke groet, Hans Smits

Zoals altijd mooie collectie, makkelijk bestellen en snelle service!

Sehr gut

Schnelle Bearbeitung und top Service. Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion