Super pasvorm en kwaliteit.

Snelle levering fijn zittende zwembroek van heel goede kwaliteit. Ook de pasvorm is heel goed. Alleen de anal glide nog niet gebruikt.

Snel en goede service!

Ik had een zwembroekje besteld wat me net iets te groot was. Ik had met Bibo contact opgenomen met de vraag om het te ruilen en aangezien ik op vakantie ging wou ik dit zo snel mogelijk hebben. Door de extra mile van Bibo heb ik het nogop tijd aangekregen. Thank Bibo, I’m so proud <3

perfect!!

fijne website, snelle levering! en altijd een leuk cadeautje bij de bestelling.

Snelle levering, de pasvorm is altijd goed en waar voor je geld

Geweldige webshop!

Geweldige webshop met leuke artikelen. Heel vriendelijk en snelle levering.

Goede service and levering met een persoonlijke touch.

Mijn eerste bestelling gedaan. Snelle service en levering. Leuk detail de persoonlijke touch. Echt één aanrader

Snelle levering Vertrouwd en goede service

Snel levering Mooi en sexy Mijn man wordt er geil van al ik het aan heb

Snel en correct

1 van de weinige webshops die levert binnen 24 uur. Snelle levering, correct ingepakt. Topservice!

Ongekende service

Ik blijf bestellen bij Bibo. Wat een geweldige collectie! En ongekende persoonlijke service.

Een correcte en snelle levering.g

Bibo heeft een mooi en uitgebreid aanbod.

Supersnel!

Besteld en volgende dag geleverd!

Goede kwaliteit en service

Ik had een zwembroek besteld; de kwaliteit was goed en zag er prima uit maar paste alleen niet helemaal goed dus teruggestuurd. Pakket was even verloren gegaan maar uiteindelijk weer opgedoken en terugbetaling ontvangen; prima service!

Perfecte Service

Na het aanmelden van een klacht over een product, kreeg ik eigenlijk direct antwoord op mijn mail. Nieuw artikel ter vergoeding van de klacht is gelijk al verstuurd en morgen al weer in huis. Een superservice! Nogmaals bedankt!

heel goed

snelle levering en hoogwaardig materiaal

Snelle en goede service

Super fijn

Mooi spul

Snelle levering, goede kwaliteit

Altijd goed, snelle levering.

Top bedrijf wat afspraken nakomt

Heerlijk ondergoed wat super zit, snelle levering, kwaliteit erg goed kortom top!!! Ga zo door Luut

Vriendelijke, snelle service! Ik bestel de volgende x weer bij jullie!

Netjes afgeleverd

Bestellen , betalen gaat gemakkelijk. Ruime keuze. Netjes afgeleverd , pakje is via mail te volgen.

Prachtige actuele collectie underwear

Altijd mooi aanbod met de nieuwste modellen underwear voor liefhebbers.

Super service

Goede en snelle service! Zag bij de bestelling dat ik een verkeerde maat had ingevuld. Direct even een email gezonden en wordt snel veranderd.

Ik krijg altijd snel en keurig antwoord op mijn vragen via e-mail.

Ik had een vraag over mijn puntensaldo die ik niet meer kon zien. Dit is heel snel opgelost door de eigenaar. Bestellingen en verwerking daarvan vind ik super snel gaan.

Hanenburch 22

9298VS Kollumerzwaag

Over BIBO Fashion

BIBO Fashion bestaat 12,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder mannen. Wat ooit begon met een winkel in Tilburg is BIBO Fashion nu dé online webshop voor heren die op zoek zijn naar sexy herenkleding. Het aanbod is uniek voor Nederland: door de uitstekende relaties met (wereldwijd) de meest trendy kledingmerken, is en blijft BIBO Fashion toonaangevend binnen het segment sexy mannenkleding. In onze webshop vind je voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een sexy outfit voor een clubnight, een unieke zwemshort voor op vakantie of kwalitatief hoogwaardig en trendy ondergoed waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt. Met een zeer ruime keuze uit verschillende merken (o.a. ADDICTED, ES Collection, aussieBum en PUMP!), stijlen, kleuren en maten zal jij zeker vinden wat je zoekt. Duizenden mannen gingen je al voor! Heb je een vraag, of wil je advies? Wij helpen je graag! Greetz Luut & team BIBO Fashion