Prima service en luisteren naar wat de klant wilt

Prima ervaring

Prima afhandeling

Snel antwoord op vragen, duidelijk in communicatie

Niet echt tevreden, sommige komen niet echt professioneel over

Er waren dingen, die ik minder heb ervaart, niet echt tevreden van de begeleiding, heel veel dingen moet je zelf doen, verleidelijke informatie, ik vond ze niet echt professioneel. Wel een prima firma, als je alles in order hebt, alles is akkoord en niet te veel hebt om te verdelen. Dan gaat het alles snel en makkelijk.

Snelle afhandeling

Leuk personeel!! Ik voel me goed geïnformeerd

Wist uit ervaring dat dit snel en goed geregeld zou worden.

Voor de 2e keer van dezelfde man gescheiden. Nu waren de kinderen echter een stukje ouder zodat het ouderschapsplan anders verliep.

Gemakkelijk

De communicatie was vrij helder, alles werd vlot geregeld. Alleen na inschrijving van de gemeente moesten we nu een tijdje zelf mailen of dat nu al is gebeurt was.

niet geheel onpartijdig

mijn ervaring was dat er vooral werd gekeken naar de vrouw en haar belangen maar weinig naar de belangen van de man. er waren veel ontwijkende antwoorden. er werd niet actief meegedacht over het probleem dat een van de partijen fysiek niet in staat was om een handtekening te kunnen zetten. mijn gevoel was dat wij het samen moesten oplossen en dat jullie dat dan opschrijven. ipv een bemiddelende en adviserende rol.

Goed geregeld

Is de eerste en laatste keer dat ik jullie nodig heb. Bedankt!!!

Snel en vriendelijk

Snelle antwoorden snel gereageerd correct afgehandeld

Duidelijke uitleg van de te gane stappen omtrent de echtscheiding.

Goede website, deskundige medewerkers en alles prima geregeld.

Veel gemak gehad van de uitgebreide informatie op de website. De medewerkers zijn deskundig en werken efficiënt. Verbeterpunt: vaak wisselende contactpersonen, 1 vaste persoon zou ik prettiger hebben gevonden.

Snel,professioneel, niet teveel gedoe

wanneer je een ongecompliceerde scheiding wilt zonder teveel gedoe aan het juiste adres.

Dit is ook een snelle manier van communiceren

Correct, vriendelijk, recht door zee. Bekommerd om beide partijen.

Goede ondersteuning, duidelijke communicatie tijdens het gehele proces

Wij zijn goed begeleid tijdens het gehele proces. Onafhankelijk Duidelijke communicatie Stappen, procedure goed en duidelijk. bereikbaarheid bij extra vragen was goed.

Vriendelijke en ter zake kundige afhandeling.

Nadat ik in eerste instantie gestart was met de chat werd al snel duidelijk dat ik telefonisch advies nodig had. Ik werd nog dezelfde dag gebeld door een juridisch medewerker uit de regio. Deze meneer heeft op alle vragen naar mijn tevredenheid antwoorden en uitleg gegeven waarmee ik verder kon. Hartelijk dank.

Echtscheiding op maat

Echtscheidingswinkel levert maatwerk. De kosten en het proces zijn helder. Bij vragen heb je direct contact en het gaat allemaal zo snel als je zelf wil.

snelle afhandeling

Goede service en snelle afhandeling

Mijn ervaring bij de echtscheidingswinkel was dat ze open stonden voor vragen en hier wordt ook naar geluisterd. Ze denken mee met oplossingen als je hier niet uit komt en geven goede adviezen.

Alles goed geregeld

Vlot en snel geregeld prima

Het is allemaal netjes en vlot afgehandeld

Bij vragen netjes een telefoontje of mail. Zelf ook bij vragen netjes beantwoord

Perfect!

Heel erg fijn geholpen! Vriendelijk personeel en snelle afhandeling!

Snel en duidelijk geholpen

Door via de site een vraag te stellen ben ik gelijk terug gebeld .Fijn zo snel en prettig antwoord te krijgen op je vraag. Dank je wel .

Niet slecht ik vind het redelijk

Ging snel heeft goeie informatie gekregen

Een goede begeleiding met de juiste expertise.

Zeer goed.

Kromstraat 130