Alles vlot en correct geregeld.

Alles vlot en correct geregeld

Wat geregeld moet worden, wordt ook daadwerkelijk wel geregeld, maar ik vond het contact erg onpersoonlijk en soms zelfs onvriendelijk. Daarnaast vond ik het heel raar dat er contact werd gezocht met mij voor iets mbt de bankrekening van mijn exman. Het was bij de eerste aanvraag al duidelijk dat hij op die rekening door zou gaan en dat ik uitgeschreven was. Toch werd ik gebeld én, toen bleek dat ik niet bij de gevraagde gegevens kon, werd mij gevraagd om contact met hem te zoeken om de gevraagde gegevens op te laten sturen naar de echtscheidingswinkel. Wij hadden geen vechtscheiding, dus ik heb dit inderdaad aan hem gevraagd... maar dit is jullie werk toch?

Duidelijk, behulpzaam, informatief

Ik ben keurig geholpen, ging ook allemaal vrij snel. Begripvol en meedenkend

Gewoon goed

Erg netjes en accuraat. Je weet precies wat er nog moet en gaat gebeuren. Goede terugkoppeling en advies.

Goede en snelle afhandeling.

Het enige nadeel in mijn geval is: Als je heel veel werkt om een schuld af te lossen wordt dat je aangerekend in het bedrag dat je moet betalen voor je scheiding.

Wordt niet goed gekeken naar aangeleverde informatie

De meerwaarde van de echtscheidingswinkel bij dit traject is mij niet duidelijk geworden. Zeker als ik kijk naar de kosten. Er werd onnauwkeurig gewerkt waardoor wij veel fouten uit de stukken moesten halen. Daarnaast werd er niet goed gekeken naar de aangeleverde informatie. En werd deze verkeerd geïnterpreteerd. Ook vroeg men meerdere keren om stukken die al ingeleverd waren. Wellicht was het beter geweest om een gezamenlijk gesprek te plannen om de stukken toe te lichten. De voortgang van de scheiding moesten wij zelf bewaken, ook na meermalen aangegeven te hebben dat we het graag voor een bepaalde datum rond wilde hebben. Verder wel vriendelijk en er wordt zo neutraal mogelijk gekeken naar beide partijen.

Heel goed geholpen zou het zo aan bevelen

Een Heel goede service en klant vriendelijk heel goed ervaring mee gehad

Snel geregeld

Ik vind dat ik goed geholpen ben met de scheiding. Je moet wel veel zelf aanleveren maar alles wat onduidelijk is wordt goed uitgelegd en ze zijn onpartijdig en netjes. Je vragen worden meteen beantwoordt. Ook de begeleiding tijdens de gesprekken samen die al zo ongemakkelijk waren vond ik heel professioneel. Ondanks een moeilijke periode uit mijn leven ben ik blij dat dit nare gedeelte goed en snel geregeld is.

Snel, menselijk en accuraat

Zeer snel geregelde echtscheiding, soms te snel voor mijn gevoel. Gelukkig werd rekening gehouden met gelijke rechten voor man en vrouw en eerlijke verdeling inkomen en goederen.

Alles ging volgens afspraak en redelijk op tijd.

Ongevraagd werd advies gegeven waar we toch wel blij mee waren.

Positieve ervaring met de echtscheidingswinkel.

Ik heb snel en duidelijk een antwoord gekregen op mijn vraag.

Je krijgt handvaten maar je moet toch zelf oplossingen bedenken.

Ik had meer concretere begeleiding verwacht. Met drie advocaten gesproken. Laatste advocate was wat meer doortastender. Hiermee kwamen we dan ook verder.. Uiteindelijk ben ik tevreden met het behaalde resultaat.

Prima begeleiding en voor 100% klantvriendelijk.

De echtscheidingwinkel heeft mij begeleid van het begin tot het einde van mijn scheiding.

goed, duidelijk en makkelijk

alles ging soepel en makkelijk

Goed geholpen

Met een malig gesprek allees geregeld.

Hebben ons super geholpen

Een goede en voordelige manier om een van de moeilijkste dingen te regelen in ons leven maar op een top manier gedaan

prettig geregeld

alles via mail, goed geregeld.

In zeer korte tijd antwoord op mijn vraag

Goed en snelle reactie

Heldere uitleg

Op mijn vraag kreeg ik uitgebreid antwoord waar ik ook wat aan heb

Netjes alles afgerond en geregeld

Netjes geholpen met alles en goed geregeld . Vooral in een periode waar het niet soms makkelijk was is het fijn dat je goed word geholpen.

Snel en duidelijk

Mijn ervaring is dat het laagdrempelig was om de vraag te stelen. Gezien er geen kosten aan verbonden zijn . De vraag werd snel beantwoord zeer tevreden

Altijd bereikbaar voor vragen

Vanaf het moment dat wij een afspraak wilde maken, en dit kon snel, gewoon altijd bereikbaar én altijd antwoord. Als de juiste persoon niet aanwezig was werden we altijd teruggebeld. Alles netjes, duidelijk en snel afgehandeld.

snelle, informatieve beantwoording.

Uiteraard kunt u niet de keuze voor mij maken, maar dank voor uw toelichting. Inmiddels heb ik mijn keuze gemaakt: wettelijke verevening.

Positief. Antwoord op mijn vraag kwam binnen 24uur

Korte vraag over de herberekening van kinderalimentatie bij de geboorte van een kind uit een nieuwe relatie werd duidelijk beantwoord.

Kromstraat 130

5345 AE Oss