Altijd goede communicatie geweest per email en telefoon. Uitstekend geholpen vanaf dag 1. Alles is netjes begeleid tot de laatste dag. Dank jullie wel nogmaals!

Alles erg netjes en duidelijk, bedankt.

Zie boven, duidelijker kan niet.

Kort maar krachtig, to the point

Kort maar krachtig, to the point Ook omdat we niet ruziënd uit elkaar gaan.....is het m.i. een proces dat vlot gelopen heeft.

Communicatie met de echtscheidingswinkel was perfect,gesprek met Bart Appels was schandalig.

Hoewel mijn ex-vrouw zeer duidelijk was dat ze geen partneralimentatie,de helft van mijn spaarrekening en pensioen wilde, bleef Bart Appels tot minstens 5 keer toe aandringen om het wel te doen. Dat was niet adviseren en of attenderen maar doordrammen! Toen hij op een gegeven moment zei dat het niet alleen een ''feestje'' voor mij hoefde te worden verloor hij mijnsinziens compleet zijn neutraliteit als onze gezamelijke advocaat. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis,hoe heeft die man het in zijn hoofd gehaald om het over een ''feestje'' te hebben!!!??

Heel goed en netjes geholpen

Duidelijk en netjes geholpen waarvoor veel dank

een snelle afwikkeling van de procedure

Doordat mijn ex-partner en ik samen goed afspraken konden maken, is de online manier van het afhandelen van onze echtscheiding ons prima bevallen. Er was een duidelijk communicatie en het proces is snel en soepel verlopen.

Snel en duidelijk

Alles verliep goed. Het was snel en duidelijk.

Heel behulpzaam!

Ik vond deze advocaten bureau heel goed, ze luisteren goed naar je en geven je zoveel informatie over de procedure van de scheiding. Ze geven aan waar je rechten op heb, kortom ik ben zeer tevreden over Echtscheiding bureau!

Duidelijk

Afhandeling ging goed en correct

snel en duidelijk

snelle en duidelijke afhandeling van de scheiding.

Snelle respons

Snelle respons met advies

Duidelijk geregeld

ze hebben de scheiding duidelijk geregeld ik ben op eigen verzoek 1x langsgegaan voor een gesprek, verder duidelijke communicatie alleen met de verhuizing is het een keer mis gegaan dat de post misplaatst was maar gelukkig hebben ze het terug gevonden.

snel geregeld en helder

duidelijke uitleg en begeleiding altijd iemand te bereiken tijdens kantoor uren die mee denkt.

Op zich redelijk

Alle zaken werden goed geregeld als moet. Wel vind ik de reactie langzaam. Te langzaam vaak. Verder irritant dat er steeds om bevestiging wordt gevraagd ondanks dat je je handtekening ergens onder zet. Vertraagd zaken enorm. Wordt wel altijd correct tewoord gestaan. Erg positief. Wordt ook goed met je mee gedacht. Chapeau.

Snel en duidelijke taal.

Heel goed.

Zeer professioneel, ze doen wat ze zeggen en zijn zeer behulpzaam, ook achteraf.

Duidelijk snel traject

Duidelijke site en traject goed te volgen. Prettige communicatie. Fijn dat je alles digitaal kan doen en kan bellen bij eventuele vragen. Ook de advocaat zelf. Door de snelle afhandeling wel een aantal dingen gemist zoals, voorlichting over subsidie inzake kosten en verdeling overwaarde eigen huis. Vreemd dat je bij subsidie aanvraag als basis je inkomen van enkele jaren geleden moet toetsen en dat er uiteindelijk een beschikking volgt op basis van huidig inkomen en daarbij wordt dus opgeteld de toebedeling afkoop overwaarde. Bij de verdeling van de overwaarde(huis) had ik wel verwacht dat ik gewezen zou worden op eventueel te betalen schenkbelasting. Nu kwam het pas bij de notaris ter sprake, te laat dus.

Snelle, duidelijke en goede service

De echtscheidingswinkel geeft een duidelijke, overzichtelijke en goede service. Goede communicatie en zeer snel in beantwoorden van eventuele vragen en afhandelen van de zaken. Alles word stap voor stap duidelijk uitgelegd en zo weet je meteen bij het begin waar je aan toe bent

Goed!!

Snelle antwoorden op mijn vraag!

financieel onvoldoende advies

Heb nog bij twee andere bedrijven financieel advies in moeten winnen jullie mogen dit niet geven een andere bron zegt dat jullie dit wel mogen maar dat jullie je handen daar niet aan willen branden. VIDEOGesprek met de heer Appels zeer prettig en verhelderend en rest afwikkeling ook! Tip begin iedere zaak met een video whats voorgesprek Communicatie voor de rest prima vanuit jullie kant ook jammer dat ik niet weet wat mijn ex aan jullie heeft moeten betalen meer transparantie hierover is beter

zeer snelle en uitstekende respons

In het weekeind een vraag gesteld en nog datzelfde weekeind antwoord gekregen. Zelfs een aanvullende vraag werd nog dezelfde dag (zondag) beantwoord! Aanrader.

Super snelle reactie

ik had voor mij een belangrijke vraag en krijg snel reactie. Top en dat op zondag. Mijn complimenten

Prijzig, moet veel zelf doen, ook wel dubbel, maar als ze alles binnen hebben gaat het snel. Zorgvul

Zie boven

Vriendelijk en duidekijk

Mijn ervaring met de echtscheidings winkel is dat ze vriendelijk zijn en begrip tonen. Ze werken snel en zijn heel duidelijk over alles. Een plus punt vond ik ook dat de kosten in vele gevallen in termijnen betaald kunnen worden. Heb je het wat krap zoals ik is dat een welkome uitkomst.

Ben tevreden!

Ze zijn van begin tot einde heel behulpzaam wat heel fijn is. Het proces heeft even geduurd maar over het algemeen was alles duidelijk en de verdere afwikkeling goed gegaan. Ik vond vooral de meisjes heel vriendelijk en aardig. Dank jullie wel!!

Kromstraat 130

5345 AE Oss