Fijne, duidelijke site

Wij bestellen regelmatig de kleding van onze zoon. Leuk dat je punten spaart en dit weer kan inleveren voor een leuke korting. Duidelijke site. Alleen jammer dat soms het knopje van jongenskleding niet uitklapt.

Positief

De kleding word snel geleverd. Zien er netjes uit. Retourneren is simpel. Al met al erg positief

Gemakkelijke website. Levering correct

Leuke kleding, website en service kan beter

Leuke kleding Website zoals favorieten en winkelmandje kunnen duidelijker weergegeven worden. Vind de service ook niet optimaal als je vragen hebt.

Leuke kinderkleding, snelle levering

Mooie kleding en snel verzonden

Mooie kleding besteld en alles was netjes op tijd verzonden. Niks op aan te merken

Overzichtelijke site, veel en leuk assortiment. Netjes verpakt en snel verzonden.

Leuke kleding!

Combinatie van goeie sale, leuke kleding en snelle verzending maakt dat ik hier vaker ga bestellen!

Super leuke kleding, zeer slechte service

Ben heel enthousiast over het assortiment dat zij aanbieden. Helaas vind ik de service echter teleurstellend. Zij hebben mij onlangs een verkeerd product geleverd en de bereidheid/ snelheid en toegankelijkheid om tot een oplossing te komen vind ik dan ook ver onder de maat. Doordat er lange tijd overeen ging voordat zij mij het juiste product zouden doen toesturen, was het juiste product inmiddels uitverkocht. Dit alles en de oplossing die zij voorstelde vind ik dan ook zeer klantonvriendelijk. Heel jammer, want dit maakt mijn positieve ervaring met zo’n leuke webshop ineens wel heel anders.

Leuke kleding en uitgebreid assortiment

Leuke kleding met uitgebreid assortiment. De kleding word er niet goedkoper op. Waar je vroeger voor een paar euro nog een leuk shirtje kon scoren kan je nou voor een babymaatje onder de 10 euro al bijna niks kopen. Met klacht vorige keer niet echt heel klantvriendelijk en kort door de bocht. En de levering van volgende dag redden ze ook niet altijd.

Super!!

Mooie kleding voor een hele fijne prijs! Mijn favoriete online kinderkledingwinkel!

Snelle levering, alles was prima in orde! Dankjewel!

mooie collectie en goede service

Schattige babykleertjes biedt een mooie en rijke collectie aan van veel verschillende merken. Anders dan de naam doet vermoeden is dit ook voor opgroeiende kids een fijne webshop. Bestellen is eenvoudig en retourvoorwaarden zijn duidelijk. Goed dat deze website aanmoedigt om niet teveel te bestellen en het retourneren te beperken.

Super scherpe prijzen, heldere communicatie en snelle levering

De hele ervaring van zoeken tot en met ontvangen is top!

Perfecte levering

Besteld snel in huis, tevreden

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Al een aantal keer besteld en altijd snel geleverd. Er is een uitgebreid aanbod voor baby’s tot grote kinderen. Ook interessante kortingen!

Fijne webshop

Mooi, divers aanbod en snel in huis. Ook regelmatig leuke aanbiedingen.

Duidelijk website - leuke kleren!

Leuke betaalbare kleren; overzichtelijk site! Hoe de maat valt kan nog duidelijker aangeven worden.

Heel blij mee en snel verstuurd

Meestal goed.

Goede aanbiedingen. Alleen klantenservice vind ik niet heel goed.

Fijne ervaring !

Fijne ervaring, snelle levering, makkelijk te bestellen en steeds correcte communicatie! Aanrader

Bestellingen zijn altijd de volgende dag in huis echt ideaal.

Snelle levering, goede kleertjes

Leveren snel en service is top

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.