Prettige communicatie en correct

Planten en boompjes zagen er goed uit. Netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Goede snellen levering goed verpakt

Goede snelle levering van de planten. Goede verpakking Goede beschrijvingen

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit produkten, eigen levering en super service.

Goede kwaliteit produkten, eigen levering en super service.

Perfect ,

Net bedrijf , netjes thuis gebracht , planten zagen er goed uit ,

• Snelheid/Levertijd

Prachtige boom en levering ging super vlot

Het was heel aangenaam om zo'n goede service te krijgen. Levering goed op te volgen, tot op de minuut na. De boom ziet er gezond uit, komt helemaal overeen met beschrijving. Er zijn heel wat bedrijven in België die hier een voorbeeld mogen aan nemen. Zo fijn als je een goede service krijgt. 10/10!

Snelle levering, mooie planten

Tuinplantenwinkel heeft een goede en snelle levering. De planten waren mooi en in goede conditie. Afmetingen zelfs nog iets groter dan de beschrijving.

• Snelheid/Levertijd

Zoals het hoort en verwacht

Zoals het hoort en verwacht, dus goed genoeg.

• Snelheid/Levertijd

Nette levering van de vaste planten in de doos.

Verschillende vaste planten besteld. Planten zagen er netjes uit. Goed verpakt in een handzame doos. Tip ter verbetering: geen onkruid in de potjes waarin de vaste planten staan.

• Snelheid/Levertijd

Wederom weer een goede levering

Grote keuze aan planten en bomen. Vandaar dat we nu voor de 3e keer bij tuinplantenwinkel hebben besteld.

Zeer positief

Gemakkelijk om de planten te kiezen in de webshop. Aflevering gebeurde bijzonder snel en stipt op het aangekondige tijdstip. Planten (bijna 90 stuks) van prima kwaliteit. In het algemeen een zeer goede ervaring.

goede kwaliteit planten

De planten hebben een goed ontwikkelde wortelstelsel. De levering was snel en de planten zijn goed verpakt.

goede ervaring

mooie planten, je krijgt wat je hoopt

Snelle, fijne bezorging

Ik was niet thuis, maar de planten zijn netjes neergezet op de afgesproken plek. Alles zag er mooi uit! Ik ben er blij mee!

• Snelheid/Levertijd

-Heel vriendelijke en behulpzame eigen bezorgdienst! -Duidelijke en tijdige communicatie over de bezorgtijd. -De producten zien er ook keurig uit. -De groeigarantie moeten we nog zien, maar ik heb daar vertrouwen in.

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en goede planten

De verpakking is praktisch. Ook de bijgeleverde flyer met uitleg was fijn. Ik zou het wel prettig vinden als je zelf een voorkeursdag voor de levering zou kunnen opgeven.

TOP

TOP: mooie planten en snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Bestellen gaat gemakkelijk, overzichtelijke website. Snel bezorgd en altijd vriendelijke bezorgers!

bestelling is prima verlopen

makkelijke site, duidelijk en goed informatie bezorging volgens afspraak met mail met verwachte tijd op de bezorgdag, heel fijne afhandeling

Fijne winkel

Duidelijke website. Vriendelijke mensen die ook na aankoop goed bereikbaar zijn voor advies.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Keurig aangeleverd en mooi plantgoed

Deze week ontving ik, goed verpakt, de planten die ik besteld had. Ze zagen er uitstekend uit. Bij een paar plantjes kan ik dat niet zeggen - die zijn jn deze tijd van het jaar amper bovengronds zichtbaar. Dezelfde dag nog geplant in een goed voorbereide tuin. En nu afwachten... hoe staat de tuin er in de komende zomer voor? Spannend!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit beplanting en ruime keus

Altijd goed advies en zeer bereidwillig om te helpen

Goed voor elkar

Goede kwaliteit van beplanting en vlotte levering

Goed advies, goede service

Heel veel keuze en zeer goed geholpen.

• Snelheid/Levertijd

2 afzonderlijke bestellingen geplaatst, deze zijn samen geleverd, ik kreeg 1x verzendkosten terugbetaald.

Top ervaring

Prachtige verse planten en piekobello bezorging

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.