Super kwaliteit en snelle levering

Nu 2x besteld. Mooie kwaliteit planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Planten worden goed verzorgd geleverd.

Ruime keuze in de webshop en er wordt op een leuke manier de benodigde informatie over de desbetreffende plant benoemd. De verzorging en bezorging van de planten zijn top!

Awesome!

De beste tuinplanten winkel die er is, het enige wat ik niet begrijp is waarom de verzendkosten zo hoog zijn vergeleken bij anderen. Maar voor de rest top winkel!

Top. Ontzettend klantvriendelijk

De planten zijn van goede kwaliteit. Wij bestellen online omdat we in Frankrijk wonen en de internetsite is overzichtelijk het contact met de medewerkers is heel goed en altijd een snelle reactie. Bijna alles kan bij dit bedrijf zoals nog even extra bijbestellen en dan 3 dagen alles in 1 keer ophalen.

Prachtige planten

Ware grootte planten als beloofd. Snelle en veilige levering.

goede kwaliteit van planten

Ik ben zeer tevreden over de planten en de service . Keurig de tijd van levering en plantjes goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

prachtige planten in stevige verpakking

de geleverde dotterbloemen doen het gelijk goed, handige instructies bij de doos. Bestel vast nog eens

Uitstekend !

Prima planten, snelle service en goede prijsverhouding

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsplanten planten en perfecte bezorging

Het is steeds aangenaam winkelen op de tuinplantenwinkel, met groot assortiment. Beste prijzen en correcte levering aan huis. Niet te vergeten een correcte service bij eventuele problemen met geleverde planten. dank U

Gewoon heel goed!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling! De planten zijn keurig geleverd, zorgvuldig verpakt en in uitstekende staat aangekomen. Ze zien er gezond en fris uit, precies zoals op de foto’s. De levering was ook snel en alles was duidelijk gecommuniceerd. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

Top verzorgd

Zeer fijne website. Perfecte levering met zeer goede track and tracing. Goede kwaliteit planten. Snelle levering. Ook fijn, kostenloos achteraf betalen met Billing.

Een top bedrijf.

Ik ben aangenaam verrast. Snelle en verzorgde levering en goede kwaliteit van planten.

• Snelheid/Levertijd

Opnieuw goede planten en netjes geleverd.

Vorig jaar meerdere keren hier besteld en nu opnieuw. De belangrijkste reden is de eigen bezorging, waardoor de bestelde planten altijd goed vervoerd zijn. Enige jammere is dat alleen kruiden en fruit biologisch te krijgen zijn, maar die keuze maak ik zelf met bestellen. Selectie is verder zeer uitgebreid.

• Snelheid/Levertijd

Ben bij elke bestelling telkens zeer tevreden geweest.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb zeer goede ervaringen met Tuinplantenwinkel. De planten zien er goed en gezond uit en nog nooit uitval gehad. Ook is het fijn dat ze bezorgen met eigen bezorgdienst waardoor de planten onbeschadigd aankomen. Er is zorg aan besteed.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsproducten en een supersnelle levering

Producten leken me direct al prima van kwaliteit, zag er professioneel uit en bleek bij gebruik ook zo te zijn. Bestellen was niet moeilijk. De levering was supersnel en de chauffeur maakt er geen punt van om de spullen naar mijn schuur te brengen. Top!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een goede prijs

Bestel hier al enkele jaren planten. Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Correcte bezorging, duidelijk tijdspad. Zeer tevreden

Makkelijk bestellen en bezorgen

Alle planten overzichtelijk op de website. Gemakkelijk bestellen dan thuis bezorgd. Sommige plantjes waren wel erg klein en slecht geworteld. Ben bang dat die het niet gaan overleven.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten in een goed verpakte levering.

Jonge planten zagen er zonder uitzondering allen fris uit en waren tevens in een degelijk verpakking geleverd.

Betrouwbaar en top kwaliteit

Goede kwaliteit planten met een scherpe prijs. Aflevering perfect geregeld met goede verpakking en plaatsing op de afgesproken plek.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

We hebben de afgelopen jaren meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd naar volle tevredenheid. Snel geleverd door de altijd vriendelijke bezorgers. Kwaliteit van de planten & struiken is dik in orde. Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

De planten worden snel en met zorg geleverd. Alle planten zien er vol en gezond uit.

Kwaliteit en goede service

Uit eerdere bestellingen weet ik uit ervaring dat tuinplantenwinkel een vertrouw adres is die voor kwaliteit en service staat.

• Snelheid/Levertijd

zeer nette kwaliteit en bezorgservice

Vaker besteld bij Tuinplantenwinkel en elke keer maken ze het waar. Kwaliteit is perfect en thuis geleverd krijgen is heel fijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Ruim assortiment van goede kwaliteit. Levering snel en keurig verzorgd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.