Altijd snel antwoord. Goede Service en ook erg goede aftersales. Chauffeur altijd vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Alles is zoals afgesproken!

Prima planten voor een mooie prijs, netjes afgeleverd op afgesproken tijd .

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en keurig verpakt

Wederom zeer tevreden

Mooie planten, netjes afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede kwalitei en grote planten

Vandaag 2 Prunus lusitanica 'Angustifolia' - kluit opgehaald. Prachtige kwaliteit en goede service. Had de planten via mail besteld. Kwaliteit erg goed Grote planten mee gekregen. Overigens erg mooie haagplanten. Wij hebben ze als solitair neer gezet.

Mooie boompjes

Kwalitatief uiteraard weer goed. Wederom snelle levering, echter deze keer een puntje aftrek omdat het niet zo handig is om een iets ouder persoon 2 redelijk zware potten met boompjes te laten leveren, waardoor er veel aan de boompjes getrokken werd om ze op het palletwagentje te krijgen. Gelukkig geen noemenswaardige beschadigingen aan de boompjes.

Super fijn

Snelle levering, Goed verpakt, en stevige planten, goed geworteld. Zeer nette levering. En met zorg geleverd . Zeker een aanrader,

• Snelheid/Levertijd

Gewoon goed zoals je mag verwachten

Planten besteld en binnen een week correct geleverd. Voor levering was de route van de chauffeur zichtbaar zodat je weet wanneer hij er is. Dus gewoon goed.

• Snelheid/Levertijd

Eerste plaats zeer goede kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Afspraken worden exact nagekomen en ook de tracker is uitstekend, je kan precies zijn waar de bezorger zich bevindt

Top klantenservice!

Heel snel geleverd en vriendelijk.

Prachtige planten!

Ik bestel geregeld bij de Tuinplantenwinkel, en ben steeds uiterst tevreden over de nette levering, maar bovenal van de planten Het zijn gezonde plantjes, soms zelfs groter dan verwacht. Gewoon heel goed, en ze slaan ook allemaal goed aan.

Perect

Correct comunicatie en levering

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend! Ik ben al een tijdje fan van tuinplanten winkel.nl.

Goede kwaliteit, service en prijs!

Alles volgens afspraak.

Zeer mooie planten geleverd.

Alle afspraken goed uitgevoerd

Prima verzorgd

De levering is perfect uitgevoerd

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, zeer goede info, perfecte levering.

De planten zijn van goede kwaliteit en zelfs hoger dan aangegeven op de site. De info voor het planten en verzorgen is uitgebreid. De levering was conform de opgave en mijn wensen.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Zeer goede levering

Goede kwaliteit en keurige levering

Dikke prima!!

De bezorger was zeer behulpzaam en heeft zelfs nog even geholpen met het bestelde op de plaats van opslag te brengen. Over de kokospotgrond die ik had besteld kan ik nog niet oordelen. De zaai en stekgrond bevalt prima!

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit van produkten goed

Altijd goede onformatie, altijd vriendelijk. Na tien jaar nog steeds het zelfde hoge niveau van serviceverlening! Mark is een goede verkoper.

Vlot en kundig advies.

Bij onze nieuwbouw woning leggen we zelf de tuin aan. We hebben een goede offerte ontvangen en nemen in paar stukken alles bij hun af. Heel goed geholpen, ook fijne tips. Een echte aanrader. We wonen ook nog eens in de buurt, ideaal.

• Snelheid/Levertijd

Van a tot z perfect geregeld, aanrader

mooie planten

snel en met zorg afgeleverd mbv persoonlijk vervoer

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.