Prachtige planten, goede en snelle service

Mooie kwaliteit planten en bomen, snel geleverd en geen vraag is teveel!

Duidelijk en netjes

Duidelijke leveringsvoorwaarden, duurzaam vervoerd, en nog goedkoop ook. Track and trace klopte allemaal, en exact op de verwachte tijd geleverd, dat heb ik al jaren niet meer meegemaakt. Zie hier, het is dus mogelijk! Planten & bomen allemaal netjes aangekomen, nu nog even geduld tot het spul gaat groeien, Had een 10 willen geven, maar een heel klein minpuntje: op de site stond in de beschrijving dat de "Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop'" niet leverbaar was, maar dat is gewoon te bestellen.

Prachtige planten, duidelijke informatie

De site is duidelijk en informatief, de bestelling snel en goed verpakt geleverd. Planten met een goed ontwikkeld wortelstelsel en zien er gezond uit. emballage weer snel en conform afspraak opgehaald.

Wederom netjes

Al vaker besteld. Beplanting van goede kwaliteit, goede eigen bezorgdienst. Klein minpuntje de prijs kwaliteit verhouding van de Chosia vond ik uit balans dit keer (te duur met hetgeen werd geleverd).

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, snelle bezorging en bovenal een mooie struik.

Wederom was de levering snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En natuurlijk het belangrijkste, een mooie goed vertakte struik. Kom maar op met de lente.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en prachtige boompjes

Twee laagstam kersenbomen besteld en werden vlot geleverd. De boompjes zien er zeer goed uit. Mooi in model en volop nieuwe knoppen, erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende dienstverlening, komt afspraken na.

Levering zoals afgesproken. Nu hopen dat alles mooi/goed aanslaat. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Perfect!

Snelle levering, mooie planten, goed verpakt!

Goede en snelle levering

Fijne bezorging, mooie planten

goed werkende webshop !

webshop werkt makkelijk en overzichtelijk.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten betrouwbare levering goede prijs

Mooie kwaliteit planten en bomen tegen een goede prijs. Levering in eigen hand waardoor producten onbeschadigd en binnen enkele dagen geleverd worden tot daar waar je ze hebben wil.

Excellent

Delivery of high quality products in the shortest time.

prima ervaring

Snelle en duidelijke bestelprocedure, heldere bevestiging, aankondiging levering op tijd, zeer correctie aflevering, alles goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Ik ga meer van ze kopen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en netjes verpakt aangekomen!

Mooie plantjes besteld en ze zijn netjes verpakt in dozen bij ons voor de deur afgegeven. Met nog een tip van de chauffeur dat we de dozen niet in de hal moesten laten staan ivm de warmte maar buiten. Heel fijn, die betrokkenheid.

• Snelheid/Levertijd

Alles op tijd geleverd zoals gevraagd en besteld!

• Snelheid/Levertijd

Chauffeur heeft de zakken potgrond netjes op de gewenste plek neergezet

Fantastisch!

Al jaren bestel ik mijn planten, potgrond, compost etc. bij deze firma. Snelle levering. Op de afgesproken tijd gebracht. Uitstekende kwaliteit!

Ruime keuze

Zag op internet deze winkel en voor mij heel fijn daar ik in Brabant woon en de planten zelf kan bezichtigen en afhalen Had wel 40 verschillende soorten besteld en deze lage na 1 dag allemaal klaar TOP!

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering en nette chauffeur

Na het bestellen goed op de hoogte gehouden en vlotte levering. Wel bleek dat de bomen in pot geen kluit hadden.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze, bezorgkosten zijn laag, en binnen 3 dagen bezorgd door hun eigen mensen, die je via een tracer perfect kan volgen. En ook kwa communicatie duidelijk.

Al jaren fan!

Al een aantal jaren vaste klant, omdat het een hele fijne webwinkel is. Veel informatie en duidelijke foto's. Scherpe prijzen alleen jammer van de hoge bezorgkosten. Maar daarintegen krijg je het wel thuis bezorgd zelfs op een afgesproken plek. Je hoeft dus niet thuis te zijn!

• Snelheid/Levertijd

Een heel positieve ervaring, zowel de plantjes als de service zijn tiptop in orde.

Wij hebben reeds tweemaal besteld bij dit bedrijf en ik kan alleen maar positief zijn. De planten en de siergrassen zijn van goeie kwaliteit. Alles werd heel zorgvuldig verpakt. De eerste keer werd het pakket mooi afgeleverd op de vooraf afgesproken plaats, omdat we dit aangegeven hadden bij de bestelling. De tweede keer werd er netjes aangebeld om het pakket af te geven. Je krijgt een track and trace en alles is mooi te volgen op de dag van de levering, positief is dat ze een eigen bezorgdienst hebben. Een echte aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze en goede prijs

Voor het oude huis had ik al planten bij tuinplantenwinkel.nl besteld, dus voor de aanleg van de nieuwe tuin ook weer een logische keuze. Weer positief verrast hoeveel keuze er is, ook fijn dat je bij heesters kan kiezen of je een kleinere of grotere variant wil, zodat voor ieders portemonnee een variant te krijgen is. Binnen een week was mijn grote bestelling al bezorgd, vanuit oogpunt van duurzaamheid in kratten (top!) en met een mailtje dat alles klaar stond werd het ook weer snel opgehaald. Ik heb alle vertrouwen in de plantjes, maar de aanplant garantie geeft ook hierin zekerheid.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.