Top ervaring

Prachtige verse planten en piekobello bezorging

• Snelheid/Levertijd

Keurig snel bezorgd. Wortels in pot aarde waardoor geen verschrikkelijke haast met planten. Hoe tevreden ik ben zal over een of twee jaar blijken als de boom goed is aangeslagen

Goed geregeld

Alles prima geregeld en goed advies en uitleg bij vragen

• Snelheid/Levertijd

Goede service, gemakkelijk bestellen en goede kwaliteiten producten

Heel tevreden over de service en de kwaliteit van de bestelde planten. Het plaatsen van de bestelling gaat gemakkelijk. Goede communicatie wanneer de bestelling afgehaald kan worden. Snelle reactie bij vragen.

prima gelopen prima product

prima gelopen prima product

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goede levering.

Plantjes in uitstekende conditie.

Gewoon goed.

Redelijk snelle levering, goed verpakt. Plantmateriaal van goede kwaliteit. Verzending per Post.nl en dus niet door eigen bezorgdienst, maar zodanig verpakt dat schade uitgesloten is.

• Snelheid/Levertijd

Levering zoals je mag verwachten en hopen

Levering op aangegeven moment en servicegerichte bezorger die eventueel bereid bleek de grote doos eventueel even in de tuin te zetten. Kwaliteit planten conform verwachting en vlot kunnen planten. Verpakking wel wat fors, waardoor afvoer niet de makkelijkste klus werd. Zéker voor herhaling vatbaar.

Geweldig groen

Voor de allereerste keer via de website van tuinplantenwinkel besteld. Een mini boompje voir in een pot op terras en enkele andere potplanten. Ik was enorm verrast door het zeer ruime aanbod . Je kon het zo gek niet bedenken of je vond de plantjes terug op de website. De firma levert de planten zelf aan huis , leken me van zeer goede kwaliteit, en werden onberispelijk aan huis geleverd. Alles top !!! Nu duimen en fingers crossen dat de plantjes het verder goed doen. Uiterst tevreden over mijn aankoop.

Mooie planten, goede bezorging

Mooie planten, prima prijzen, goede bezorging

Prachtige appelbomen

Snelle levering en mooi verpakte appelbomen. Ze staan prachtig in de tuin.

happy

snel,, een mooi product ,goed verpakt ,,vriendelijk geleverd

• Snelheid/Levertijd

Bestelling geplaatst en is op tijd bezorgd. Zeer klantvriendelijk en uitstekende service. Planten zijn zoals op de website.

Zeer goede kwaliteit!

2 Kaki bomen .... 8 Blauwe bessen .... 5 Mini fruitbomen .... Aanplant grond en Turf besteld, weer alles in perfecte staat afgeleverd!

• Snelheid/Levertijd

Prima levering goede kwaliteit producten.

Besteld en drie dagen later geleverd. Gelijk in de tuin geplant. Nu hopen dat ze aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Correct en uitstekend vanaf bestelling tot levering.

Bestelling goed verlopen (en duidelijk) Levering gebeurt binnen het aangegeven tijdsmoment. Planten zijn met zorg verpakt en zijn qua grootte en volume gelijkwaardig. Wat basisinformatie wordt meegegeven. Het groeien moet uiteraard afgewacht worden. Conclusie: het bedrijf komt over als zeer efficiënt en klantvriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en snel geleverd

planten doen het goed zijn netjes verpakt en worden snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goed plantmateriaal en keurige levering en communicatie

Topbedrijf!

Prima produkten, snelle levering

Al meerdere keren bij tuinplantenwinkel.nl planten besteld. Altijd goede kwaliteit en snel en met zorg geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd. Dit is al de vierde keer dat ik bij ze bestel.

Goed materiaal, goede service

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snel geleverd

Inmiddels al diverse keren planten bij Tuinplantenwinkel.nl besteld. Ook nu werden ze weer snel geleverd, waren ze goed verpakt en is de kwaliteit van de planten uitstekend.

Tevreden

Snelle en zorgvuldige bezorging van mooie platen,

Prachtige planten!

Prachtige Gaultheria geleverd gekregen. Netjes bij de voordeur geleverd. Bezorger te volgen via track en trace. Leveringstijd wordt netjes bijgewerkt!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en correcte levering

We hebben al vaak besteld en nog geen enkele plant die het begeven heeft.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.