Goede service, mooie planten!

Ik heb al vaker planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en het is steeds weer goed verzorgd. Goede planten en goede service. De aflevering is volgens afspraak. Ik heb eens een keer 3 planten van dezelfde soort gekocht, waarvan er één niet aansloeg. Ik heb toen een foto gestuurd en kreeg een nieuwe plant toegestuurd. Top!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snelle bezorging van kwaliteitsplanten

Binnen 3 dagen mijn bestelling al ontvangen. Alles heel goed verpakt. De dwergconiiferen waren al wat groter dan op de foto's in de webshop.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment, fijne website en snel geleverd. Track en trace gemakkelijk te volgen zodat je weet wanneer de chauffeur komt. Planten zien er goed uit en zijn zorgvuldig ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Grote sortering mooie planten snel geleverd

Voor een plant die niet aan de verwachting voldeed werd gratis een nieuw exemplaar geleverd

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie overzichtelijke webshop met vooral een groot aanbod. Netjes en compleet geleverd, aanrader.

• Snelheid/Levertijd

goed advies, kwaliteit en snelle levering

Bij firma Neutkens (Tuinplantenwinkel.nl) krijg je altijd een eerlijk, goed en professioneel advies. Daarbij leveren ze planten, struiken,bomen van uitstekende kwaliteit! Bezorging in overleg op de door mij gewenste dag, netjes verpakt (jute om de kluiten en het geheel in een palletbox). Kortom, ik ben uitermate tevreden!

altijd goed!!

goede levering en goede planten

uitstekend

snelle levering. Mooie planten. Goed advies

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering.

Planten zien er uitstekend uit en zijn snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Hoi met Albertine Het is de 2de keer dat ik een bestelling heb gedaan. Ik ben zeer blij met hoe alles verloopt. Bestelling Aflevering Communicatie over de tijd , en het netjes voor mij in de garage plaatsen. Top bedankt Albertine

• Snelheid/Levertijd

aan de telefoon netjes geholpen en bestelling ook net bezorgd

allemaal netjes verzorgd.

Prima kwaliteit!

De planten zijn netjes volgens afspraak geleverd. In de verpakking waren de bestelde planten netjes geordend en geplaatst.

• Snelheid/Levertijd

Voor mijn eerste ervaring is dit fantastisch: top planten, goede prijzen en super service!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en prima levering

Makkelijke bestelling en de levering verliep snel en soepel. De planten waren goed verpakt in kratten die later worden opgehaald. Alle planten zagen er gezond, fris en verzorgd uit..

service is boven verwachting

Ongelooflijk verrast dat er nog een bedrijf bestaat die service in zo'n hoog vaandel heeft staan. Er wordt heel snel gereageerd op vragen of verzoeken. Foto's worden gestuurd ter uitleg. Toen bleek dat ik zelf een onjuiste bestelling had gedaan werd er met veel hulp een omruiling gedaan. Uitermate tevreden. De kwaliteit is heel prima !

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Reageren snel op vragen. Wij bestellen er graag

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

2 dagen na bestelling had ik de prachtige planten en heesters al netjes verpakt in huis.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en een uitstekende service

Snelle levering en een nauwkeurige tijdsindicatie van de bezorgtijd

correcte levering

Snelle en correcte levering. Planten werden mooi verpakt, zonder schade.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Een eigen bezorgdienst waardoor de bestelde planten prima zijn aangekomen. Goede kwaliteit en snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Prima ervaring en snelle levering

Mooie planten en goed verpakt. Kan het iedereen aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes verpakt en in goede conditie ontvangen.

Zeer te tevreden over de goede conditie van de planten en de snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, netjes verpakt!

Prima ervaring. Mooi op tijd geleverd en niet van die hele kleine plantjes. Tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit planten, ruim assortiment

Prima kwaliteit van de planten, slaan goed aan. Ook binnen een week geleverd, zodat ik ze nog op tijd in de grond kon zetten. Vriendelijke bezorger, netjes afgeleverd in stevige verpakking.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.