Ruim assortiment & snelle levering

Ruime keus aan planten, pakket was snel bezorg en de planten waren helemaal in orde!

• Snelheid/Levertijd

We zijn zo tevreden over onze bestelling we waren er ook helemaal niet bang voor want onze vorige betelling was ook geweldig

Alles goed!

Vlotte levering, uitstekende kwaliteit.

Snel.

Mijn bestelling op gehaald,stond netjes klaar mede door de snelle bereiding van de order.

super mooie planten

super mooie planten, vriendelijk geleverd door hun eigen chauffeur en alles was netjes verpakt.

Uitstekend!

Goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Super al een paar keer besteld

De afspraken werden steeds stipt nagekomen, de chauffeur was zeer bevoegd en de planten waren van uitmuntende kwaliteit; Een absolute aanrader

Ideaal

Ik kreeg een seintje dat de planten er aan kwamen en ze werden netjes op tijd bezorgd

Knappe service

Snelle levering Mooi verpakt en goede kwaliteit planten en de levering was super, op gemelde tijdstip en behulpzaam. Ik noemde het een aanrader aan moeder en vrienden

Ideaal voor tuinplanten!

Veel keuze, informatieve en fijne website/app en snelle bezorging!

• Snelheid/Levertijd

Zoals het hoort; een aanrader

Duidelijke site, Eerlijke prijs. Zeer goede opvolging van de levering. Plant zeer goed verpakt.

Prima planten

Gemakkelijk te bestellen, handig ook dat je al je favorieten kunt opslaan in de app en nog eens na kunt lezen bv hoe en wanneer te snoeien. Goede kwaliteit planten.

Tot nu toe prima

Bomen werden keurig geleverd. Afwachten of ze aanzetten. De steunpalen zijn volgens ons toch aan de korte kant ( 2mtr) had wel 2mtr40 mogen zijn. Afwachten dus. Maar levering etc prima.

• Snelheid/Levertijd

Correcte levering, gezonde planten.

Al jaren ben ik een tevreden klant. Ook deze keer weer een correcte levering en gezonde planten. Dat is immers waar het om draait!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten & Fijne bezorging.

Aanrader. Je krijgt goede materialen voor een nette prijs die bovendien correct afgeleverd worden. Planten zijn keurig verzorgd voor transport en de mensen achter het stuur begrijpen ook hoe je met levende producten om moet gaan tijdens het transport.

• Snelheid/Levertijd

Zoals besteld en correct afgeleverd volgens afspraak.

Helemaal niks aan te merken ter verbetering. Mooie boom, die vooralsnog goed uit begint te lopen.

Goede service en prijs

Levering op gevraagde datum, planten goed verpakt. Planten waren iets kleiner dan gehoopt maar groeien hopelijk snel

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit, heel goed verpakt!

Zeer goede kwaliteit planten!

Super kwaliteit

Vaste planten besteld. Heel goed verpakt. Hele mooie kwaliteit. Vinca minor alba besteld waarvan er al veel bloeiende planten bij zaten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en snelle bezorging

De bestelde planten zijn mooi ingepakt in stevige dozen. De planten zelf zijn in goede staat met natte aarde aangeleverd (ze staan al in de grond). De snelheid van de bezorging is ook uitstekend. De bestelling via de site verloopt soepel.

tevreden

Dit is de 2de keer dat ik hier een grotere bestelling plaats, deze is correct geleverd, alles vers, vriendelijke bereidwillige persoon. Met het minimale aan plastic afval. Dank u.

Snelle levering, vriendelijke bezorgers

Mijn pakket wordt altijd snel geleverd, ook al wonen we tegenaan de Belgische grens. Us toch een eind rijden voor de bezorgers Bezorger is ook heel vriendelijk, zet het pakket binnen. Super

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede bezorging.

Top. Goede levering, vriendelijke bezorger, met nog wat vragen beantwoord over mijn hele mooie planten. Goede service, overzichtelijk.

TOP

Ales Top beter kan niet. Mooie planten, keurig verpakt, zeer vriendelijke bezorger geweldige service. Dit is simpelweg de allerbeste.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.