Mooie planten, netjes verpakt!

Prima ervaring. Mooi op tijd geleverd en niet van die hele kleine plantjes. Tevreden klant!

• Snelheid/Levertijd

goede kwaliteit planten, ruim assortiment

Prima kwaliteit van de planten, slaan goed aan. Ook binnen een week geleverd, zodat ik ze nog op tijd in de grond kon zetten. Vriendelijke bezorger, netjes afgeleverd in stevige verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit, erg klantvriendelijk

Geweldige service en de producten komen snel en goed verzorgd aan met hun eigen transport. Ik had in een weekend twee bestellingen geplaatst en ze hebben de levering zelf samengevoegd en éénmaal verzendkosten teruggestort. Ook super dat ze gelijk vragen waar ze het neer mogen zetten mocht je niet thuis zijn. Fijne ervaring, ik heb nu weer een nieuwe bestelling lopen.

Mooie gezonde planten

Wederom mooie gezonde planten afgeleverd. Goed verpakt en netjes bezorgd.

goede snelle bezorging

na bestellen krijgen we goede planten en ze worden snel bezorgt.

• Snelheid/Levertijd

Zeer vriendelijk en goed geholpen en op elke e-mail met vragen werd direct gereageerd voorzien van duidelijke antwoorden. De bestelling werd binnen enkele dagen netjes afgeleverd op de afgesproken plek! Topbedrijf met dito service! Net zo belangrijk; de geleverde producten waren in topstaat!

top kwaliteit

snelle levertijd en de planten zijn netjes ingepakt voor vervoer

Gewoon goed

Snel geleverd, en kwaliteit is goed

• Snelheid/Levertijd

Top product en super levering

Precies wat ik verwacht van een online bestelling

Een klant rijker.

Kort maar krachtig, een goede service, vriendelijke bezorgers, betrouwbaar en de planten zijn van goede kwaliteit. Alles wordt netjes ingepakt en met zorg afgeleverd. Ik ben erg tevreden. Tot de volgende keer.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en hoge kwaliteit planten

De planten zijn van hoge kwaliteit. Mooi wortelgestel. Alles is netjes verpakt en afgeleverd. Ik koop fysiek al vele jaren in het tuincentrum of laat het bezorgen.

excellent

goede website, planten zijn prima verpakt en geleverd; betrouwbaar

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Ik ben nooit teleurgesteld met de assortiment en kwaliteit van de planten

Goede planten, goede prijs

Na een zoektocht naar verschillende online plantenwinkels bij tuinplantenwinkel.nl uitgekomen. Tevreden over de hele lijn. De website werkt prettig, goede prijs-kwaliteit verhouden en de verzending verliep ook voorspoedig. De geleverde planten waren van formaat en zagen er gezond uit. Op de dag van levering krijg je een link waarin je het vrachtwagentje kan volgen. Top!

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en een goede/snelle levering

De planten waren snel bezorgd en zorgvuldig verpakt met duidelijke instructies. Zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit produkten en vlotte levering

Goede kwaliteit produkten en vlotte levering. Duidelijke communicatie aangaande de levering.

Kan niet beter!

Ik ben steeds opnieuw blij met de goede service van Neutkens tuinplantenwinkel. Mijn vaste adres als ik weer een deel van mijn tuin wil vergroenen of moet verbeteren. Altijd wordt gehoor gegeven aan mijn verzoek om op een bepaalde dag en een moment dat ik thuis ben de bestelling te bezorgen. Deze wordt achterom op de plaats gezet die ik aanwijs. Top!

Zeer positief

De planten werden snel geleverd door hun eigen, vriendelijke chauffeur. Mooie volle plantjes werden geleverd, waarvan nu ze 5 dagen in de grond staan, er nog geen hun blaadjes laten hangen. Zeer tevreden dus!

• Snelheid/Levertijd

Mooi, gezonde planten, correct geleverd.

Mooi, gezonde planten, correct geleverd.

correct en snel

uw medewerkers zijn zeer behulpzaam bij het leggen van de spullen in de tuin.

Mooie planten snel geleverd

Mooie planten snel geleverd

Alles naar wens

Alles was goed geregeld , korte levertijd en netjes afgeleverd.

M

Mooie planten die goed verpakt zijn.

Mooie fruitboompjes ontvangen

Ik heb twee fruitboompjes en een notenboompje besteld. Ze zijn precies als op de website (of wat groter). Uitstekende levering: snel en je kon aangeven waar het neergezet kon worden bij afwezigheid.

Uitmuntend!

Voor de eerste keer hier besteld. Prijs is goed. Snelle en goede eigen verzending. Prima kwaliteit plant gekregen. Kortom: uitmuntend!

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.