Uitmuntend!

Voor de eerste keer hier besteld. Prijs is goed. Snelle en goede eigen verzending. Prima kwaliteit plant gekregen. Kortom: uitmuntend!

• Snelheid/Levertijd

Stipte levering en hoge kwaliteit van geleverde planten en struiken

Snelle en stipte levering binnen de opgegeven tijd. Hoge kwaliteit van het geleverd plantgoed.

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel al jaren bij Tuinplantenwinkel en het is nog geen enkele keer tegen gevallen. Onlangs o.a. beukenhaag planten besteld (60-80cm). Geen gezeur dat ze net 61 cm hoog zijn en voldoen aan de criteria. Je krijgt een mooie hoogte van gemiddeld 75cm.

• Snelheid/Levertijd

Ook bij tegenslag hebben ze mij heel goed geholpen

De planten die ik had besteld, waren niet op voorraad. Ze hebben toen doorgegeven dat ze bij collega tuinders zouden informeren. De levertijd zou wel wat langer worden. Ik kon de bestelling laten staan of annuleren, met geld terug garantie. Ik heb de bestelling door laten lopen en heb de door mij gekozen planten na enkele weken kunnen ontvangen. Ik ben er heel blij mee, ze staan te pronken in mijn tuin. Alsnog heel hartelijk bedankt.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede levering, snel, mooie planten

Het enige dat ik nog mis is een foto van hoe de plant geleverd wordt. Dat maakt soms de keuze om te bestellen makkelijker.

Gewoon prima!

Prima en netjes ontvangen in een doos.

• Snelheid/Levertijd

Dit was de 5de keer dat we planten en bomen besteld hadden. Alles word netjes bezorgd, en de kwaliteit vd planten/bomen gewoon super. Wij zijn erg tevreden.

vlotte levering

wel zou ik bij de geleverde producten een onderhoudsvoorschrift willen zien(vooral bij bomen)

Too producten en levering

3 x besteld, en laatst in Knegsel geweest. Had ik beter niet kunnen doe, je wordt hebberig en ging dus met meer planten naar huis dan de bedoeling was. Zeer behulpzame mensen met verstand van zaken. Voor mij niets anders meer. Ik heb de rit van een uur er graag voor over.

• Snelheid/Levertijd

Een geweldige winkel, met een geweldige site!

De site van Tuinplantenwinkel is erg goed, alle informatie die je zoekt, is er te vinden. Goede detailinformatie bij alle planten, top! Het bestelproces is duidelijk, en makkelijk te doorlopen. De planten zijn echt goed van kwaliteit, en ze worden keurig verpakt netjes thuis afgeleverd. Ik ben fan... :)

goed en prettig

verzorgt en snel

Betaalbare kwaliteit

Goede online adviezen, en prima planten. Ik heb al meerdere keren besteld!

• Snelheid/Levertijd

Na al die jaren van bestellingen Gewoon perfect geleverd met goede produkten.

Snelle en goede service

Donderdag ochtend de planten besteld. Met een mail erachteraan dat ik weet dat het korting is maar of het zaterdag geleverd kon worden. Eerst was reactie begrijpelijk dat dit erg kortdag was. Maar die middag nog kregen we toch bericht dat het wel mogelijk was. Ook zaterdag kregen we vroeg in de ochtend bericht dat planten tussen 11 en 12 geleverd zouden worden. 11.05u stonde de bezorger voor de deur. Hele fijne service, waarvoor dank. De plantjes zagen er mooi en goed verzorgd uit.

Super kwaliteit

Zeer deskundig en vriendelijke bediening.

• Snelheid/Levertijd

Picobello in orde zoals bij iedere bestelling

Niets dan goeds, enkel effe wennen dat er ook op zaterdag geleverd wordt :-)

• Snelheid/Levertijd

Zo als altijd alles weer perfect afgeleverd!

Uitmuntend bedrijf

Ik moet zeggen dat ik tuinplantenwinkel.nl een uitmuntend bedrijf vind! Een duidelijke website waar je de planten heel makkelijk kan bestellen. Ik kreeg onmiddellijk bevestiging, werd heel correct op de hoogte gehouden van het moment van levering. De planten werden keurig pp de afgesproken tijd geleverd door een heel vriendelijke chauffeur van het bedrijf zelf. De planten waren heel netjes verpakt. De kwaliteit is werkelijk top en alles netjes gelabeld. Werkelijk een plezier om hier te bestellen. Een echte aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Mijn ervaring was heel erg goed

Tuinplanten winkel kwam al haar beloftes netjes na. Tevens hebben ze een ruim asortiment. Planten die vaak moeilijk te vinden zijn vind je hier.

• Snelheid/Levertijd

precies wat ik besteld had

nette levering en mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en er word goed meegedacht met de klant.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend, mooie planten ontvangen.

Toch beetje spannend om planten online te bestellen, Je kan ze immers niet zelf uitkiezen. Maar het waren hele mooie planten en met zorg verpakt. Vriendelijke bezorger.

vlotte goede aflevering

De planten kwamen goed verpakt aan, snelle levering, en ze zagen er goed uit. Nu nog afwachten of ze het blijven doen

• Snelheid/Levertijd

Bestelling stond netjes klaar en de planten zagen er goed uit.

Ik had een grote bestelling online doorgeven. Binnen een paar dagen stond alles klaar in kisten. Netjes verzorgd en in goede staat. Zeer vriendelijk personeel. Nadat de planten in de grond zitten komen ze de kisten thuis bij je ophalen. Zeer goede service

Zeker voor herhaling vatbaar

De app werkt uitstekend en bevat alle informatie die nodig is. Planten in zeer goede staat en uitstekend verpakt

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.