vlotte goede aflevering

De planten kwamen goed verpakt aan, snelle levering, en ze zagen er goed uit. Nu nog afwachten of ze het blijven doen

• Snelheid/Levertijd

Bestelling stond netjes klaar en de planten zagen er goed uit.

Ik had een grote bestelling online doorgeven. Binnen een paar dagen stond alles klaar in kisten. Netjes verzorgd en in goede staat. Zeer vriendelijk personeel. Nadat de planten in de grond zitten komen ze de kisten thuis bij je ophalen. Zeer goede service

Zeker voor herhaling vatbaar

De app werkt uitstekend en bevat alle informatie die nodig is. Planten in zeer goede staat en uitstekend verpakt

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed verpakt geleverd, goede kwaliteit

De boompjes zien er goed uit. En de blauwe bessenstruik is mooi vol met takken.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten voor een goede prijs

Afspraak om te leveren was duidelijk.

Goed!

Ik heb twee perzikbomen besteld. Deze werden snel geleverd en waren keurig ingepakt voor het vervoer. Erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Mooi planten snelle nette levering! Top

Goed geregeld.

Makkelijk bestellen. Duidelijke site En goede berichten na het bestellen.

Alles naar wens

Snel geleverd en goede kwaliteit

Helemaal top, aanrader!

Tijdens minivakantie het tuincentrum ontdekt. Uitgebreid en netjes opgezet, zeer veel keuze, mooi planten en nog mooie prijzen ook. Met achterbak vol planten tevreden huiswaarts gekeerd. Via hun webwinkel de dag erna nog de nodige zakken met turf, potgrond e.d. besteld. Dit alles vervolgens netjes door hun eigen bezorgdienst afgeleverd tot op de door mijn gewenste plek. TOP! Enige minpunt is de afstand naar het tuincentrum, maar nu ik de kwaliteit van alle planten (en bomen) daar heb gezien en hun bezorgservice heb ervaren, zal ik vast via de webwinkel vaker bestellen. Kortom... Een aanrader!

Prachtige plantjes!

Op dinsdag besteld, met de vraag of ze op zaterdag bezorgd konden worden. Zodat we ze op die dag konden planten. Dat lukte ! Om 10.00uur bezorgd en ‘s middags 16.00 uur zaten de 100 Maagdenpalm plantjes er in! Perfect !

top firma

Snelle respons en excellent service me prachtige planten

• Snelheid/Levertijd

Netjes verpakt, mooie tuinplanten. Beste plek om online tuinplanten te bestellen. Had ook wat vragen via klantenservice, kreeg snel antwoord.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, erg goed uitziende planten, goed verzonden en een vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit

Het bestelproces ging makkelijk. Planten snel geleverd, waren zeer goed verpakt en zijn van goede kwaliteit.

tevredenheid.

punctuele levering,prettige bezorger,mooie kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle service, goede kwaliteit planten

Contact via mail liep snel en soepel. Verzending op gewenste dag verliep super. Bezorgt op afgesproken tijd. Planten zijn van goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Toppers!

Mooie duidelijke website, goede communicatie over levering van producten. Vriendelijke bezorging en de planten komen in top conditie aan.

uitstekend.

gekochte planten netjes op tijd ontvangen, heel verzorgd verpakt.de planten van hoog kwaliteit.

Quality plants

Excellent service

Nette levering

De planten zijn heel netjes geleverd en de planten zijn echt mooi ondanks het najaar. Kan niet wachten tot ze volgend jaar volledig in bloei staan. Helemaal tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit in planten en in service

Groot assortiment en ik heb in de loop der jaren al veel gekocht, waaronder lei fruitbomen en ook verschillende planten. Altijd in goede staat gebracht en met goede instructie!! Ik ben zeer tevreden en zal bij tuinplanten blijven bestellen.

Gewoon goed.

Prima product. Keurig en vlot afgeleverd.

is heel goed

oke zeerovers te vreden

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.