Service is uitstekend van A tot Z.

Zoals eerdere keren, is het gemakkelijk een plantenkeuze te maken en de verdere afhandeling inclusief de vriendelijkheid van de chauffeur bij bezorging is uitstekend.

Prima, levering na ongeveer 1 wk

Bestelling online, Plantjes goed ingepakt, Mooie gezonde plantjes, Vriendelijke bezorger. Tip: verzorging van planten toevoegen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede planten

Al meerdere malen besteld en erg tevreden op de planten. Zijn netjes verpakt en zien er goed uit.

Snel en goed

Mooie beuken besteld, snelle levering! Goed advies! Fijne winkel ook!

Grote collectie, goede kwaliteit

Ik heb al vaker planten besteld bij tuinplantenwinkel. Snel geleverd en goede kwaliteit, en ze hebben bijna alles zodat ik op een plek alles wat ik nodig heb kan bestellen. Aanrader.

Uitstekend bedrijf

Altijd vriendelijk en correct. Perfecte kwaliteit van bloemen.

Aaa

mooie planten, geweldige bezorging

We waren verrast door de keuze. We ontvingen mooie planten en waren zeer tevreden over de geweldige bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Prima service, mooie planten, snelle levering

Ik vind de website goed, mooie planten collectie ook, vriendelijk en snel contact na een vraag van mij. Snelle levering. Echt alles goed!!!! Fijn adres om je planten te kopen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit snel thuisbezorgd!

Een paar grotere tuinplanten besteld met zakken tuinaarde. Ze werden snel thuisbezorgd door vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader bij aankoop van grotere planten en zware materialen!

• Snelheid/Levertijd

Quick service and excellent products

I am always products from them, never dissapointed

Mooie planten

De planten waren heel mooi verpakt en zien er erg mooi uit!

Overzichtelijk bestellen. Prijs kwaliteit goed Levering netjes en praktisch

• Snelheid/Levertijd

Fijne bezorging, snelle reactie. Goeie planten

• Snelheid/Levertijd

Goede overzichtelijke webshop, prima levering en bezorging!

• Snelheid/Levertijd

De tuinplantenwinkel die bijna alles heeft.

Daar de tuincentra in mijn omgeving het soort plant en dan met name de kleur niet kon leveren deze besteld via internet bij tuinplantwinkel.nl De levering van de planten die er netjes gesnoeid en goed uitzagen zaten netjes verpakt in een grote kartonnen doos en de meststoffen waren er seperaat bij. En dat alles netjes bezorgd door een bezorger van het tuincentrum zelf.vooral de bezorging sprak mij aan want ik heb wat mindere ervaringen met de grote bezorgketens die we in Nederland hebben als het om kwetsbare producten gaat.

• Snelheid/Levertijd

groot assortiment, uitstekende kwaliteit , lage prijs en een goede stipte levering.

lWij hadden 250 bodembedekkers nodig, uitgebreide keuze en duidelijke uitleg, de prijs is in vergelijking met andere tuincentra laag. De communicatie over levering is duidelijk en goed. Planten worden goed verpakt in dichte dozen geleverd wij zijn zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Voorafgaand aan de bestelling eerst navraag gedaan naar de exacte levertijd. Snelle reactie en na het doen van de bestelling keurig op de hoogte gehouden. Tijdens de levering was de vrachtwagen goed te volgen zodat we precies wisten wanneer de planten werden geleverd. De planten zijn keurig verpakt en lijken allemaal in de groei te zijn.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, netjes en snel geleverd en goede kwaliteit plant6, top!

prima kwaliteit en service

nu al meerdere malen planten bij tuinplantenwinkel besteld en het is altijd top, ook als er eens een plant niet aanslaat. je krijgt dan prima advies en anders een nieuwe plant, top.

Komen afspraken na

Snelle levering.vriendelijke bezorger.

geweldig!

eigen vervoer; dus plantenliefhebbers en niet een gehaaste koerier. Planten netjes verpakt, en zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

De planten waren netjes verpakt en zagen er super goed uit. Mooie uitlopers en krachtige planten. Ik bestel volgende x hier weer want heb dat anders gezien bij planten bestellen. Maar hier uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle bezorging, nog geen klachten over de groei van de planten gehad

• Snelheid/Levertijd

Het hele proces van keuze tot levering goed geregeld

Een betaalbare klantgerichte organisatie.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.