Erg behulpzaam en vriendelijk personeel met uiteraard het belangrijkste; topkwaliteit planten!

Erg snel klaar om op te komen halen. Daarbij nog goed en eerlijk advies gekregen. De planten waren boven verwachting groot en goede kwaliteit.

Goed geregeld goede planten

Ik heb een aantal planten besteld, dat ging super eenvoudig en snel. Bij het ophalen stond alles keurig klaar en heb ik nog wat ter plekke aangevuld. Goede prijs en alle planten zijn al goed aangeslagen! Mooi tuincentrum, vriendelijk geholpen. Toppie dus

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie en sterke planten.

Direct na het bestellen is er (geautomatiseerde) duidelijke communicatie. Correcte aflevering van volgroeide planten.

Grote klimplanten.

En zo open ingepakt. Ook fijn, dat het werd gezet op de plaats, die ik had aangegeven.

Heel erg tevreden

Veel keuze qua planten en fijne beschrijving er bij. De bezorging was netjes en vrij snel. Puntje ter verbetering. Het zou fijn zijn om zelf een bezorg dag te kunnen kiezen. Als je niet thuis bent staan ze heel de dag buiten, wellicht in de regen. Ik had veel bestelt en mijn buren zouden niet blij zijn geweest om dat aan te nemen. De plantjes staan inmiddels in de tuin en hopelijk gaan ze het mooi doen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed geregeld, van bestelling tot aflevering aan toe.

In April hebben we eerst bestelling geplaatst en deze zelf opgehaald. Wat een mooi/verzorgd tuincentrum. Deze plantjes bloeien nog steeds weelderig. Nu digitaal rozen besteld en deze laten afleveren, weer dezelfde ervaring opgedaan.

• Snelheid/Levertijd

prima verzorgd en duidelijke info

na veel zoeken bij tuinplantenwinkel terecht gekomen. precies de info die ik zocht alles van info, bestelling en bezorging tot in de puntjes verzorgd. ik kan hun dan ook zeer nadrukkelijk aanbevelen bij anderen

gemakkelijk en snel

na het online uitzoeken van de gewenste planten, kon ik na 2 dagen verder met mijn winkelkar. Hierin aanpassen was zeer gemakkelijk. na de geplaatste bestelling toch een plant vergeten, en via de mail werd er vlot gereageerd en meegedacht. daardoor kon ik nog mooi wat toevoegen en werd het keurig op de afgesproken plek en tijdstip afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Niet tevreden over de qualiteit!

Bestelling heel stipt en snel geleverd. Netjes verpakt. Maar ik ben niet echt tevreden over de qualiteit van de plant die geleverd was. Ik heb € 169 betaald voor Prunus Autumnails en voor deze bedrag verwacht ik een plantje die ten minste gezond is. Ik heb ene gekregen waarvan de bladeren vol met kleine gatjes zijn. Ik ben geen expert maar lijkt op hagelschotziekte. Niet op een bepaalde tak maar gatjes op alle balderen. Hopelijk overleeft mijn plantje. Behandeling met een zwavelspuit op een plant die juist gekocht is lijkt mij echt NIET OK! Zou ten minste ergens moeten opstaan (tijdens bestelling) in welke toestand een plant zich bevindt.

Mooie planten, nette levering

Wederom zeer tevreden over de levering (dit keer 130 plantjes). Groot assortiment! Netjes verpakt en bezorgd. De eigen bezorgdienst is echt een pre. Geen extra stro oid nodig als verpakkingsmateriaal omdat de dozen netjes rechtop blijven tijdens vervoer. Altijd keurig op afgesproken tijd. Al menig keer aanbevolen bij andere tuinierders.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en mooie planten

Ik mailde al ver van te voren voor een levering van een groot aantal planten. In overleg met de planning is dat perfect ingepland. Ik kreeg de dag ervoor nog een bevestiging met tijdvak. De eigen bezorgdienst was stipt op tijd. De planten waren goed verpakt en de aantal dozen werden goed gecheckt. De boom werd zelfs naar de juiste plek getild. Alle planten hadden mooie wortelvorming. Dit is de tweede keer dat we bij Tuinplantenwinkel besteld hebben. De planten in de vorige tuin waren goed aangegaan. Dus ik beveel ze zeker aan!

Fijne levering

snelle en goede levering van de planten

Grote keuze aan planten.

Vlotte levering en de planten zien er schitterend uit. Een plant niet goed, daar is snel op gereageerd en een nieuwe bezorgd.

Goede ervaring

Snelle en correcte levering, mooie gezond uitziende planten. Hoop dat ze goed aanslaan en dat ik er lang plezier van heb. :)

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snel geleverd.

Makkelijk te bestellen. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer er geleverd wordt. Planten zijn goed verpakt en zien er prima uit. Ben heel tevreden.

Mooie planten, eenvoudig te bestellen en prima levering

Mooie planten, eenvoudig te bestellen en prima levering

Snel en goed

Bestelde potgrond werd snel met eigen bezorgdienst geleverd, prettig geprijsd en prima product.

Prachtige plantjes!

Perfect op tijd, heerlijk voor de herfstregen in de grond, wat zal dat volgend jaar weer een feestje zijn in de tuin hier op de boerderij. Nu we geen melkvee meer hebben heb ik een heerlijke hobby gevonden in de tuin en wat heerlijk dat de plantjes dan mooi aan huis geleverd worden, dat scheelt weer stress in t tuincentrum!!

Mooie grote planten

Erg fijne bezorgservice met live update vd bezorger. Mooie planten en al groot.

gewoon goed

Snelle levering, heel netjes en stevig verpakt, Mooie kwaliteit planten

Snel en prima planten

Goede website, scherpe prijzen, goede kwaliteit en snelle levering door het bedrijf zelf met prettige chauffeurs

Opgeruimd en ontspannen

Ik ben de bestelde planten op gaan halen in Knegsel. Alles stond netjes klaar en werd geholpen om het allemaal mee te krijgen. Goed advies erbij gekregen. Nette zaak en personeel!

Mooie verzorgde planten.

Fijn dat je heel goed de levering kan opvolgen.

• Snelheid/Levertijd

Fijn dat de planten bezorgd worden met eigen bezorgservice. Bij andere winkels komen de planten vaak behoorlijk geschud uit de doos.

• Snelheid/Levertijd

Verzorgde levering met heldere correcte communicatie

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.