Snelle levering, kwaliteit planten goed

Heb een grote tuin ,die ik volledig heb aangepland dit jaar. De levering is snel in mooie kratten, de planten van goede kwaliteit, de service is goed en de verzendkosten laag.

Goede levering en planten

Al vaak besteld bij jullie en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en zeer giede levering met vriendelijke chauffeurs

We zijn zeer tevreden .

Meerdere keren planten besteld bij tuinplantenwinkel.nl, en elke keer zeer tevreden. Je kunt kiezen uit en ruim assortiment. De levering van de planten gaat prima, de planten worden goed vervoerd en zijn van uitstekende kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Altijd mooie planten en goede service

Goede service mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Sneller dan eerdere bestelling!

Nu ik de app heb is het nòg makkelijker! Duidelijke foto's met goede omschrijving over plantijd, bloeitijd en beste plaats. Ik heb meerdere keren besteld dus bestelde een paar dagen voor ik tijd had om te planten. Stonden ze er de volgende dag al!

Gewoon zeer goed !

Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd door de eigen vervoerder. Deze is op de dag van levering heel goed te volgen via tracking. De planten waren allemaal keurig en veilig verpakt. Echt een aanrader dus !

• Snelheid/Levertijd

Fijne winkel met ruim assortiment!

Het bestellen gaat prima en de planten zijn keurig afgeleverd. Helaas liet de vriendelijkheid van de bezorger wel wat te wensen over. Dat vonden wij allebei erg jammer. We waren enthousiast dat de bestelling al zo snel kwam en vonden dat een domper. Verder zeer tevreden over de planten, de wijze van verpakking en de kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering en goede service.

Mooie planten, snelle levering en goede service.

• Snelheid/Levertijd

aanbevolen om betsellingen te doen.

• Snelheid/Levertijd

Fantastische prijs kwaliteit ervaring!

Prachtige planten, zorgvuldig verpakt en afgeleverd voor goede prijs. Wat wil je nog meer? ;)

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke site en snelle levering

Makkelijk om plantjes en potgrond te bestellen. Ze komen het thuis afleveren en als je niet thuis bent zetten ze het in de tuin of ergens anders waar je aangeeft dat ze het achter mogen laten.

Super kwaliteit

Duidelijke omschrijving van de planten. Snelle levering en planten komen in goede kwaliteit aan. Wat ook fijn is, is dat de planten allemaal dezelfde grote hebben.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten, vlotte en vriendelijk levering

Jullie leveren steeds mooie planten. De levertijd is kort en als er problemen zijn, wordt er actief naar een oplossing gezocht. Kortom allemaal prima in orde.

• Snelheid/Levertijd

Iedereen keer weer blij verrast

Snelle levering, goede producten goed ingepakt e geleverd door vriendelijke bezorger.

Mooie planten prima bezorgd

We hebben weer mooie planten besteld en de bezorging was weer snel en keurig!

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij de Tuinplantenwinkel! De planten zijn van topkwaliteit en ze hebben een prachtig assortiment waar je uit kunt kiezen. Het bestelproces was eenvoudig en de levering verliep soepel. De planten kwamen goed verpakt en in perfecte staat aan. Een extra compliment voor de chauffeur, die niet alleen uiterst vriendelijk was, maar ook met een vrolijke lach de planten afleverde. Wat een fijne service! Ik bestel hier zeker weer.

Snel en goede afspraken

Snelle levering en zoeken naar een plek om neer te zetten als je niet thuis bent. Planten zagen er gezond uit.

Constante kwaliteit

Bestellingen worden steeds netjes op tijd bezorgd. Steeds prima verpakt en top kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit planten zeer goed, en een eigen bezorgdienst niet helemaal onbelangrijk.

• Snelheid/Levertijd

planten zien er heel goed uit

makkelijk te bestellen, snel bezorgd .

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, goede kwaliteit.

Snelle service, een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Fijn het thuis geleverd wordt

De plantjes hadden bij aankomst wel water nodig, maar dat is misschien ook wel begrijpelijk na de reis die ze afgelegd hadden ;-)

Telkens weer super tevreden

De levering verloopt telkens zoals afgesproken. De planten zien er steeds prima uit.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goed verzorgde levering.

• Snelheid/Levertijd

Zoals de score al aangeeft: uitstekend!

Mooie planten, netjes verpakt. Nu hopen dat ze aan gaan slaan.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.