Alles was heel goed geregeld. Goede communicatie. Goede kwaliteit en snelle levering.

Eigen bezorging

Mooi en sterke fruitbomen. En eigen bezorging. Top

Zorgvuldig

Het bestellen van de planten ging makkelijk op de website. Daarbij is de omschrijving van de planten zeer helpend om de goede keuze te maken. De levering is snel en zeer zorgvuldig. De planten zijn netjes verpakt. Zeker een aanrader om hier weer te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Ging alles goed, afwachten wat het gaat worden.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en top levering

Heel tevreden.

Goed verpakt en bezorgd op de aangegeven plek. Ik ben heel tevreden. Oh ja, en mooie gezonde plantjes!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit tegen redelijke prijzen. Snellen en correcte levering

Goede kwekerij!

Ik heb al meerdere keren bomen en planten besteld en laten bezorgen. Gaat altijd goed en de bomen en planten zien er mooi uit en doen het goed.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, vriendelijke bezorging. Wat wil ik nog meer?

• Snelheid/Levertijd

Planten snel en in goede conditie geleverd

De planten waren netjes ingepakt en zijn in goede staat aangekomen. Goede service!

Goede kwaliteit, snelle levering

Na bestelling snel geleverd in dozen verpakt, planten zagen er prima uit

goede kwaliteit

dit is zeer belangrijk

• Snelheid/Levertijd

Eindelijk een "echt" tuincentrum, met een zeer uitgebreid assortiment.

Een "echt" tuincentrum zonder allerlei overbodige artikelen en een zeer uitgebreid assortiment. De bestelde planten stonden voor ons klaar en wat we verder nog aan planten wilden hebben was ook gemakkelijk te vinden. We komen zeker terug als we weer wat nodig hebben.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Alleen jammer dat vorige code die we gekregen hebben niet werkte. Hoop dat deze code wel een jaar geldig is.

• Snelheid/Levertijd

Service van het hoogste niveau

De ervaring met tuinplantenwinkel.nl was uitstekend. Zowel het bestelproces als de wijze waarop het afgeleverd werd, was helemaal top. De bestelling zou gebracht worden op een dag dat we de hele dag niet thuis zouden zijn. Na een telefoontje werd er heel goed meegedacht en is de bestelling de volgende dag geleverd. Ook de live tracking was echt top.

• Snelheid/Levertijd

Directe duidelijke communicatie, goede producten, komen afspraken na.

Een goede zaak

Planten besteld en een paar dagen later zijn ze bezorgt..dus snelle levering en een vriendelijke chauffeur ..alle lof voor dit bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Netjes verzorgd afgeleverd met mooie kwaliteit planten

Planten zijn netjes verzorgd afgeleverd. Handige track ing app waardoor je mooi op tijd thuis kunt zijn. Planten mooie kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

Keurig verpakt bezorgd.

Snelle levering. Nette bezorger. Nu nog afwachten of de struikjes uitlopen.

• Snelheid/Levertijd

Snelle, goede bezorging van mooie planten

Ik vond het bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl heel gemakkelijk, alle soorten die ik wilde hebben waren te koop. De planten werden na 4 dagen al bezorgd. De planten stonden keurig in onze achtertuin toen wij thuiskwamen. Nu hopen dat alles goed groeit!

Ik krijg wat ik wil.

Ik koop al jaren bij tuinplantenwinkel.nl Ik kan op internet min planten uitzoeken. En ik krijg dan wat ik wil.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit en al snel kunnen ophalen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede levering / kwalitatieve planten

Ik ben tevreden over bestelling. Moest een paar dagen wachten maar het werd netjes afgeleverd.

Keurig verpakte, mooie planten

De bezorging was precies op tijd. De planten zijn van goede kwaliteit en uitstekend verpakt. Aanrader!!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.