altijd goed

Altijd goed kwaliteit planten en bomen. Correcte levering.

• Snelheid/Levertijd

Ben tot op heden zeer tevreden maar moet afwachten of mijn planten ook het beloofde resultaat zullen geven, dat is altijd afwachten. Heb 2 van de vier planten weggeven als cadeau. De aflevering door Lucas was perfect zoals afgesproken.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Netjes geleverd en goede planten!

De planten zijn netjes afgeleverd. Alle planten zagen er goed verzorgt uit. Voor levering kreeg ik nog een mail met uitleg over de rozen die ik besteld had. Ik zou tuinplantenwinkel zeker aanraden.

• Snelheid/Levertijd

uitstekende service en prachtige planten

De website is geweldig, alles loopt soepel en makkelijk.De aflevering verliep zeer goed en waar het uiteindelijk om gaat , prachtige planten met vriendelijke dank

Goede kwaliteit planten

Vriendelijke klantenservice, goede leveringsdienst

Mooie tuinhibiscus

Ik wilde graag een tuinhibiscus op stam en jullie waren het enige tuincentrum die verschillende stamhoogtes aanboden. Met een mooie kroon erop en al verschillende knoppen zodat ik goede hoop heb dat hij zeker volgend jaar zal groeien en bloeien. Ook de levering was stipt en netjes uitgevoerd. Heel blij mee.

Great plants and service

Happy with the plants and delivery. The plants arrived in a good state and grow nicely!

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten snel geleverd.

We zijn erg tevreden met de planten die geleverd zijn door tuinplantenwinkel. Ook toen er enkele planten beschadigd waren werd dit meteen opgelost en kregen wij kosteloos vervangers. Wij zijn erg tevreden spreken over de service en de kwaliteit.

Prima winkel

Goede kwaliteit planten, snelle bezorging ,duidelijke communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Fijn bedrijf, goede service, mooie planten en ook een goed assortiment

Prettige samenwerking en alles op tijd geleverd op een goede manier. Mooi plantmateriaal

• Snelheid/Levertijd

Snel, goed verpakt, prachtige plant

Snel bezorgd, netjes verpakt. Plant is prachtig. Enige minpuntje is dat ik niet zelf het bezorgmoment kon kiezen. Verder perfect!

4 mooie planten geleverd, goed verpakt, goede conditie

Goed product geleverd 9de

Geweldige Service

Heb voor het eerst varens besteld online, Twee verschillende soorten. Zijn snel bezorgd alleen zagen sommige varens er niet goed uit. Heb foto’s gestuurd naar tuinplanten winkel! Na vijf dagen zijn er nieuwe varens bezorgd! Dat noem ik top service en deze varens zien er geweldig uit. Bedankt voor de goede service

Goede kwaliteit snel geleverd

De planten die ik bestel doen het altijd fantastisch Geen problemen met bezorgen altijd op tijd en altijd correct

Wederom perfect

Reeds meerdere keren besteld door aanpassing tuin nu wederom.

• Snelheid/Levertijd

makkelijk bestellen, netjes geleverd en goede kwaliteit.

Ben positief verrast door deze winkel, is meestal maar afwachten wat je krijgt. maar dit werd netjes afgeleverd en planten zaten goed verpakt en zagen er goed uit!

Snelle levering Zeer tevreden Doe zo verder Aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit

Binnen een paar dagen werden de bestelde boompjes en bestelde aanplantgrond al geleverd. De boompjes zijn van goede kwaliteit en staan er fris bij.

Zeer goede service

Goed verzorgde planten. Netjes verpakt en duidelijk gelabeld. Na een (lastige) vraag hen ik een snelle reactie gekregen van de klantenservice met een hele nette oplossing.

Top service en kwaliteit

Het leveren en snelle service top 5 sterren.

Super service

Snelle levering. Top service.

Prima producten en service

Mijn aankoop werd geleverd op de afgesproken datum en was prima te volgen via de link. De producten voldoen aan mijn verwachting. Ik ga zeker nog vaker een aankoop doen.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb bij deze online winkel tot nu toe enkel positieve ervaringen. Altijd mooie en verse planten, vriendelijke mensen, ... gewoon super!

Goed bedrijf

Super, goede planten, nette prijzen.

Levering geplaatst zoals gevraagd zonder thuis te zijn

Levering geplaatst zoals gevraagd zonder thuis te zijn

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.