Prachtige planten!

Prachtige Gaultheria geleverd gekregen. Netjes bij de voordeur geleverd. Bezorger te volgen via track en trace. Leveringstijd wordt netjes bijgewerkt!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en correcte levering

We hebben al vaak besteld en nog geen enkele plant die het begeven heeft.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en alles goed geregeld!

Snelle levering en alles goed geregeld!

• Snelheid/Levertijd

Supervlotte en goed georganiseerde levering van degelijk plantenmateriaal

Altijd stipte en goed afgesproken kwalitatieve leveringen met een hart voor planten.

Mooie planten, goed verpakt

Goeie kwaliteit planten geleverd op het afgesproken tijdstip

• Snelheid/Levertijd

Ik zal vaker planten bij jullie kopen

Ik ben erg blij met de geleverde planten. Ik kan nauwelijks wachten om ze te zien groeien. De levering verliep vlot, zonder problemen of vertragingen. Ik zal vaker planten bij jullie kopen

• Snelheid/Levertijd

Complete en service gerichte ervaring

Ik vind de service uitstekend, de bezorger is vriendelijk en mee-werkend en zet de planten daar neer waar je ze hebben wilt. Ook de website is heel duidelijk, en de planten zijn van goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Veel keus, snelle levering en netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Het nashipeerbomen zijn mooi en nestjes bezorgd

Twee nashipeerbomen en bijbesteld planten zijn snel en nestjes geleverd. De planten zijn allemaal in mooie conditie. De ervaring is heel positief.

• Snelheid/Levertijd

Nog sneller bezorgd dan verwacht door een vriendelijke chauffeur, ideale track&trace methode.

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk besteld en correct geleverd

Chauffeur had twijfels bij het aflever adres . Dus belde even of dit wel klopte , dus een hele goede service

Goede kwaliteit snelle levering

Plantjes in goede staat en goed formaat, nette en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk site, goede service.

Makkelijk bestellen, waarbij bij elke plant een duidelijke omschrijving staat. Het afleveren is top , en word netjes gedaan

• Snelheid/Levertijd

Prima bomen geleverd, juiste formaat

Bomen + toebehoren keurig volgens afspraak geleverd. Afmetingen van de bomen voldoen aan de verwachting.

Gewoon uitstekend!

Zelf was ik er niet bij toen de planten bezorgd werden. Mijn man was zeer tevreden. Goed verpakt en de planten zagen er zeer goed uit. De planten zitten inmiddels in de grond en ze doen het prima!

Zeer tevreden!

Nadat de bestelling is geplaatst, word je heel goed op de hoogte gehouden per mail. De levering wordt zelf geregeld door tuinplantenwinkel. We waren zeer tevreden over de geleverde producten.

• Snelheid/Levertijd

Op tijd geleverd en kwaliteit is goed.

Op tijd geleverd en kwaliteit is goed.

• Snelheid/Levertijd

Zoals steeds een vlotte service en levering

We hebben al een aantal keer besteld op deze website en dit gaat zeer vlot. Een mooi overzicht en snelle en correcte levering! De kwaliteit van geleverde planten is ook steeds goed.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Bestellen van planten op site ging makkelijk, kwaliteit van de planten is goed, bezorging snel en aardige bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Het selecteren va de te bezorgen planten en de boom was duidelijk, ook de plantadviezen over combinaties en extra artikelen. De bezorging was netjes in mijn voortuin geplaatst en de planten kwamen makkelijk uit de potjes.

• Snelheid/Levertijd

Goed contact en snelle levering

Een boom besteld, goed contact met de klantenservice en snelle levering. De boom ziet er goed uit, nu even afwachten hoe die het de komende tijd gaat doen.

• Snelheid/Levertijd

Van bestellen tot levering goed geregeld!

• Snelheid/Levertijd

goede planten en snelle levering

mooie planten, snelle levering, vriendelijk personeel

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, met uitstekende service (en snel) geleverd. Top!

Heb nu meerdere malen bij Tuinplantenwinkel besteld, altijd goede planten, breed assortiment, en keurig afgeleverd met goede communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede planten, hele goede service en snel contact. Mijn favoriete adres voor planten

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.