De klantvriendelijkheid is groot.( mijn kortings ode werkte niet. Ik kreeg direct een nieuwe code. Planten goede kwaliteit, ruime keus, goed verpakt en snel bezorgd. Ik bestel al een paar jaar planten en zal dat zeker blijven doen.

Prima levering op 1 ding na

Noteer aub beter wat je krijgt als je voor 5 euro c9 lees en ik krijg een stekje. Foto was al voldoende. Des al niet te min raad ik jullie alsnog aan.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service snel en mooie plantjes

Super snelle service plantjes netjes verpakt en zagen er top uit

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle levering en erg goede service en bereikbaarheid

• Snelheid/Levertijd

goede planten en vlotte levering

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten en service

Wij hebben inmiddels al veel planten besteld voor onze tuin bij tuinplantenwinkel. Van bestelling tot levering is tot nu toe alles goed gegaan.

Tuinplantenwinkel levert netjes op tijd aan

Tuinplantenwinkel levert netjes op tijd aan

• Snelheid/Levertijd

De planten zagen er goed uit en werden snel en op duurzame wijze geleverd. Perfect!

• Snelheid/Levertijd

Voldoende keuze goede prijzen en snelle bezorging

Bij onze voorkeur van planten en bomen voldoende keuze uit verschillende prijsklassen en formaten. Snel keuze kunnen maken en een snelle bezorging door een vriendelijke behulpzame chauffeur zorgt voor een tevreden klant. Planten en bomen zien er prima uit, boven verwachting, ondanks dat we vanaf een plaatje onze keuze moesten maken.

Snelle levering mooie planten

Mooie planten, netjes verpakt en snelle en vriendelijke levering

Super netjes geregeld allemaal

Plantjes stonden netjes klaar bij het ophalen. Alles goed geregeld

Goede service mooie planten

Snelle levering, nette service en super mooie planten. Nu aan ons de rest!

• Snelheid/Levertijd

Bij vragen snelle reactie en als je besteld snelle levering met prachtige planten al meermaals besteld en altijd mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Slechte ervaring met de bezorging

Planten zijn goed verpakt maar de bezorger heeft de doos over het hek gezet in het zicht voor ieder die voorbij liep. Hij heeft niet de moeite genomen om het hek te openen en aan de deur te bellen. Zeer slechte levering en een wonder dat het goed gegaan is. Ik woon aan een doorgaande drukke straat dus niet verantwoord om het hier neer te zetten. Verder tevreden over de planten op zich.

• Snelheid/Levertijd

Alles super netjes geregeld.

Alles netjes voor elkaar, van overzichtelijke site, prijs, uitleg, levering en hele mooie en gezonde planten. Levering ook binnen de aan gegeven dagen en op de aangegeven plek weg gezet bij mij. Ga zo door en als ik nog planten moet hebben dan zeker weer bij jullie.

zoals altijd perfect

Goede planten, bezorger al een aantal malen gezien, dus ook een solide werkgever, zal zeker weer terugkeren

• Snelheid/Levertijd

Snelle en nette levering. Goede kwaliteit planten

Goed!

Mooie planten en snelle service.

Snel bezorgd, keurig verpakt

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

De website om te bestellen werkt prima. Voldoende informatie over de planten te vinden. Verzoek om na een bepaalde dag te bezorgen netjes uitgevoerd na een kort berichtje. Planten werden net verpakt en door een vriendelijke chauffeur bezorgd. Kon goed bijhouden waar de chauffeur zich bevond. Ben er heel blij mee. Kan niet wachten tot alles in bloei staat!

BLIJ

De planten zijn goed verpakt en worden door de eigen bezorgdienst met zorg gebracht. De wortelkluit van de planten was veel groter dan bij het tuincentrum! Een nette prijs, mooie planten en een mooi assortiment. En die eigen bezorgdienst is goud. In het verleden werd er nog weleens "gevoetbald" met de planten die via DHL komen. Nu komen mijn planten fris en netjes verzorgd bij me thuis. Snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde planten, snel geleverd

Had niet gedacht dat de planten zo snel geleverd zouden worden. Keurig verzorgd en gezonde planten.

Gewoon top!

Eerder besteld, planten doen en houden zich goed. Snelle levering, zeker de moeite waard. Goede prijzen en al twee keer een hele vrolijke lieve bezorger gehad!! Werd netjes afgeleverd en netjes verpakt allemaal.

Mooie planten

Ik heb diverse planten besteld en sommige zaten in de knop. Ze staan nu 2 weken in de tuin en beginnen al uitbundig te bloeien. Alles was netjes ingepakt en goed aangekomen. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Uitgebreide plantenkeuze op de website. Eigen bezorgdienst waardoor de planten in de best mogelijke condities geleverd worden. Duidelijke communicatie over de levertermijn. Mooi doorwortelde planten. Al jarenlang trouwe klant!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.