Snelle levering en prima planten

Ik heb hier nu 2 keer besteld en de ervaring is top. Je krijgt precies wat je besteld hebt en de bezorgservice is top!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed verpakt en planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten snel geleverd

bestel al aantal jaar bij tuinplantenwinkel en je leveren altijd netjes af en mooie sterke planten.

goed geleverd

Goede platen/struiken/bomen en zijn volgens voorschriften geplant. Nu regelmatig water geven en als het goed is gaan ze groeien.

Positief

Mooie verzorgde plantjes. Goed verpakt voor het transport. Stipt geleverd. Sommige plantjes vond ik wel heel klein.

• Snelheid/Levertijd

Weer keurig materiaal geleverd.

Evenals de vorige keren heb ik ook dit jaar weer keurig materiaal ontvangen van Tuinplantenwinkel. Vlotte levering op de afgesproken plaats; netjes verpakt,

Snel en goed

Fijn bedrijf, ook na aankoop goede service

Top planten en service

Hele goede en mooie plantjes gekocht. In overleg voor een goede leverdatum gekozen en alles tot in de puntjes geregeld. Echt een aanrader

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering, goede kwaliteit!

Planten en bomen zien er goed uit. Ze waren goed verpakt en vakkundig vervoerd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en uitstekende service

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Altijd snelle levering en prachtige planten

Zeer tevreden over tuinplantenwinkel. Super goede kwaliteit planten, keurig verpakt en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, snelle en nette bezorging

Altijd heel tevreden over Tuinplantenwinkel. Het assortiment is goed, de planten worden heel goed verpakt en beschermd, en de bezorging door de eigen bezorgdienst is betaalbaar en snel, netjes en vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze en nette, snelle en vriendelijke levering. Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Planten van goede kwaliteit , snel en netjes geleverd

Fijne winkel

Ruime keus aan planten, bomen, etc. Na de bestelling heb ik vrij snel een mail gekregen dat mijn pakket onderweg was. Heb mijn bestelling keurig op tijd en goed verpakt ontvangen. Kan geen minpunten bedenken.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, wel sterke verhoging bezorgkosten

Planten van uitstekende kwaliteit. Jammer dat de bezorgkosten zijn gestegen met € 3 naar € 12,95.

Goed.

Vlotte bestelling en vlotte bezorging

Niks op aan te merken!

De planten die ik besteld heb, werden netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Doormiddel van Track-systeem kan je zien hoe en waar de bezorger is. Omdat ik rolstoel gebonden ben, is de chauffeur zo vriendelijk geweest om de dozen achter in de tuin te zetten. Mijn tuinman vond de plantjes ook van goede kwaliteit. Gezien de prijs, de kwaliteit en de service zal ik zeker terugkomen, wanneer ik weer wat planten nodig heb. TOP!

Snel geleverd, prima planten

Ik bestel online omdat ik redelijk grote plantenvakken heb en die meestal met 1 soort wil vullen. Bij tuincentrum vaak niet de grotere hoeveelheden van 1 soort aanwezig.

Prachtige planten

Prachtige planten uit de XXL serie en snelle en goede levering.

Snel, goed en vriendelijk

Goed aanbod, gezonde bomen en planten, snelle levering en behulpzame klantenservice

Zeer correct

Vlotte levering met track & trace Mooie kwaliteit van plantjes

• Snelheid/Levertijd

perfecte te woord gestaan en een mooie boom ontvangen

perfect

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, goede en snelle service

Mooie kwaliteit planten en bomen, snel geleverd en geen vraag is teveel!

Duidelijk en netjes

Duidelijke leveringsvoorwaarden, duurzaam vervoerd, en nog goedkoop ook. Track and trace klopte allemaal, en exact op de verwachte tijd geleverd, dat heb ik al jaren niet meer meegemaakt. Zie hier, het is dus mogelijk! Planten & bomen allemaal netjes aangekomen, nu nog even geduld tot het spul gaat groeien, Had een 10 willen geven, maar een heel klein minpuntje: op de site stond in de beschrijving dat de "Parthenocissus tricuspidata 'Veitch Boskoop'" niet leverbaar was, maar dat is gewoon te bestellen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.