Een aanrader!

Voor het eerst bij deze winkel besteld en ik ben zeer tevreden. De planten zien er erg mooi uit. Er wordt vlot geleverd (maandagavond besteld, woensdagochtend geleverd). De planten worden met een eigen leveringsdienst gebracht, zodat de planten met zorg worden vervoerd. Ook is er precies te zien hoe laat de bezorger arriveert. Ik zou hier zeker weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

zeer goed, snelle levering en goede kwaliteit planten.

Planten binnen drie dagen geleverd, mooie maat stevige planten en zijn allemaal goed aangegaan.

Heel tevreden

Goede ervaring

Planten zien er goed en gezond uit. Levering was netjes en binnen gesteo termijn. Voor herhaling vatbaar

• Snelheid/Levertijd

Keer op keer super service

Twee keer hier besteld en beide keren een hele fijn ervaring. Goede, heldere en snelle communicatie over wijziging van de bestelling vanuit onze kant. Snelle levertijd en netjes neergezet in onze tuin, ondanks stukje omlopen. De planten zien er echt heel goed en gezond uit. Wij zijn blij!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en goede levering

Mooie en goede plantjes en de levering was ook perfect en snel.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsproducten door vriendelijke en behulpzame werknemers geleverd.

Snelle levering na bestellen. Duidelijk wanneer de producten worden bezorgd. De producten op zich zijn van goede kwaliteit. Goede volle plante en bomen. Dus zeer tevreden.

Topkwaliteit en levering!

Duidelijke website, fijne levering, netjes verpakt. Top!

Mooie planten, snelle levering

Ik heb al meerdere keren bij tuinplantenwinkel besteld, ze hebben mooie planten.

Levering zoals verwacht

Levering zoals verwacht. Mooie kwaliteit planten en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goeie kwaliteit planten.

Snelle levering en goeie kwaliteit planten.

• Snelheid/Levertijd

Ik heb alleen maar positieve ervaring!

Alle planten groeien goed.

Goede service!

Wij hebben twee keer vaste planten laten bezorgen door tuinplantenwinkel. In totaal 5 dozen vol met planten. In de laatste levering zaten 19 planten die er niet zo goed meer uitzagen. Hier heb ik over gemaild met foto's er bij. Binnen een uur kreeg ik al reactie terug dat wij nieuwe planten opgestuurd kregen. Deze zijn de zelfde week nog geleverd en zien er top uit! Ook is de manier van bezorgen erg netjes, alles zit in dozen, aangepast op de hoogte van de planten. Wij zouden hier zeker nog een keer bestellen.

helemaal tevreden

uitstekende verpakking,prima kwaliteit.kan niet beter.

• Snelheid/Levertijd

Super service, mooie gezonde planten!

Heel erg tevreden over de verzorging en zorgvuldige verpakking van de planten. Ik zal hier zeker weer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Netjes geleverd en hele aardige chauffeur

Mooie rozen besteld. Zijn netjes geleverd en onbeschadigd aangekomen. Een nette mail vooraf gehad over wanneer de levering plaats vond en waarom de rozen waren terug gesnoeid. De chauffeur was zeer vriendelijk en vrolijk. Zeker een bedrijf die ík aanraad.

Keurig verzorgd

Alles is netjes en stevig ingepakt. Planten zien er ook verzorgd en fris uit. Bij het in de tuin plaatsen komt er uit het plastic ook een goed wortelstelsel te voorschijn dus (als leek) zie ik geen reden dat ze niet zouden aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, planten zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed verzorgde bestelling.

Good experience

Webshop easy to navigate, good prices and variety of products. Good communication and once the goods are shipped the tracking is intuitive.

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery and good quality products

Happy with the quality of the products and the speed of the delivery

Een aanrader!

Groot assortiment, snelle levering, prima producten. Alle plantjes doen het goed. Een mooie opwaardering van onze tuin!

Goede gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit, snelle levering en uitmuntende service!

Zeer goede kwaliteit planten elke bestelling weer.

• Snelheid/Levertijd

mooie kwaliteit en goede service

Bestelde planten waren van prima kwaliteit, precies de verwachting zoals ook op de website werd getoond. De bestelling was erg goed verpakt en ook door de eigen leveringsdienst is de zorg top. Prijs - kwaliteitverhouding vind ik prima.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.