Goede kwaliteit voor redelijke prijs

De planten worden netjes geleverd in goede verpakking door een vriendelijke medewerker.

• Snelheid/Levertijd

ruim assortiment, snelle en zorgvuldige levering

duidelijke website, afhandeling en aardige toegewijde chauffeur.

Wederom GOED

Vaker hier spullen besteld en wederom zeer tevreden over hun keuze, prijs en levering. Zelfs mijn gevraagde leveringsmoment (i.v.m. Carnaval) kon gerealiseerd worden. Dus wederom Goed en zeker een AANRADER.

• Snelheid/Levertijd

prima levering ,nu nog het groei en bloeiseizoen afwachten

positief tot nog toe

Heel makkelijk en snel

Het is het gemakkelijk om spullen te bestellen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering. Op de dag zelf kun je de vrachtwagen volgen. Vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit en levering

Prima levering

Chauffeur erg aardig

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, zorgvuldig ingepakte levering.

Goede planten, zorgvuldig ingepakte levering.

Prachtige gezonde planten

Heel blij met de ontvangen bestelling! Zoals altijd zijn de planten stevig en gezond. Ze zijn keurig verpakt en worden binnen enkele dagen bezorgd. We bevelen Tuinplantenwinkel van harte aan!

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service en snelle levering

Zeer snelle levering en je kunt aangeven waar men bijv. de zakken aarde neer kan leggen zodat je niet thuis hoeft te zijn.

Zeer correct

Alles zeer goed verpakt Voor herhaling vatbaar Kan het aanbevelen

Ik ben zeer tevreden

Tot nu toe altijd positieve ervaringen gehad met de Tuinplantenwinkel. Goeie kwaliteit planten. Snelle bezirging. Keurig verpakt altijd.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten met een sterk wortelgestel

Al jaren bestel ik tot volle tevredenheid mijn planten, struiken en bomen bij dit bedrijf

Top bedrijf!

Op donderdag een bestelling gedaan en de woensdag erop is het keurig bezorgd. De geleverde magnolia zag er werkelijk prachtig uit en voldeed ook aan de bescrijving op de site. Ik ben zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Nette bezorger vriendelijk en behulpzaam. Geleverde planten en boom waren uitstekend verpakt en voldoen geheel aan de verwachtingen. Snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten elk jaar weer en netjes geleverd.

De planten van Tuinplantenwinkel.nl zijn elk jaar weer prachtig. Het leveren is netjes en de planten zijn goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig ervaring, prachtig pompon boom binnen gekregen. Ik ben erg blij mee! Zeer fijne bedrijf, een aanrader! Snelle verzending. Ik ga daar zeker nog eens bestellen. Dankjewel team tuinplantenwinkel!

Uitstekende ervaring

Goede kwaliteit van geleverde producten. Snelle en stipte levering zoals gepland. Vriendelijk personeel.

Topservice

Prima service met de eigen bezorgdienst, dus geen door elkaar gegooide doos beplanting. Zeer hoge kwaliteit planten voor een schappelijke prijs.

SERVICE in hoofdletters

De mogelijkheid om uit een uitgebreid assortiment digitaal een bestelling te plaatsen en om die vlot geleverd te krijgen voldeed aan alle verwachtingen. Gemakkelijk, kompleet, vlot, vriendelijk, zo maar enkele kernwoorden die ik heb mogen ervaren.

• Snelheid/Levertijd

Prima bezorger en kwaliteit plantmateriaal was ook goed.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed te volgen via Track & Trace. Al verschillende bestellingen geplaatst bij Tuinplantenwinkel en altijd correct. Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goede, snelle service, maar bovenal mooie planten

Goede selectie, snelle service en bovenal mooie planten, kortom, aanrader!

Mooie plantjes

Mooie plantjes, keurig verpakt en netjes bezorg door de eigen bezorgservice

Goed en snel gelevetd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.