Super,keurig op tijd afgeleverd,prima kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Keurig geleverd voor een nette prijs

Keurig geleverd en verpakt voor een nette prijs. Planten zagen er mooi uit Bedankt !

The best!

I am super satisfied that they do their own deliveries and care about the condition of the plants they are selecting to send to you!

• Snelheid/Levertijd

Goed kwaliteit ,voldoende keuze en goede bezorging

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en bezorging top

Alles perfect verlopen

Hele bestel proces verliep keurig. Binnen een week werden de planten keurig bezorgd door hun eigen bezorgdienst. Planten zien we keurig uit. In een woord prima.

Uitstekend!

Prima aanbod op de website, we konden snel de plantjes vinden die we nodig hadden. Deze werden netjes verpakt en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Al met al perfect en absoluut aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle levering

Ondanks het warme weer zijn alle planten dankzij goede verpakking en verzending goed aangekomen. Heb al meerdere keren besteld. Altijd mooie planten en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Fijne en snelle levering, mooi planten.

Wij zijn erg blij met hoe de planten onze tuin hebben opgefleurd!

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit en bestelling en levering waren perfect.

Meteen geplant en nu kijken naar een voorspoedige groei.

Prachtige planten

Heel mooie en sterke planten netjes bezorgd voor een mooie prijs.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig assortiment, kwaliteit en bezorging

Voor de 3 de keer bestelde ik planten bij jullie omdat ik zeer goede ervaring bij jullie heb. Over de kwaliteit van de planten heb ik niets te klagen. De planten die ik wilde hebben was voorradig dus dik tevreden. De verpakking is zeer zorgvuldig en bezorging was zeer snel.

Zoals altijd prima!

Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Prima prijs/kwaliteit van planten, bomen enz. en fijne eigen bezorging. Wel jammer dat inmiddels al een tijdje moet worden betaald voor de bezorgkosten, ongeacht het bestelde bedrag.

100% tevreden

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering

De doos met planten werd netjes bij de schuur gezet, zoals gevraagd. Planten in de doos, netjes verpakt.

Prachtige planten

ik had bij tuinplantwinkel al eens eerder besteld toen was het ook al bovenverwachting en nu niet anders de planten zijn van goede kwaliteit tegen een mooie prijs alleen de verzendkosten wat aan de hoge kant maar daarintegen wordt het bezorgd door hun eigen bezorgdienst en krijg je de planten veilig en mooi verpakt thuis dus dit alles zeker waard. Voor mij een dikke 10 en een aanbeveling waard.

Fijn bedrijf!

Ik bestel graag bij Tuinplantenwinkel.nl. Een fijn bedrijf met goede service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit planten! Pluspunt vind ik dat de planten voor een prikkie met eigen vervoer worden afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Veel keuze, scherpe prijzen, goede planten

Prima webshop, goede planten die snel en verzorgd geleverd worden

• Snelheid/Levertijd

Keurige bezorging en idem dito bezorger

Planten correct afgeleverd, alleen de wachttijd vond ik relatief lang.

• Snelheid/Levertijd

Ik zou hier zeker weer bestellen!

De planten (Choisya Ternata) zijn zorgvuldig ingepakt en afgeleverd. Ze zien er gezond uit!

Fijn bedrijf

Komen afspraken na en leveren mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke bezorger, levering goed te volgen. Goede kwaliteit boom en zorgvuldig verpakt.

TOP

snelle en correcte levering, behulpzaam bij het afleveren, vriendelijk

Goed verpakte planten

Prima planten! Wat kleiner dan verwacht, maat, maar gezond.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede kwaliteit planten. Netjes verpakt en bezorgd. Wij zijn uitermate goed tevreden. Wij kunnen het iedereen aanraden.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.