Alles zeer net en op uur dat doorgegeven werd geleverd.

Al meerdere malen planten besteld, ondertussen bestellen de kids ook hun planten er al, Mooi en net geleverd, Uur wanneer planten geleverd worden, klopt, Zeer verzorgde planten.

• Snelheid/Levertijd

maakt waar wat men zegt.

al diverse malen bij tuinplantenwinkel planten besteld. deze komen netjes verpakt en zonder schade aan,en mocht er een plant door omstandigheden niet aanslaan, dan komt men de aanplant garantie volledig na, top onderneming

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, netjes verpakt.

Aanbevolen als goede planten leverancier.

Altijd goed.

De mooiste planten en struiken. Fijne bezorgers. Al een aantal jaren en mijn tuintje staat vol.

Mooie struiken en planten

Vlotte levering op tijdstip zoals afgesproken. Alles netjes in potten en grote dozen. En de planten en struiken zien er heel goed uit.

Helemaal top

Werd zelfs gebeld door een medewerker over mijn bestelling

• Snelheid/Levertijd

Top Ervaring, mooie planten en zorgvuldig ingepakt, snelle bezorging!

Ik heb nu al verscheidene keren planten besteld bij de Tuinplantenwinkel en ik ben en blijf enthousiast! Alles is heel zorgvuldig ingepakt, netjes bezorgd en frisse mooie planten! Aanrader om te kopen bij Tuinplantenwinkel. Goede kwaliteit!

Fijne ervaaring

Mooie plantjes en een snelle levering.

Altijd een feestje

Altijd goede kwaliteit planten. Snelle en vriendelijke service en bezorging. Ik vond alleen dat de grootte en volheid van de hortensia bij deze laatste zending ietsje minder.

Mooie plantjes, perfecte afhandeling

Gezonde plantjes gekregen van vriendelijke bezorger.

top

exact als afgesproken, geen verrassingen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Veel keus en prettige bezorging

Deze winkel heeft een grote keuze aan tuinplanten voor een redelijke prijs. De bezorger was bijna realtime te volgen, zodat je vrij goed wist wanneer die langs zou komen. Planten werden keurig via het tuinpad naar de achtertuin gebracht. Aardige bezorger. Planten waren goed verpakt.

Vlot en correct

De planten zijn netjes verpakt aangekomen. De bestelling was goed uitgevoerd

Prima planten

• Snelheid/Levertijd

Heel correct in bestelling en levering.

Enkel positieve ervaringen met tuinplantenwinkel, eigen transport is ook altijd in orde en heel vriendelijk.

Alles goed. Planten, levering, service

Prettig en netjes

Top firma

Prima kwaliteit en prima service

prima service en kwaliteit

uitstekend bedrijf met goede service en kwaliteit planten

Netjes geregeld

Alles netjes geregeld, nette, aardige bezorger! Al met al goede service!

Geweldige winkel

Zeer vlugge levering en heel goede kwaliteit

wederom uitstekend gedaan!

Niet de eerste en ook zeker niet de laatste bestelling bij Tuinplantenwinkel.nl! Zoals altijd zeer tevreden.

Topkwaliteit!

We waren verbaasd hoe goed en mooi de planten eruit zagen toen ze bij ons geleverd werden, we zijn zeer tevreden

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende levering , prachtige planten.

Zeer positieve ervaring. Zeer gezonde, mooie planten.

Altijd perfekte leveringen

Alle drie de leveringen prima verpakt en volgens afspraak geleverd

• Snelheid/Levertijd

Fantastisch planten en super levering

Hele mooie en goede planten met een duidelijke uitleg van de plant en de plant wijze. Ook is de levering heel duidelijk en heel goed verpakt.Ruim op tijd wordt je geïnformeerd over wanneer ze bij je langs komen.super

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.