BLIJ

De planten zijn goed verpakt en worden door de eigen bezorgdienst met zorg gebracht. De wortelkluit van de planten was veel groter dan bij het tuincentrum! Een nette prijs, mooie planten en een mooi assortiment. En die eigen bezorgdienst is goud. In het verleden werd er nog weleens "gevoetbald" met de planten die via DHL komen. Nu komen mijn planten fris en netjes verzorgd bij me thuis. Snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde planten, snel geleverd

Had niet gedacht dat de planten zo snel geleverd zouden worden. Keurig verzorgd en gezonde planten.

Gewoon top!

Eerder besteld, planten doen en houden zich goed. Snelle levering, zeker de moeite waard. Goede prijzen en al twee keer een hele vrolijke lieve bezorger gehad!! Werd netjes afgeleverd en netjes verpakt allemaal.

Mooie planten

Ik heb diverse planten besteld en sommige zaten in de knop. Ze staan nu 2 weken in de tuin en beginnen al uitbundig te bloeien. Alles was netjes ingepakt en goed aangekomen. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Uitgebreide plantenkeuze op de website. Eigen bezorgdienst waardoor de planten in de best mogelijke condities geleverd worden. Duidelijke communicatie over de levertermijn. Mooi doorwortelde planten. Al jarenlang trouwe klant!

• Snelheid/Levertijd

Goede plantjes, goed verpakt netjes geleverd

Heel tevreden! Planten zien er goed uit, goede wortels. Netjes verpakt en op de goede plek neergezet door de bezorger. Ik was positief verrast! Zou ik dus zeker aanraden

Mooie planten

De plant die ik zocht was niet beschikbaar bij tuincentra in de buurt. Snelle levering, vriendelijke chauffeur en mooie planten. Blij mee!

Correcte klant bediening

Alle plantjes zijn netjes in dozen verpakt met daaronder plastic trays. hierdoor kun je de plantjes iets langer in de dozen laten staan voordat je ze gaat planten in borders en blijven ze toch goed van water voorzien. Tracker die het tijdstip van leveringen aangeeft was in mijn geval (2 leveringen) correct.

TOP

Mooie plant + vlotte levering en vriendelijke / behulpzame leverancier Gewoon goed Grts Mario

• Snelheid/Levertijd

Goed verpakt, netjes geleverd met eigen bezorgservice en bovenal goeie planten en tuinproducten

Hele fijne tuinplant winkel, prijs kwaliteit uitstekend en naast webshop ook een mooi tuinplantcentrum om te bezoeken!

Frisse planten en goede bezorgservice

Frisse planten en goede bezorgservice

zeer mooie planten

perfecte levering en mooie gezonde planten

superservice

Product conform omschrijving! Prima kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer redelijke bezorgkosten. Er wordt ook 's avonds gewerkt! Ondersteuning bij plaatsen bestelling, goede communicatie over bezorging, attente aftersale.

Alles oké!

Kwaliteit en service zoals we gewend zijn.

Super levering

Planten zien er geweldig uit. Levering uitstekend. Personeel is heel vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Goed ontvangen, planten zagen er over het algemeen goed uit

Gemakkelijk te navigeren webshop en gedetailleerde beschrijvingen

• Snelheid/Levertijd

Schnell, zuverlässig und top Qualität!

Von der Aufgabe der Bestellung, über Terminabsprache bis hin zur Belieferung hat alles problemlos funktioniert. Die Pflanzen sind in guter Qualität und konnten problemlos eingepflanzt werden. Gerne wieder!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit planten

Prachtige planten

Voor de eerste keer besteld. De website wijst zich vanzelf, de info is duidelijk. De planten werden snel geleverd. Ze waren keurig verpakt en netjes neergezet waar ik het aangegeven. Planten doen het nu goed in de tuin!

• Snelheid/Levertijd

Goed meegedacht, snelle levering goede kwaliteit planten

Er werd goed meegedacht met moment van leveren. Dit kon zelfs een dag naar voren worden gehaald zodat we op tijd konden beginnen. Levering was stipt en kwaliteit van de planten is goed. Totaal +-300 stuks aangeplant. Ze doen het allemaal! Zeer tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Snelle, behupzame en vriendelijke service

Prima planten, snel en vriedenlijk geholpen

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment, scherpe prijzen, vlot geleverd

Zeer tevreden, het assortiment is groot genoeg. De verzendkost is schappelijk en er is geen minimale bestelwaarde (bij concurenten soms €250). Zeker aan te raden!

• Snelheid/Levertijd

Heerlijk om zaken mee te doen

Mijn planten kwamen in een perfecte toestand aan goed verzorgd

Super service

Zeer ruime keuze. De beschrijvingen op de website zijn heel nuttig en volledig. Snelle levering. De planten die we al bestelden, waren in zeer mooie staat en doen het super goed.

Fijne tuinplanten winkel

Duidelijke web site, makkelijk bestellen, prima levering en ….. goede kwaliteit planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.