Mooie planten, keurig verpakt.

De planten zijn erg mooi. Ze waren ook stevig en netjes verpakt zodat ze niet konden beschadigen.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit planten, snel en keurig geleverd

Vorig jaar onze tuin inrichting geheel verbouwd, nieuw terras, gazon en alles. Maar de beplanting was er nog niet... Dus planten besteld bij de Tuinplantenwinkel omdat ze alle planten hadden die we zochten en voor een lage prijs zelf aan huis bezorgden. Bestelling geplaatst en binnen een week stonden er vier open dozen hier thuis met daarin de door ons bestelde planten. Ziet er allemaal keurig uit en de planten slaan ook prima aan! Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Keurig afgehandeld, besteld binnen een week geleverd en mooie planten goede kwaliteit Ik bestel voortaan hier

• Snelheid/Levertijd

Fijn, goede kwaliteit en zeer verzorgde levering.

Mooie planten, goed verzorgd en goed verzorgde levering.

Snel en kwaliteit prima

Goede kwaliteit en snel geleverd. Blij mee

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede planten en verzorgd en snel geleverd.

Goede website waarop op een fijne manier een keuze is te maken. Na het bestellen van de diverse planten worden deze keurig in dozen afgeleverd. De planten zijn allen van A- kwaliteit. Tuinplantenwinkel is dus beslist een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Bezorging prima maar planten slecht

Bezorging prima maar de dure planten kleiner dan omschreven en de geraniums bruin en verwelkt.

Al jaren een klant.

Bestelling en aflevering zijn makkelijk, overzichtelijk, snelle leveringijd; netjes igepakt; planten met zorg afgeleverd; meestal, alle planten goed het goed!

• Snelheid/Levertijd

Planten besteld en netjes op de hoogte gehouden. Planten stonden klaar bij ophalen en zien er netjes uit.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en met zorg verpakt en bezorgd

Alweer supertevreden over de kwaliteit van de geleverde planten en de wijze waarop deze verpakt en bezorgd worden. Wederom complimenten.

• Snelheid/Levertijd

Zeer correcte en vriendelijke levering

Snel en volledig in orde.

Nette en betrouwbare winkel

Bestelling was makkelijk geplaatst. Mooie gezonde plantjes geleverd. Goed verpakt. Enige wat ik wat minder vond, is dat de levertijd wat langer is dan gemiddeld.

Vriendelijk en goede servie

De planten zijn met zorg verpakt en dat zie je alsook bieden ze een goede service zeer snelle levering.

Top winkel

Deze winkel weet wat klantenservice is: # kwaliteitsprodukten # snelle levering # goede prijs/kwaliteitsverhouding Maar voor een topservice als het gaat om snel reageren op vragen en zonder gedoe kosteloos planten vervangen die het toch niet gered hebben. Aanrader

• Snelheid/Levertijd

Supervlotte website, levering steeds in orde. Ook bij niet aanslaan van de planten netjes geholpen en nieuwe plantjes gekregen. Alleen jammer dat je niet elektronisch met ecocheques kan betalen zoals bij de concurrentie. Dikke aanrader

• Snelheid/Levertijd

Prima planten in goede conditie bezorgd

Breed assortiment

Prima planten

• Snelheid/Levertijd

Tevreden mooie volle planten incl. bloem / knoppen. Goed, netjes, verzorgd inpakt en thuis tot zelfs in de tuin bezorgd. Ik bestel nu hier al voor 2de x en zou hier zo weer bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Fijne site, goede planten en vriendelijke service

Fijne site om te bestellen, werkt makkelijk. Ruime keus. Mooie planten. Keurig op tijd gebracht met vriendelijke service en zorgvuldig ingepakt, alleen pech dat er helaas een plantje gebroken was. Kan gebeuren. Verder super!

Super service!

Snelle reacties, op het afgesproken moment geleverd, alles super!

Keurig verzorgd geleverd!

Mooie planten!

• Snelheid/Levertijd

Prima communicatie, snelle levering en planten zijn zeer goed ingepakt. Beter kan niet.

• Snelheid/Levertijd

Goode levering, en de verzendkosten is niet duur. Ik ben tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Helemaal goed, planten zien er goed uit en de levering ging perfect.

Levering en planten beide helemaal perfect

• Snelheid/Levertijd

Super service en kwaliteitsvolle planten.

Enorm tevreden van service en kwaliteit .

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.