Fijne tuinplanten winkel

Duidelijke web site, makkelijk bestellen, prima levering en ….. goede kwaliteit planten

Goede kwaliteit

Prima kwaliteitsplanten, ruim assortiment en snelle levering.

Alles in orde.

Planten top kwaliteit vriendelijke levering.

• Snelheid/Levertijd

Nette levering prachtige fruitbomen zeer tevreden en raad dit zeker aan

alles keurig afgeleverd

mooie planten, die het zo te zien goed zullen doen

Betaalbaar en goede service

Na 2 jaar zoeken heb ik mijn favoriete plantjes gevonden en ook nog is betaalbaar, de plantjes zijn goed verpakt bij aankomste, en de chauffeur was een super vriendelijke man die graag helpte met het binnen zetten van de goederen, en helemaal top was dat ze ook in België leverden, niets dan lof over deze winkel

• Snelheid/Levertijd

Service en kwaliteit van hoog niveau

Uitstekende informatie over planten en producten, efficiënte bestelprocedure, snelle levering, goed verpakt, planten die in goede conditie aankomen en ook allemaal aanslaan. Zou geen negatief punt kunnen noemen.

• Snelheid/Levertijd

prima netjes, correct en snel

Zowel bestelling als aflevering zijn correct en netjes uitgevoerd.

Professioneel

Goed georganiseerde afhaalservice. Kwaliteit van planten en bomen zeer goed. Groot assortiment en behulpzaam personeel.

Mooie planten,goede levering

Planten zien er goed uit en verzorgd uit.Levering is uitstekend je kunt de chauffeur precies volgen waar hij is dus je hoeft er niet steeds op te wachten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van mooie planten

Mooie planten, snel geleverd. De prijzen en bezorgkosten zijn de afgelopen jaren bij tuinplantenwinkel wel behoorlijk gestegen.

Betrouwbaar, snel, servicegericht

• Snelheid/Levertijd

Super kwaliteit en snelle levering

Nu 2x besteld. Mooie kwaliteit planten en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Planten worden goed verzorgd geleverd.

Ruime keuze in de webshop en er wordt op een leuke manier de benodigde informatie over de desbetreffende plant benoemd. De verzorging en bezorging van de planten zijn top!

Awesome!

De beste tuinplanten winkel die er is, het enige wat ik niet begrijp is waarom de verzendkosten zo hoog zijn vergeleken bij anderen. Maar voor de rest top winkel!

Top. Ontzettend klantvriendelijk

De planten zijn van goede kwaliteit. Wij bestellen online omdat we in Frankrijk wonen en de internetsite is overzichtelijk het contact met de medewerkers is heel goed en altijd een snelle reactie. Bijna alles kan bij dit bedrijf zoals nog even extra bijbestellen en dan 3 dagen alles in 1 keer ophalen.

Prachtige planten

Ware grootte planten als beloofd. Snelle en veilige levering.

goede kwaliteit van planten

Ik ben zeer tevreden over de planten en de service . Keurig de tijd van levering en plantjes goed verpakt

• Snelheid/Levertijd

prachtige planten in stevige verpakking

de geleverde dotterbloemen doen het gelijk goed, handige instructies bij de doos. Bestel vast nog eens

Uitstekend !

Prima planten, snelle service en goede prijsverhouding

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteitsplanten planten en perfecte bezorging

Het is steeds aangenaam winkelen op de tuinplantenwinkel, met groot assortiment. Beste prijzen en correcte levering aan huis. Niet te vergeten een correcte service bij eventuele problemen met geleverde planten. dank U

Gewoon heel goed!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling! De planten zijn keurig geleverd, zorgvuldig verpakt en in uitstekende staat aangekomen. Ze zien er gezond en fris uit, precies zoals op de foto’s. De levering was ook snel en alles was duidelijk gecommuniceerd. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

Top verzorgd

Zeer fijne website. Perfecte levering met zeer goede track and tracing. Goede kwaliteit planten. Snelle levering. Ook fijn, kostenloos achteraf betalen met Billing.

Een top bedrijf.

Ik ben aangenaam verrast. Snelle en verzorgde levering en goede kwaliteit van planten.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.