Mooie planten, goede service

Het was,mijn eerste ervaring met tuinplantenwinkel. Nl , maar zeker voor herhaling vatbaar. Ideaal, dat je via de app kan bestellen. De beschrijving van de plant is uitgebreid en fijn, want zo weet je exact of de plant geschikt is voor je tuin. De planten werden in 2 grote dozen bezorgd en zagen er prima uit. De bezorger was supervriendelijk en behulpzaam. Hij is zelfs opgelopen om de planten in de achtertuin te zetten. Erg aardig van hem. Zoals gezegd zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de service!

Een geweldig bedrijf

De planten zien er super goed uit en een fijne bezorgdienst in een woord geweldig.

Goede planten en bezorging

Voor de 3e keer besteld bij Tuinplantenwinkel en opnieuw niet teleurgesteld. Goed doorwortelde planten en een prima eigen bezorging. Dit laatste is echt een pré. De planten komen in goede conditie aan en worden met zorg vervoert en behandeld. Ga zo door.

Altijd super!

Top, zoals altijd

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs en een zeer vriendelijke chauffeur.

Super winkel!

Alles volgens afspraak en super mooie verse planten

Altijd goede kwaliteit

Al een aantal jaren bestel ik bij tuinplantenwinkel.nl en de kwaliteit van de planten/struiken is mij nog nooit tegen gevallen. Levering is ook altijd netjes op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Altijd top service en goede kwalitatieve planten!

Ik heb al veel besteld bij tuinplantenwinkel.nl en de service, klantvriendelijkheid en kwaliteit van de planten is altijd top!

Prima en correct geleverd

Vriendelijke bezorging niks teveel en altijd precies op tijd. AANRADER

• Snelheid/Levertijd

Goede website, makkelijke wijze van bestellen, zeer goede kwaliteit planten die keurig woden verpakt, snelle levering en prettige 'bezorger'.

Goede planten

Snelle levering en mooie planten

• Snelheid/Levertijd

Keurig bezorgd en goede kwaliteit!

Keurig verpakt, op tijd bezorgd en goede kwaliteit!

Netjes en verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Planten worden door eigen bezorgdienst keurig afgrleverd. Alles zag er prima uit.

Fijn assortiment

Mooi assortiment en snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Snel en goed verpakte planten afgeleverd!

Planten zien er gezond uit.Snelle afhandeling.Geeft een zeer betrouwbare indruk.Indien weer bestellen dan bij tuinplantenwinkel.

Uitstekend.

Zeer goede kwaliteit van planten en een stipte en goed verpakte levering van de goederen. Zonder dat het specifiek werd mij werd aangegeven werden de planten op een veilige plaats achteraan het huis afgeleverd.

Supergoed!

Zeer gezonde planten, groter dan verwacht, kwam binnen in perfecte verpakking, goede service!

Zeer goede ervaring

De levering was op tijd, goed verpakt en bezorgd door eigen service. Kwaliteit van planten ook perfect.

Top kwaliteit

Al meerdere keren besteld bij Tuinplantenwinkel. Ik ben zeer content met de kwaliteit van de planten. Maar ook met de communicatie en zorgvuldige manier van bezorgen.

Helemaal tevreden

Tuinplantenwinkel had alles wat ik nodig had voor een goede prijs. Alles werd snel en super verpakt door hun eigen bezorgservice afgeleverd. De planten waren heel mooi en al redelijk groot.

• Snelheid/Levertijd

Zeer hoge kwaliteit van planten , fijne bezorger en uitstekend verpakt.

Mooie sterke planten

Voor t eerst hier planten besteld. Ze zien er goed uit, gezond en sterk. Ook fijn dat ze geleverd worden door eigen bezorgdienst waardoor de planten onbeschadigd afgeleverd werden. Heel tevreden, ga hier zeker vaker bestellen.

Heerlijke communicatie.

Ik was alleen cadeaubonnen nodig en daardoor wat vragen. Super snelle duidelijke reactie. Levering heel snel en ook goede communicatie met chauffeur, omdat ik niet thuis was.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant, volgens info digitaal

Artikel alleen bij tuinplantenwinkel te koop, snel geleverd.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.