Heerlijke communicatie.

Ik was alleen cadeaubonnen nodig en daardoor wat vragen. Super snelle duidelijke reactie. Levering heel snel en ook goede communicatie met chauffeur, omdat ik niet thuis was.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plant, volgens info digitaal

Artikel alleen bij tuinplantenwinkel te koop, snel geleverd.

Geleverd volgens afspraak.

Super goede kwaliteit planten, vriendelijk persoon die kwam leveren. Doe zo verder" TOP".

Prima !

Een duidelijke website. De bestelling stond op tijd klaar en was voorzien van duidelijke stickers met de bestelcode. Ook een mooi en overzichtelijk buitenterrein met planten op alfabet. Idem binnen in de kas. Een klein aandachtspuntje: medewerkers moeten geen zakken grond/turf/etc/ op het "voetenplankje" van de winkelwagens plaatsen want de omhoog stekende beugels perforeren de zak, met lekkage tot gevolg.

Perfect!!

Zeer goede kwaliteit planten. Bezorging ook snel Zeer beslist een aanrader

Ben erg tevreden

Bestelling ging heel makkelijk, goeie planten voor een mooie prijs Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling Bezorger was precies op tijd volgens de track en trace Zal zeker meer gaan bestellen bij tuinplantenwinkel

Tevreden

Planten netjes geleverd in open doos

Kwaliteit

De planten werden perfect afgeleverd Ze waren al groot en in de knop Heel fijn dat ze meteen de tuin aankleden

• Snelheid/Levertijd

Prachtige rozen kregen we, en netjes ingepakt.

Het was een gok om rozen te kopen via internet. Maar de gok pakte goed uit. De rozen staan al in bloei en we genieten er erg van! We moesten wel even wachten maar dat was de moeite waard.

• Snelheid/Levertijd

Altijd mooie planten met garantie Is er een keer iets niet in orde dan wordt het snel opgelost

Mooie plantjes keurig bezorgd

Fijne plantenwebshop!

Topbedrijf

Hele goede service, en leveren kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Hele fijne winkel. Verzending top en kwaliteit planten top.

goed en snel

de planten werden snel geleverd en ook de zagen de planten er mooi en goed uit zoals op de website beschreven

• Snelheid/Levertijd

Snel bezorgd en van goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie kwaliteit planten!

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

100 % tevreden !

Mooie planten.snelle levering, uitstekende verpakking, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prima planten afgeleverd door vriendelijke bezorger

Via een kennis kwam ik bij jullie terecht. Hij was heel tevreden over de kwaliteit van jullie planten. Dat werd bevestigd door onze levering van de Nandinas

Mooie sterke planten

Zeer tevreden over de kwaliteit van de planten en levering met zorgzame verpakking

• Snelheid/Levertijd

Geweldige kwaliteit en snel bezorgd.

Er werden 4 grote dozen keurig bezorgd. Pachysandra en Kruiptijm. De planten zaten dik in de wortel en goed vochtig. Nu na een week lijkt het wel of ze twee keer zo groot zijn geworden. Prachtig groen en met zichtbare groeispurt. In één woord een superbestelling. Prima communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Planten waren in goede staat en keurige levering door bedrijf zelf

In tegenstelling tot andere websites die planten bezorgd zijn we erg tevreden. Erg prettig dat jullie een eigen bezorgdienst hebben en liefdevol met de planten omgaan. Elder gebeurt die met post NL die met de dozen gooien. Nogmaals bedankt !!

Goed verzorgd

Bodembedekker besteld. Prima verzorgd geleverd

prima service

Mooie plantjes en op de afgesproken tijd ook geleverd .

• Snelheid/Levertijd

Planten waren van zeer goede kwaliteit

Alle bestellingen worden altijd keurig afgeleverd. De kwaliteit is altijd heel goed. De planten worden heel verzorgd afgeleverd. Top.

sneidershoek 5

5511 KR Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.